XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Cat il priveste pe acesta din urma, faptul ca a semnalizat nu il absolva de vina. Seriooooos? Un link cu un articol din lege ai? Parca nu imi vine sa cred ce spui tu acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Seriooooos? Un link cu un articol din lege ai? Parca nu imi vine sa cred ce spui tu acolo. Cauta singur daca tot a fost blanda statistica in ceea ce te priveste! Plm, peste tot vii tu si ceri linkuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 (editat) @Xael Mai citeste odata. Are dreptate.Esti la ora de Gica contra? Editat Septembrie 5, 2018 de goe 75 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Prea fina ironia? Au muscat doi deja? » Post actualizat in 05 Sep 2018 19:01NORMAL IN PLM CA DACA SEMNALIZEZI NU CASTIGI CA PRIN MINUNE PRIORITATE IN INTERSECTIE!!! Doar colegu a simtit nevoia sa spuna asta de parca e o descoperire epocala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Cred ca ironia mai mare este ca se tot cearta cu ala care l-a bagat la ignore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Lasa, ca dati voi quote si vede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Pana la urma o sa ne desteptam si nu-ti mai dam niciun quote...sa suferi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Imi curge o lacrima. Din poponeata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Sunt brancardier. Am recunoscut pe alt topic. Cu o mana imping targa, cu alta postez pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 La ce cota? Daca e buna, bag si eu o fisa pe mana ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Pasagera nu s-a triggerit inca....we have to w8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate