danutu_m Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Alex, mai bagi vreo tura similara weekendul asta? M-as baga si eu la o tura de o zi, ori sambata ori duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 sambata, un clasic Grohotis de la pasul Bratocea la Valea Doftanei? da' cu plecare pe la 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 9, 2018 Autor Share Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Svgobi, Dan, mi-ar fi placut foarte mult insa weekendul asta plec cu familia si cu niste prieteni la Fundata, deci nu pot sa va insotesc. Maine sau vineri ma gandesc sa merg un pic la Coclau aici in Bucuresti sa mai exersez niste lucruri pe off. Cu siguranta voi iesi in weekendul urmator, 20-21, fie soare fie ploaie, facem un thread separat sa vedem propuneri de traseu, momentan am in minte cam asa: - Mai sunt niste lucruri frumoase de vazut prin Vrancea (cascada, etc.) la care nu am ajuns, tot pe off. - Daca o sa fie un weekend cald, o iesire cu ceva de genul 20 de traversari de rauri, aici e mai mult de planuit traseul si holbat la harti, dar am timp. - Daca ploua atunci ceva prin noroaie (orizontale) si nu foarte departe. Din fericire mai avem destule weekenduri anul asta cu temperaturi pozitive sper. Un lucru e cert, nu intentionez sa iernez prea curand. Editat Octombrie 9, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 svgobi, eu ma bag, traseul oricum nu il cunosc. Eu sunt oarecum incepator la capitolul offroad, asa ca rugamintea mea este sa ai ceva rabdare cu mine. Alex, daca vrei sa iesi pe vineri dupa-amaiza pe langa Bucuresti, as fi interesat si eu de o iesire in intervalul orar 16-19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 9, 2018 Autor Share Postat Octombrie 9, 2018 In intervalul acela o sa plec din Bucuresti, dar cu masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Ok, atunci o sa mai urmaresc urmatoarele topicuri de pe sectiunea de excursii, poate o sa ma sincronizez cu voi la vreo tura. Daca vrei ceva sugestie de traseu pe langa Bucuresti, mie mi-a placut mult malul Argesului, am mers pe bucata Adunatii Copaceni - Oltenita, dar banuiesc ca si in amonte este la fel de fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 svgobi, eu ma bag, traseul oricum nu il cunosc. Eu sunt oarecum incepator la capitolul offroad, asa ca rugamintea mea este sa ai ceva rabdare cu mine. Atunci ai grija cu 690-ul ala, raportul putere-masa e foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Octombrie 19, 2018 Share Postat Octombrie 19, 2018 Am fost si noi in zona in aceeasi zi, dar am plecat pe la 10 din Bucuresti. https://www.relive.cc/view/e1209693957 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Octombrie 19, 2018 Share Postat Octombrie 19, 2018 Da, v-am vazut in benzinarie la iesirea din Campina. Noi terminasem de ceva timp traseul si ne-am despartit cumva, am avut obiective separate pentru dupa-amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 19, 2018 Autor Share Postat Octombrie 19, 2018 Foaarte tari pozele ). Motociclete de nota 10. Auzi, mi se pare mie sau sunt un pic cam grele aceste caprite superbe de 250 kg? Ca vad ca prea se opresc des sa pască iarba. (pun întrebarea astea ca sa-mi justific de ce nu am nevoie de un v-strom). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Octombrie 19, 2018 Share Postat Octombrie 19, 2018 Eu am V-Strom de 10 ani (650 8 ani si 110000km si 1000XT de 1,5 ani si 34000km). Recomand V-Stromul din toata inima. Intr-adevar, daca esti incepator, te descurci cam greu pe un drum ca asta cu bolovani. Daca nu sunt bolovani si noroi pana in gat, se descurca de minune. Cazaturile toate au fost la opriri sau la viteza prea mica. Oricum, felicitari ca te-ai descurcat pe urcarile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 E gata si filmuletul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Aprilie 27, 2019 Autor Share Postat Aprilie 27, 2019 5 hours ago, igi said: E gata si filmuletul nostru. Cat de frumoase sunt locurile alea, o incantare sa revad traseul asta, m-am uitat la tot filmuletul. Deci sa-mi bag am numarat vreo 6, 7 trante cu KTM-ul si Africa Twinul. Spectaculoasa rostogolirea rider-ului cand s-a dus naibii la vale Honda. "apropo asta nu-i traseul" :)))) Bravo ca ati izbavit baieti, si eu ma rugam sa se termine bolovanii aia pe urcare. Tot asa am urcat si noi pe rand, pe toate portiunile astea. Sunt asa de grele mobrele astea, cum se inclina un pic cum le-ai pierdut.. Cred ca ati slabit cel putin 5 kg. Dar a meritat, ati prins si voi vreme buna si vedere superba spre Bucegi Ce misto e Nexx-ul ala, e primul sau X Wed 2? "Cu negru-n jos" :)))) Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Intr-adevar e greu cu vacile. Gasesti pe acelasi canal de youtube, motorcyclingto si celelalte iesiri ale noastre. Nexx-ul e XD1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate