RaresSsS Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Salut, am urmatoarea problema la galerii (poze). Ce solutii cunoasteti sa le aranjez putin? Am preferat sa intreb mai intai sa nu ma apuc sa le fac mai urate decat sunt deja. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 "Grosul" cu peria de sarma, si apoi finisarea cu polish de metal (gasesti si in supermarket) + carpa. Ca pas intermediar, si/sau daca nu doresti o finisare perfecta, poti sa si (doar) cu CIF + partea abraziva a unui burete de vase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 dupa 3 luni o sa fie la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Harpic Power plus gel si un burete abraziv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaresSsS Postat Februarie 17, 2019 Autor Share Postat Februarie 17, 2019 O sa incerc, multumesc Nu e problema daca apare iar dar sa stiu ce sa ii fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Cum a spus un coleg mai sus. Ori harpic, ori mai eficient este Detartrant varianta cu acid citric si scotch bride. Va cadea rugina aceea vazand cu ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Optiglantz. Pe probate, dar nu la tobe chiar asa de ruginite. Dat cu el, asteptat, dat iar si frecat usor cu un burete-partea mai tare, clatit cu apa calduta. Iese chiar bine. Dupa, daca vrei lustruiala, luciu, te apuci de frecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate