apriliacluj Postat Septembrie 28 Share Postat Septembrie 28 In sfarsit am montat toba, Relativ merge repede, doar tubulara de 14 trebuia s-o caut, I didn't expect Silencerul e nituit, deci iti trebuie bormasina sa o dai jos. Deocamdata are amnestie pana in primavara. Sunetul e un pic mai intens, dar deloc deranjant, doara vorbim de un motor de 300 cmc Toba veche e o hardughie imensa, ajung in casa si o cantaresc, doar de curiozitate ________ Ala de fabrica are 6.4 kile, mai mult decat dublu fata de Mivv.... Nu ca ar conta kilele, dar e o chestie badarana pe langa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enopul Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Am fost azi sa ridic atelajul din atelier, am schimbat suspensia fata cu un kit yss. Daca la spate inca nu am reusit sa ii gasesc punctul perfect dar e clar o imbunatatire, la fata, lasata standard cum vine , e senzatie. Stabilitate, absorbtie gropi, tot, e super. Recomand maxim. Cu ocazia asta i am rugat sa imi rezolve si scartaitul franei. Problema e conducta franei, care trage etrierul spre disc, ii face un unghi si de aici scartaitul. Asa ca rezolvarea e sa impingi putin de conducta de frana si , magie, dispare scartaitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Mersi de pont, incerc sa trag de conducta de frana, sa vad minunea :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enopul Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Nu trage, impinge, 1 mm, impinge spre roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 La 28.09.2024 la 12:18, apriliacluj a spus: Nu ca ar conta kilele Contează, e masă nesuspendată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 (editat) Salutare Am intrat si eu in lumea scuterelor cu un XMAX 300, 24. Dupa 600km pot zice ca singurul minus, pe care il gasesc este suspensia spate. @enopul daca poti face un review pe suspensia YSS vs stoc ti-as fi super recunoscator Editat Octombrie 10 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 fix asta iti mai lipsea hai, bine ai venit in grup!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enopul Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Salut si bine ai venit Nu stiu sa fac review dar te asigur ca e mai bine. Sa zicem ca dezavantajul ar fi ca daca mergi cu pasager , cam trebuie sa umbli la setari. Daca mergi singur, ii gasesti punctul si aia e. Sau nu. Eu am zile cand prefer mai dura, zile in care nu vreau sa ma zgaltie deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Acum 19 ore, apriliacluj a spus: fix asta iti mai lipsea hai, bine ai venit in grup!! Tanks, initial voiam sa iau Panigale, dar am zis ca arata la fel si nu merita. M-am inselat, Panigale are suspensia mai buna :):):) Cert este ca nu ma vedeam in viata mea pe un scuter, iar acum nu inteleg de ce nu mi-am luat mai devreme unul. Acum 18 ore, enopul a spus: Salut si bine ai venit Nu stiu sa fac review dar te asigur ca e mai bine. Sa zicem ca dezavantajul ar fi ca daca mergi cu pasager , cam trebuie sa umbli la setari. Daca mergi singur, ii gasesti punctul si aia e. Sau nu. Eu am zile cand prefer mai dura, zile in care nu vreau sa ma zgaltie deloc multumesc frumos de raspuns, Eu nu vreau sa ma zgaltaie, m-am imprietenit cu doua hernii si nu le place . Cosideri ca a meritat investitia sau plusul e marginal si mai bine puneai banii in altceva, gen saua confort ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Acum 26 minute, peu a spus: Cert este ca nu ma vedeam in viata mea pe un scuter, iar acum nu inteleg de ce nu mi-am luat mai devreme unul. fix la asta m-am gandit si eu pt oras, trebuia sa-mi iau chestia asta de vreo 10 ani PS. de la intrunirile cu Hayabuse, om ajunge la intruniri de XMax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enopul Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Am luat si șaua aia Referitor la suspensie, fata merita toti banii, spatele tine fix de reglajele pe care le doresti, pot fi moi pt oras sau mai dure pt afara ca sa ai stabilitate mai multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 am inteles cu suspensia, acum, spune-ne si de sa daca tot ai luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enopul Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Șaua, e putin mai inalta decat cea standard, 1 cm gen . Nu e mai moale dar da, e mai confortabila, are sustinere mai buna la spate. Diferenta majora e la drum lung. Si arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RNK Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 (editat) On 9/24/2024 at 8:42 PM, LionEl said: Salut, Ia zi mai multe te rog. Ce, cum au rezolvat ca sa le zic sa rezolve și la mine când mă duc la ei. Scuze pt raspunsul intarziat nu am mai intrat aici.. Nu stiu daca mai e de actualitate cu scartaitul spate. Din cate am inteles au scris si ei la Yamaha si au raspuns cu solutia. Initial cand am fost au zis ca nu au inca o solutie deci probabil e adevarat. E un baiat Alex acolo la DualMotors care stie despre ce e vorba. Nu am poze inainte si dupa dar o sa pun aici doar dupa daca mai e nevoie Editat Octombrie 15 de RNK update - vad ca enopul a dat detalii :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 23 minute, RNK a spus: Scuze pt raspunsul intarziat nu am mai intrat aici.. Nu stiu daca mai e de actualitate cu scartaitul spate. Din cate am inteles au scris si ei la Yamaha si au raspuns cu solutia. Initial cand am fost au zis ca nu au inca o solutie deci probabil e adevarat. E un baiat Alex acolo la DualMotors care stie despre ce e vorba. Nu am poze inainte si dupa dar o sa pun aici doar dupa daca mai e nevoie Merci dar pentru mine unul nu mai e de actualitate intrucat am dat xmax-ul. Dar poate ii intereseaza pe colegi aici asa ca zi solutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 45 minute, LionEl a spus: .... am dat xmax-ul...... pffff, repede te-ai miscat vad ca ai luat Vespa, sa ai noroc de albinutza! PS. ai incredere in furca fata monobrat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: pffff, repede te-ai miscat Se vand foarte repede xmax-urile (mai ales alea ingrijite + cand ai facturi cu care sa dovedesti). Acum 4 minute, apriliacluj a spus: vad ca ai luat Vespa, sa ai noroc de albinutza! Multumesc Acum 4 minute, apriliacluj a spus: PS. ai incredere in furca fata monobrat?? O sa razi, dar sunt mult mai bune suspensiile pe Vespa decat pe xmax. La frane sunt cam la fel, dar pe manevrabilitate si supensii e superior Vespa. Ca spatii de depozitare si confort la drum lung e mai bun xmax. Acum sa vedem cum o fi si in timp. ++ Extrabonus la Vespa: grupul/comunitatea de Vespa cu intalniri saptamanale, plimbari organizate, etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 deci, urmeaza aldamasul, masa dansul si felicitarile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate