ro nin Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Cu ocazia „descântecelor” de sfârșit de sezon.... nu-i găsesc locul în lanțul evolutiv al Uralului...știe cineva...ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Ce nu intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 E un piston...Practic e o componenta a motorului care ajuta la combustie si va sa zica la buna functionare a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Te referi cred la al 2-lea canal de segment raclor facut sub bolt? cred ca a inventat cineva asta, dar nu cred ca ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Pistonul obișnuit de Ural de 650 pe care-l știu e ăsta: Mă interesa dacă cei care ați mai șurubărit prin Urale ați mai găsit ceva asemeănător și pe ce modele au fost montate.... » Post actualizat in 05 Nov 2018 14:33E un piston...Practic e o componenta a motorului care ajuta la combustie si va sa zica la buna functionare a motorului. Sunt convins că la Harley așa este....la Ural...mai dezbatem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Pistonul obișnuit de Ural de 650 pe care-l știu e ăsta: 20238-T11213.0-Q (1).JPG Mă interesa dacă cei care ați mai șurubărit prin Urale ați mai găsit ceva asemeănător și pe ce modele au fost montate.... » Post actualizat in 05 Nov 2018 14:33 Sunt convins că la Harley așa este....la Ural...mai dezbatem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 În poza a doua, în „bula” din dreapta scrie IMZ, adică: Irbitskiy Mototsikletniy Zavod, în traducere: Fabrica de motociclete Irbit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 (editat) Pare-mi-se ca va trebui sa dai mult mai multe explicatii pe langa acele cerculete rosii ca sa-ti fie inteleasa nelamurirea de catre cititorii acestui subiect. Eventual un selfie, un feik niuz, s-o poza cu motocicleta in ansamblu facuta din balcon s-ar putea sa ajute. Greu de spus.... piston 1.jpg piston 2.jpg Editat Noiembrie 6, 2018 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2018 Pare-mi-se ca va trebui sa dai mult mai multe explicatii pe langa acele cerculete rosii ca sa-ti fie inteleasa nelamurirea de catre cititorii acestui subiect. Eventual un selfie, un feik niuz, s-o poza cu motocicleta in ansamblu facuta din balcon s-ar putea sa ajute. Greu de spus.... Da bre! Chiar e o idee bună. Dacă topicul a căpătat o asemenea tentă existențialistă... Cine cunoaște motocicleta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate