zece d rosu Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Oriunde te-ai duce in Grecia, mai ales in octombrie, e genial. Fara zgomotul turismului de masa, drumuri libere, plaje pustii si taverne goale. Iar peste toate astea vremea de 25 de grade zilnic te face sa nu te mai dai jos de pe motocicleta. Dupa tranzitul prin Bulgaria, cu cateva opriri la punctele de interes, tura noastra de final de sezon a vizat Athosul ca si destinatie, acolo unde am petrecut 2 zile fara sa motociclim desigur, insa avand ca scop putina culturalizare. Inainte de asta am avut 3 zile la dispozitie pe care le-am petrecut in sa, batand drumurile de coasta pe cele 3 "degete" peninsule si rotunjind putin cauciucurile. In total o saptamana de bine-cuvantare din toate punctele de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 23, 2018 Admin Share Postat Octombrie 23, 2018 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Genial ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Foarte fain. Un traseu, pe maps? se poate? Pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 (editat) Bai ce poze ai facut, leule! Felicitari! Editat Octombrie 23, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2018 Multumesc tuturor pt. aprecieri! Traseul a fost cat se poate de simplu: la dus am venit pe Veliko Tarnovo, iar la plecare ne-am intors pe Sofia. Baza am avut-o in Uranopoli, ultima localitate inainte de Athos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_Land Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Superbe poze, imi doresc sa ajung si eu in Grecia in afara sezonului turistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrinel Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Decembrie 13, 2018 Share Postat Decembrie 13, 2018 Frumos tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Decembrie 14, 2018 Autor Share Postat Decembrie 14, 2018 Vazand reactiile pozitive, am mai scormonit dupa cateva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 bine ai facut. superbe ! spune-mi te rog cum ai reusit sa ai in interiorul pozelor numele localitatii si gradele , data , toate informatiile alea ?! E ceva aplicatie pe telefon spre exemplu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 La 07.01.2019 la 16:06, Mariusik85 a spus: bine ai facut. superbe ! spune-mi te rog cum ai reusit sa ai in interiorul pozelor numele localitatii si gradele , data , toate informatiile alea ?! E ceva aplicatie pe telefon spre exemplu ? Da, ceva de genul asta.....nu este o aplicatie in sine, la Huawei-ul meu ai la modul fotografiere posibilitatea de selectare a anumitor "Inscriptionari" cu vreme, locatie, etc...care-ti vor aparea pe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Si in ianuarie e superba grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate