JustAFutureRider Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 Recomandati un Ninja 300 ca prima mea motocicleta? Inca nici nu am dat de carnet dar vreau sa stiu daca ar fi o motocicleta buna pentru un incepator. Pe youtube am vazut ca multi spun ca e buna si pentru incepatori si pentru avansati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 (editat) În sfârșit citesc ca mai exista cineva care nu vrea neapărat sa înceapă pe vreo grozavie de motocicleta. Chiar dacă vor veni alții și iti povestească cum ca îți ca rămâne mica, ca după primul sezon vei vrea ceva mai mare și ca să nu arunci banii mai bine iei direct miara, eu te felicit ptr cum te-ai orientat. Editat Decembrie 23, 2018 de M!ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustAFutureRider Postat Decembrie 23, 2018 Autor Share Postat Decembrie 23, 2018 2 hours ago, M!ha! said: În sfârșit citesc ca mai exista cineva care nu vrea neapărat sa înceapă pe vreo grozavie de motocicleta. Chiar dacă vor veni alții și iti povestească cum ca îți ca rămâne mica, ca după primul sezon vei vrea ceva mai mare și ca să nu arunci banii mai bine iei direct miara, eu te felicit ptr cum te-ai orientat. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert91 Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 este mai mult decat buna,cu exceptia faptului ca are carene si daca o scapi posibil sa te apuci sa tot repari la ea,in rest,arata f bine,puterea e ok,nu te faci de ras in oras,ai ce invata de la ea si iarta multe greseli,poti alege si un naked ceva sau unul de 500,gs 500,cb 500 etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 3 minutes ago, robert91 said: nu te faci de ras in oras Ce inseamna mai exact asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 Ce inaltime si greutate ai? Acum 12 ore, JustAFutureRider a spus: Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 Oare cati dintre cei care dati sfaturi ati mers macar 1 m pe acest model? Acum 40 minute, AlexAB a spus: Ce inseamna mai exact asta? Si eu sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 Eu am in jur de 54K km si nu m-am oprit cu micuta asta. Sint suficienti ? Si da, este o mobra excelenta pentru oras, si nu numai. Dar o recomand oamenilor micuti de inaltime si cu o greutate rezonabila. Ar fi multe de spus despre ea, + uri si - uri, dar n-am de gind sa scriu daca initiatorul are 1.80m si +90kg. Acum 5 ore, george05 a spus: Oare cati dintre cei care dati sfaturi ati mers macar 1 m pe acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 Sunt si oameni trecuti bine de 90kg care merg fara probleme pe ninja/z 300. Iar ca marime- e mica dar tot nu se sta la fel de ingesuit ca pe un cbr 600rr, de exemplu (dar nici cu mult mai bine ). Eu as zice ca e ft ok de inceput. Daca aveam mai mult timp liber si mai mult spatiu de depozitare imi luam una strict pentru amckart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 (editat) Hai s-o luam "babeste", tu ce inaltime si (nu sau) greutate ai? Si pe PM merge informatia, daca te jeneaza s-o pui aici, eu am fix 1.64m/ 55kg acum, dar oscilez (la greutate ma refer). Acum 38 minute, walking^human a spus: Sunt si oameni trecuti bine de 90kg care merg fara probleme pe ninja/z 300. Editat Decembrie 24, 2018 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate