luk77 Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Salutare La mijlocul saptamanii am sa ajung pt 2 zile in Bucuresti. Imi puteti recomanda unu sau doua magazine unde pot sa incerc/cumpar manusi de piele daca se poate si la un pret decent. Sunt plecat cu treburi de serviciu si nu am foarte mult timp la dispozitie de aceea va cer ajutorul. Eventual daca are cineva de vanzare manusi marine M dar in stare foarte buna ,astept si oferte. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 mymoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 /index.php?/topic/84098-harta-cu-magazinele-moto-din-bucuresti/page-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URSE Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 www.motodiscount.ro Seriosi. Pe bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Mai sunt baietii de pe Lizeanu, "Shop4moto" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 www.motorteam.ro www.kronaumoto.ro www.bikermag.ro www.unitedmotors.ro Acum depinde în ce zona o sa te invârți. Aprovizionati ok sunt cei de la motodiscount și motorteam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 motodiscount si kronau, dar la asta din urma vand niste tipe care nu prea au chef sa vanda ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 /index.php?/topic/747356-vand-manuei-moto-noi-revit-cooper-piele-marimea-m/?fromsearch=1 Mai scazi 50 de lei din prețul de pe link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Kronau este bun să comanzi de pe Louis, te duci sa ridici produsele și ai plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 21, 2018 Autor Share Postat August 21, 2018 In zona Unirii o sa ma invarta in mare parte De pe louis.de pot sa comand si in Cluj prin Romimoto. Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 (editat) kronaumoto e la 5 min de mers pe jos de P-ta Unirii. Mai ai si motodiscount relativ aproape. Si mai e magazinul ala din Fabrica, mai pe hipstereala, asa, si relativ scump. Editat August 21, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Buna, eu am o pereche de manusi HELD Sparrow, de piele, noi noute care mie imi sunt prea mici. Nu le-am purtat niciodata (nu mi-au incaput pe mana). Le dau cu 150 lei. Ele sunt L (de asta le-am si luat) dar mie nu imi vin desi stiu ca eu port L..., asa ca cred ca cuiva care poarta M i-ar veni "manusa"... Oricum recomand sa le incerci ..., ca na e mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 http://www.motostation.ro/echipament-moto/manusi-moto/manusi-scurte-piele-perforata-SMG-03 nu exista manusi mai bune la pretul asta...le am de un sezon jumate si inca mai duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Mi-am amintit ca in zona Unirii gasesti Motostation (linkul de mai sus), in curtea cu Fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 24, 2018 Autor Share Postat August 24, 2018 Am luat de la Motostation. Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate