leoangi Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Va salut Va rog sa-mi dati o idee despre cum as putea sa duc doua moto in Barcelona. Vreau sa fac in vara înconjurul Spaniei și nu îmi iese timpul sa ajung și sa ma întorc pe roti. Vreau sa plec cu avionul și sa preiau motocicletele de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Daca muti spre sept_oct...vin si eu cu 2, poate iesim mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Acum 45 minute, leoangi a spus: Va rog sa-mi dati o idee despre cum as putea sa duc doua moto in Barcelona. Contacteaza-l pe @adrian45 Cei care merg cu mine in ture sunt multumiti de relatia cu el. Gasesti numarul lui de telefon aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 in jur de 13.07 as vrea sa fac o miscare similara. daca ne potrivim ca perioada poate reusim sa trimitem impreuna sa impartim costul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Multumesc KHK. Nu cred ca se pune problema la transportator de a se imparti costul. Fiecare isi plateste agregatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 evident fiecare isi plateste agregatul dar este cel putin la fel de evident ca impartind la un numitor mai mare acelasi numarator da un rezultat mai mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 300 euro/sens gasisem eu in noiembrie 2018. Pana la Barcelona, deci 600 dus intors plus avionul. Daca nu ai gasit mai convenabil da un semn si te pun in legatura cu agentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate