Aleko Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Ediția de acest an, al zecelea, se va desfășura în weekendul 14-16 septembrie la Lepșa, pe râul Putna, in munții Vrancei.https://www.facebook.com/events/530279137416777 Acces la locatie este facil de pe drumul national DN2D (Tg. Secuisc-Focșani) pe podul spre rezervația Cheile Tișiței apoi la stânga 1 km drum de țară spre cascada Putna/ camping Dorina.Campingul din padure are pajiste buna, izvor cu apa potabila si acces direct la rau unde avem scaldatoare pentru trupul motociclistului venit de departe.Taxa de campare negociata pt noi este 20 lei/noapte de cort (taxa de cort include vehiculul cu 2 persoane si e scris +5 lei pentru a 3-a persoana). Avem amenajari pentru corturi precum toalete si exista si duș. (Astfel 2 motociclisti pentru 2 nopti ar plati 40 lei..Pe langa taxa aceasta pe care o veti plati campingului - justificata de loc si amenajari dupa cum veti vedea-, intrunirea noastra nu are taxa.)Pentru cei ce doresc cazare cele 2 cladiri ale campingului au camere (mai simple,ca de cabana) astfel:5 camere de 2 persoane 60 lei/noapte2 camere de 3 80 lei/noapte1 camera de 4 persoane 100 lei/noapte(Desigur sunt destule alte oferte de camere in Lepsa).Rezervati cat mai repede, anuntand aici si eventual sunand si la 0724025536, sa stie gazda ca ii ocupam capacitatea.Cabanierii vand si bere/suc suplinind ceea ce putem aduce cu noi. Obiective multiple de vizitat in apropiere:cascada Putna, cheile Tișiței, Bârsești și legenda Vrâncioaiei și chiar spatiul in care ne intalnim este veche zona ciobanească românească de mocani- unde a fost culeasa varianta lunga a Mioriței. Pe directa Marasti-Soveja catre Lepșa s-au purtat lupte grele inaintea Marii Uniri pe care o celebram la 100 de ani.Putem vizita mausolee WW1 Mărășești, Mărăști, Soveja alaturi de motociclistii din Basarabia! Informati-va cunoscutii cu comuniste, cei ce nu au acces la forum, prietenii straini ca ne adunam la Lepsa cu motociclete comuniste, clasice și/sau cu ataș! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Intrebare: Se poate face focul in vederea pregatirii hranei, cafea, ceai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Eu cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Sunt prezent și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Il treci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 DN 2L Lepșa - Soveja e închis circulației publice, am fost acolo in 2016 și vă rog să nu-l luați in considerare. În starea în care e, nu mă poate convinge nimeni să repet experiența. » Post actualizat in 27 Aug 2018 08:532 mototociclisti fiecare cu motorul sau, dar care stau intr-un singur cort cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 DN 2L Lepșa - Soveja e închis circulației publice, am fost acolo in 2016 și vă rog să nu-l luați in considerare. În starea în care e, nu mă poate convinge nimeni să repet experiența. Nu are nimeni treaba pe drumul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Drumul acela este încă prost,dar cum spune și colegul,nu are nimeni ce caut pe acolo. » Post actualizat in 27 Aug 2018 19:22 Ps.trec săptămânal pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 28, 2018 Autor Share Postat August 28, 2018 (editat) @owene 2 motociclisti cu 2 moto intr-un cort tot cat pentru un cort (pt 2 zile 40 lei) @cristi74, sa ne vedem cu bine!@Vrsv, da, poti face foc sa-ti incalzesti hrana.(Calea rutiera intre Lepsa si Soveja era impracticabila pe 1 August cand am fost cu M-72 sa vad cum e Soveja ca posibila locatie. Practic podul de aproape de Mausoleul Eroilor Soveja era prabusit de viituri si ar mai fi fost un pod rupt mai aproape de Lepsa. Nu puteai trece decat pedestru si cu grija. Nu cred ca le-au reparat. )Dar cine vine dinspre Tișița poate sa o ia spre Soveja si sa faca stanga in Satul Nou catre Lepsa.pana acum s-au rezervat 3 camere de 2 locuri si una de 3 locuri, cine mai doreste vreo camera din cle de mai sus rog sa imi scrie repede. » Post actualizat in 01 Sep 2018 11:20Dupa cum se pare vom putea vizita mausoleul eroilor WW1 Soveja(este pana in podul rupt). (Nu vom putea continua excursia motorizata pana la Campuri unde a ramas muzeu memorial casa răzeșului unionist Mos Ion Roata.) Mai adanc in istorie, aproape de Lepsa, vom ajunge la casa Babei Vrancioaia unde, zice legenda, si-a strans o oaste de plaiesi voinici Stefan. Editat August 28, 2018 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Trei MZ ETZ 250 plecam vineri la ora 17 din Brasov. Sa nr vedem cu toții sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Poze, ceva? Totul s-a mutat pe Facebook? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Chiar așa! Poze? Editat Septembrie 18, 2018 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2018 Autor Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Cele cateva zile petrecute la Lepsa, desi nu am stat locului, mi-au incarcat bateriile neasteptat anuland toata oboseala acumulata inainte.La Lepsa am numarat 32 de motociclete in tema: cu atas, comuniste, clasice. Multe alte motociclete moderne au vizitat. Malul Putnei s-a umplut de corturi si discutii tehnice asa cum se scriau odata pe forumul acesta. In poza doar cei care mai ramasesera duminica la aprox 11am.A fost premiat cel care a condus cea mai veche motocicleta, un M72 din '51 si au fost premiati cei 2 veniti cel mai de departe- din Timisoara: un Dnepr MT11 cu atas si un BMW R60/2 cu atas.Asa cum prima editie a intrunirii din Basarabia a avut participante motociclete comuniste de aici, la Lepsa au venit 5 moto cu atas basarabene ce si-au pierdut timpul in granita aia inutila care separa Romania.Cel care v-a trezit la 4 sau 5 duminica dimineata cu duduitul Niprului, plecand spre Cluj, este si cel care a scos din atasul sau un alternator pentru ajutorarea unui atas basarabean, chapeau!Multumiri campingului Dorina pentru gazduire si facilitati. Editat Septembrie 18, 2018 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_hellrider Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Felicitari Aleco pentru organizare si tuturor celor veniti pentru participare! O intrunire reusita... eu, din pacate am stat doar o ora... dar au meritat cei 600 km facuti sa fiu alaturi de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Eu regret si mai mult premiul la categoria II-a, premiu pe care l-as fi castigat cu siguranta daca puteam veni. . Dar si mai mult regret sansa pierduta de a ma reintalni cu cei cu care m-am intalnit in Basarabia si Sadu. Niste oameni deosebiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 La 18.09.2018 la 0:05, Dr_krl a spus: Poze, ceva? Totul s-a mutat pe Facebook? Se pare că pe Facebook s-a mutat cam tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 (editat) Sorine..... "matale" te-ai cam ascuns de întruniri la care merg clasice ... de ceva vreme. Editat Decembrie 5, 2018 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate