florin46p Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Salut, Deoarece am o motocicleta putin mai "exotica" nu prea gasesc la noi protectii pentru diversele parti ale motorului. Asa ca vine intrebarea: este cineva pe aici care poate turna ceva protectii pt ambreiaj si aprindere din plastic, fibra de carbon sau orice alt material rezistent la socuri ? Orice recomandare este bine venita . O zi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 eu ma multumesc daca gasesc pe cineva care sa imi fac o "carena" de la 0... inca nu am gasit. daca dai de cineva, anunta-ma si pe mine te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 In opinia mea daca gasesti pe cineva pe la noi sa faca asa ceva pretul si finisajele nu sunt mai bune decat ce gasesti pe ebay pe la diverse firme care cu asta se ocupa. Daca nu gasesti pe ebay ce ai nevoie sanse sa gasesti pe cineva la noi sa le faca sunt oricum minime spre zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Cineva a mers cu motocicleta la niste baieti care lucrau cu fibra de sticla si a facut capace de protectie pentru motor. Din fibra de sticla. Le-au lipit cu silicon dupaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Octombrie 15, 2018 Autor Share Postat Octombrie 15, 2018 Am nevoie pentru o motocicleta de enduro, deci neaparat trebuiesc prinse in suruburile capacului si cred ca fibra de sticla nu e prea rezistenta, din fiba de sticla cred ca le pot face si eu, am mai facut acum ceva ani un undertail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Fa-ti singur. Intr-o vreme ma batea gandul, dar n-am avut timp. Poate ca la iarna. http://www.ktm950.info/how/Farkels/adventure/clutch_cover_protector/clutch_cover_protector.html Editat Octombrie 15, 2018 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Am nevoie pentru o motocicleta de enduro, deci neaparat trebuiesc prinse in suruburile capacului si cred ca fibra de sticla nu e prea rezistenta, din fiba de sticla cred ca le pot face si eu, am mai facut acum ceva ani un undertail. crezi gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Iti fac eu daca imi trimiti capacele care vrei sa le protejezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate