revo Postat Ianuarie 16, 2019 Share Postat Ianuarie 16, 2019 consider ca este munca in zadar, aceste masinarii care sunt supuse unor mari eforturi in offroad ,nu rezista decat cateva minute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2019 Acum 16 ore, petre81. a spus: Nahhh...laporoscopic Salut,am gasit ceva pe you tube,asa este,pun si linku Cam asa cumva Gata operatia,spalat interiorul cu motorina,am pus alt ulei,acu...sa vedem cum mere.Bucata decupata am sa o sudez la loc,da nu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 16, 2019 Share Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Acum 3 ore, john17 a spus: Acele inele de bronz despre care zice @petre81. le-am vazut pe la VW si, din cate am vazut eu, indeplinesc oarecum rolul unui LSD (Limited Slip Differential) Nu pe acelea le-am mentionat, iar cele de la VW sunt gandite pt plecarea de pe loc pe gheata dar nu fac treaba, probat de mine. In figura de mai jos piesele mentionate de mine sunt notate cu litera J in coltul din dreapta sus: Acum 3 ore, john17 a spus: Dpmdv vehiculul are mai multe vicii de proiectare, www.motociclism.ro, forumul unde intotdeauna exista nemultumiti. Editat Ianuarie 16, 2019 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2019 Siiii...Successsss!!!!! Este demultiplicare cât casaAcu...pot sa pun lama sa ma duc la impins pământ.Nu mai am timp astăzi,vin mâine cu un video.Săru-mâna pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 16, 2019 Share Postat Ianuarie 16, 2019 Acum 4 minute, pinnochio a spus: Siiii...Successsss!!!!! Este demultiplicare cât casaAcu...pot sa pun lama sa ma duc la impins pământ.Nu mai am timp astăzi,vin mâine cu un video.Săru-mâna pentru ajutor! Acum pleci cu a treia de pe loc, ca Rabele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 Noutati? Ai iesit cu atelajul acum in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 19, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2019 Încă mesteresc la el,nu este totul în regulă.Acuuu...mai trebuie să şi muncim,s-au strâns facturile.Oricum,este un proiect de durată,mai vreau lamă curătat zapada,troliu,cârlig remorcare,lumini față-spate.Mai trebuie electromotor nou.Vestea bună este că am mers cu viteza 5-a.Cred că prinde 50 km/h.Lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 Acum 48 minute, pinnochio a spus: Mai trebuie electromotor nou Sa verifici neaparat, sau sa schimbi preventiv, bucsa de electromotor care vine in cutia de viteze. O scoti de acolo cu un tarod sau un surub pe care il infiletezi in bucsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2019 (editat) Merge mai bine dracovenia viteza 2-a Editat Ianuarie 23, 2019 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2019 Bunatati! Au venit flansele care o sa-mi ajute la diferite tractari,sau montare unei lame pentru impins chestii.Le sudez frontal pe sasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 23, 2019 Share Postat Ianuarie 23, 2019 Acum 10 ore, pinnochio a spus: Merge mai bine dracovenia viteza 2-a Poate ca telefonul amplifica sunetele dar imi da impresia ca are avansul de injectie cam mare, parca craune cam tare. Dar daca merge bine n-are rost sa umbli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2019 Mai trebuie un rând de profile pe senile.Între cele existente. Am facut câteva,acu mă duc la pretenu Hornbach după saibe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2019 Dupa montarea acelor profile,vireaza mai usor,motorul nu mai este asa solicitat în viraje.Chiar mergând în viteza 1 la ralanti,un pic smucesc ghidonu...si atelaju sare de khur.E fain.Acum încerc sa fac un fel de bord,cu indicatoare pe rezervor si incarcare.Si in sfarsit...contact cu cheie(tot de vw golf 1) pentru presiunea de ulei,am infiletet un manometru micut chiar in locul sondei de presiune a uleiului.Lucrurile simple sunt cele mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Decat voltmetrul termic mai bine pune temperatura apa/ulei si poti pune un voltmetru electronic sau mai bine un ampermetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 2, 2019 Autor Share Postat Februarie 2, 2019 Ca si curiozitate,imagini termovizuale cu motorul funcționând.E un lucru bun termoviziunea.Tur...retur...radiator.Aveam ceva neclar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Neclar le-a fost principiul termosifonului inginerilor vaginali cand au proiectat sistemul de racire altfel decat restul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Aveam ceva neclar. Ce anume? Ai scos termostatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2019 Autor Share Postat Februarie 4, 2019 La 02.02.2019 la 19:27, petre81. a spus: Ce anume? Ai scos termostatul? Greşisem ceva,am remediat,acum e perfect.Acum pot să plec pe distanțe mari.Poate pe sfârşit de săptămână,ceva coclauri cu gropi şi bălți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 10, 2019 Autor Share Postat Februarie 10, 2019 Parcurs astazi vreo 2 km,în afară de pana la una din cele 8 roti,nici o problema.Am folosit toate cele 5 viteze,urcat panta de...zic 45 grade,trecut ceva canale,bălti.Revenit bine acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Bine bine gropi,santuri etc dar i-ai dat capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 in orice caz, arata intr-un mare fel! Frigider: normal ca i-a dat capat, pe cand a depasit iepurii de campie, le striga ''numa' atat puteti puturosilor?'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 12, 2019 Autor Share Postat Februarie 12, 2019 Este si carlig de remorcare,am dat 12 lei pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Este si carlig de remorcare,am dat 12 lei pe el A iesit super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2019 Admin Share Postat Februarie 12, 2019 Ai grijă să nu ieși din euforie pe vreun drum comunal și sa dai nas în nas cu politia, ca e dosar penal. Sau sa ai vreun vecin binevoitor care sa te toarne și sa te pandeasca aia dacă ieși pe drum cu drăcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 12, 2019 Autor Share Postat Februarie 12, 2019 He...he...da mă prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate