Flower-Power Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 (editat) ) mi-am dat seama dupa nr moto si suzy. Acum spre ex sunt in drum spre craiova, nu inseamna ca te caut sau iti caut familia...lumea se misca si e mica. Inca o data , chilleanu. Editat August 30, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 ) mi-am dat seama dupa nr moto si suzy. Acum spre ex sunt in drum spre craiova, nu inseamna ca te caut sau iti caut familia...lumea se misca si e mica. Inca o data , chilleanu. Sper ca ti-ai luat sabia. Ca maine vin si eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 30, 2018 Autor Share Postat August 30, 2018 Pai la ora aia eram fix la Maria Rosetti )) Snap! Nu stiam ce simt pe spate la ora aia...erau degetele tale. » Post actualizat in 30 Aug 2018 07:19 » Post actualizat in 30 Aug 2018 05:50 Sa vedem daca-mi ajung degetele daca vine si BiB )) Se gasesc solutii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Ce trairi puternice si pe tine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 30, 2018 Autor Share Postat August 30, 2018 Ce trairi puternice si pe tine ))) Asa e cu KTM istii...traiesc intens si puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Asa e cu KTM istii...traiesc intens si puternic Si numai pe spate....in wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 30, 2018 Autor Share Postat August 30, 2018 Si numai pe spate....in wheelie Stai pe spateee si laso doar pe ea...stai pe spateee, e KTM ista mea. Nope. Nu numai asa. Anti-wheelie cand te plictisesti de stat pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Ribo, nu mai sta pe ganduri, cred ca stie si germana, asta nu-i de colea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 zici tu ca e soi bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Daca stie versuri de demult, e cam gata, e si bun si rar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Iauzi...vin cu littlekriminal , pregatiti curbele...sa fie la vedere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 30, 2018 Autor Share Postat August 30, 2018 Iauzi...vin cu littlekriminal , pregatiti curbele...sa fie la vedere ) Stau in spatele brunetei BIB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 I-auzi! Ribo, zi-mi cand esti gata ca trec sa te iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Cand ne dau unda verde motofemeile ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Pai hai, ca pare-mi-se ca-s pe galben, acum urmeaza....asta daca dupa galben nu vine rosu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 30, 2018 Autor Share Postat August 30, 2018 Baieti, a fost fun, dar fata a fost gasita. Ma bucur de compania acesteia Daca ne gasiti prin trafic, sigur o sa ne recunoasteti See you around:D si...la cat mai multe... curbe frumoase sa aveti! xoxo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 calariti impreuna fetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 )))) Cred ca am pierdut-o, dar a vrut sa iasa cu modestie, ti-am zis eu ca merita osteneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Asta e, ramane pasagera )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Trebuie sa fii mai specific, ca au fost multe si nu le mai tin minte pe toate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Flower-Power e acum....inainte era pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 La 30.08.2018 la 16:09, The.Ami10 a spus: (***) xoxo Zi-ne ceva desptre tine, pussy mic si scump P.S. Ai ramas datoare cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 te-ai trezit si tu... daca-ti zic ca s-a casatorit, astepti divortul?! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate