raresc12 Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Salutare ! Am fost cu motocicleta la service si am aflat ca trebuie sa schimb Jamba pe stânga. Nu mi a trecut atunci prin cap sa l întreb pe mecanic care sunt jambele de la furca si am căutat pe net dar tot nedumerit am rămas. Întrebarea mea este: Care sunt jambele unei motociclete ? Partea metalică a amortizoarelor de la furca ? Editat Septembrie 16, 2018 de raresc12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Cele doua brate ale furcii se mai numesc jambe. Ele sunt compuse din tuburi -tubul interior si cel exterior. La o furca normala tubul interior este cromat si este prins in jugurile motocicletei, iar la furca inversata, in juguri intra tuburile exterioare care sunt din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Intrebarea e de ce trebuie schimbata jamba stanga? Ce problema a spus mecanicul ca are jamba, mai exact? Daca nu ai retinut, mai intreaba-l o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresc12 Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Am avut ghinionul sa cad cu motocicleta acum câteva zile si roata din fata nu mai este Paralela cu bordul. Este puțin spre dreapta, iar problema ar fi Jamba din stânga îndoită. Editat Septembrie 17, 2018 de raresc12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Daca ai furca stramba..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 De la cazatura jamba stramba ? Esti sigur? Motorul sa lovit de ceva ? Atentie inainte sa te apuci sa schimbi piese !!!!! Exista o probabilitate foarte mare ca jamba sa se fi invirtit din suruburi !! Treaba se rezolva din fix 10 suruburi in felul urmator : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresc12 Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 Asa mi a zis mecanicul.. Căzătura nu a fost cine știe ce. Doar mi a fugit spatele la 30 de km/h când a plouat. Mulțumesc pentru videoclip, o sa l analizez cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresc12 Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Da, doar s a dus pe o parte 1 metru maxim. Eu personal nu îmi dau seama sa fie îndoit. Mai mult m-am dus eu decât motorul ). Mecanicul doar a mers 5 minute si a zis ca este îndoită, dar as vrea sa mai merg o data sa se uite mai atent.. M-am interesat si cred ca cel mai bine ar fi sa desfacă furca sa fiu sigur. (Desigur ca pentru asta o sa l plătesc) Editat Septembrie 17, 2018 de raresc12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Poate ii trebuie mecanicului o jamba de pe stanga ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresc12 Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Pentru a nu mai creea un topic nou as dori sa pun tot o întrebare legată de jambe. Dat fiind ca nu găsesc amortizorul in partea stânga pe internet as putea lua un amortizor pentru partea dreapta si sa pun Jamba de pe amortizorul asta pe amortizorul din partea stânga ? Editat Septembrie 17, 2018 de raresc12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 de sosea? A dat cu jamba de sosea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate