Cesar Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Vremea se anunta perfecta pentru ultimul eveniment pe circuitul de la Tg. Secuiesc. In 13 si 14 Octombrie vom fi la pista. 2 + 4 locuri disponibile pentru transport moto: GRG si Balamuc Va fi prezent si Denis cu cursantii. Yamaha R6 pregatita pentru circuit, disponibila pentru inchiriat - track support included. Sa avem vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Sa avem vreme buna!Ca bine ai zis! Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 asfalt incalzit va doresc dragilor. mi-as pl.a in ele de nunti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Daca nu planuiesti sa te insori, nu te mai duce, ca nu faci altceva decat sa pierzi banii )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 n-am cum sa nu ma duc ca-s apropiati:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 n-am cum sa nu ma duc ca-s apropiati:)) pastreaza si tu ceva distanta no offence .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate