ianachim Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 sambata 6 oct am o .. lucrare la chisinau asa ca as vrea sa plec vineri pe la 14.30. spre chisinau sambata sunt blocat pana pe la 16.30 si dupa asa veni spre casa cinva interesat de o tura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 rezultatul financiar al lucrarii se imparte in mod egal cu insotitorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 pune poze cu "lucrarea", asa poate apar mai multi amatori...si nu ar strica si neste detalii, cum ar fi cati m are picioarele "lucrarii", e blonda ,bruneta, roscata ....lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Frumoase "lucrari" la Chisinau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Ia si tu avionul, ca ajungi mai repede. Si pastreaza cauciucurile pt o lucrare in Thasos in weekend-ul celalalt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 rezultatul financiar al lucrarii se imparte in mod egal cu insotitorii? rezultatul financiar al lucrarii se imparte in mod egal cu insotitorii? Are pe acolo o moldoveanca, o ajuta sa culeaga via, ce sa mai una alta. Daca ar fi fost celalalt weekend m-as fi bagat si eu Doar de dragul de a vizita una din cramele de acolo. » Post actualizat in 02 Oct 2018 10:22 pune poze cu "lucrarea", asa poate apar mai multi amatori...si nu ar strica si neste detalii, cum ar fi cati m are picioarele "lucrarii", e blonda ,bruneta, roscata ....lucrarea Cica daca stai pe Tinder in Iasi, bate range-ul pana la Chisinau fara probleme. Gasesti ceva lucrari acolo la sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Ma gandesc (desi asta era tura de noiembrie/decembrie), dar sa plec de sambata si sa ne intoarcem impreuna. Numai sa vad cum voi sta cu timpul. Oricum, atentie ca pe drumul lung si bun de dupa vama pana la intrarea in Chisinau patruleaza politia la cules de spagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Patruleaza o lae. Si era duminica atunci cand am fost noi. Cred ca maaaaxim 5 masini de politie am vazut de la Sculeni la Chisinau (via Calarasi) si apoi spre Albita. Dar cred ca exagerez cu alea 5 masini. Si numa' incet n-am mers. Exceptand gropile in care era sa sfarm jantele de la mobra. Si n-au fost deloc putine. Editat Octombrie 2, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Poate stiau ca vii si, plini de respect, s-au retras. Lae-ne-lae, am lasat pe drumul ala 200 de lei, cand nu am fost atent - cam hamesiti baietii, dar simpatici. Nu am facut decat de 3 ori drumul, insa de fiecare data am dat de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Stiu de la un prieten ca a trecut torpila pe langa ei, l-au oprit altii in alta localitate, era caz clar de luat permisul, le-a dat niste lei romanesti si a scapat. Or fi povesti, mint si eu. Referitor la plimbarea mea, desi in w-e, nu am vazut decat cateva masini. Radare nu aveau decat in capitala lor, pe stalpii de pe bulevardul principal. Editat Octombrie 2, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2018 Autor Share Postat Octombrie 3, 2018 motociclistii astia ... niste BULANGII!! care dracu m ati dat in gat la nevasta ca plec la curve in CHISINAU,ma??? se amana plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Io nu zisei nica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate