BabyDihor Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Daca mai are cumva cineva geanta cu prindere magnetica de donat l-as primi eu,dau cateva beri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Am io, da' n-am vreme. Daca nu ti-e graba, imi fac timp saptamana viitoare. Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Donez 3 pui de catel foarte frumosi si jucausi tel 0744767893 Unul s-a dat lui POLY asa ca mai sunt 2 CATELUSE foarte frumoase si jucause care isi asteapta stapani ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artoisss Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Donez o pisicuta in varsta de o luna si jumatate, foarte frumos colorata, jucausa, merge bine, consuma putin, are toate piesele originale. Marca 1/2 din British Shorthair. Se da cu plinul facut si mancare pentru o saptamana. 0744 75 95 05 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Unul s-a dat lui POLY asa ca mai sunt 2 CATELUSE foarte frumoase si jucause care isi asteapta stapani ........... Din pacate toti catelusi sau dat , Pe aesta cale MULTUMIM lui POLY pt adoptarea celor trei catelusi ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) donez o pereche de coburi ce le-o dat jos autosos si le-o aruncat la mine in garaj. is din piele , nu-s in starea cea mai buna, poze nu am cu ele, cine le vrea sa vina dupa ele ca imi acopera menghina din garaj. 0742668055 valabil Editat Iunie 6, 2012 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 donez,nu stiu daca functioneaza. donez,nu stiu daca functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) donez,nu stiu daca functioneaza. Vreau eu te rog. Unde o sa ma mut voi tine mobra sub balcon si chiar daca nu merge, sa sperie eventualii hoti Editat Iunie 8, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 s-a dat lui Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 s-a dat lui Dane_Bad Sar'mana, vin dupa ea cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 chiar daca nu merge, sa sperie eventualii hoti poate au si hoti cont aici, sunt gata speriati deja :crack:mai scrie si adresa si totu-i ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 valabil Daca nu-s foarte mari, m-as baga io la ei. Daca nu mi-or fi buni, se vor dona mai departe. Multam fain, Nick. Daca mai are cumva cineva geanta cu prindere magnetica de donat l-as primi eu,dau cateva beri:) Fa-ti drum duminica pe la "Maimuta plangatoare" si intreaba de Nick. Dupa 9 si pana seara sunt acolo. Daca nu ajungi da un semn pe P.M. sa vedem cum ne-ntalnim. W/e fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Daca nu-s foarte mari, m-as baga io la ei. Daca nu mi-or fi buni, se vor dona mai departe. Multam fain, Nick. nu is foarte mari....cel mai bine sa le vezi...cand vrei , ai nr meu: 0742668055 deci coburile merg la yonick Editat Iunie 8, 2012 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Donez anvelopa fata SH, 120/70/ZR17 Pirelli Diablo DOT 0209 - Nu e extraordinara, dar mai merge de nevoie destui KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Donez anvelopa fata SH, 120/70/ZR17 Pirelli Diablo DOT 0209 - Nu e extraordinara, dar mai merge de nevoie destui KM. o mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 o mai ai? O mai am. Te-am sunat, dar n-ai raspuns. Da-mi un tel. si ti-o dau daca ai nevoie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zumzet Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Am 2 saci de haine si ceva genti (posete), un pseudo sac de dormit si ce mai gasesc de aruncat .. Daca stiti o familie nevoiasa sau un ONG ceva unde le-as putea da (ca nu le-as arunca la gunoi sa le ia coloratii) dati-mi un pm. Haine sunt si mai rele, da' si bune (io m-am ingrasat, sotia a slabit). Valabil pana joi 14 iun, pt ca atunci ma mut si sub nicio forma nu le car dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Am 2 saci de haine si ceva genti (posete), un pseudo sac de dormit si ce mai gasesc de aruncat .. Daca stiti o familie nevoiasa sau un ONG ceva unde le-as putea da (ca nu le-as arunca la gunoi sa le ia coloratii) dati-mi un pm. Haine sunt si mai rele, da' si bune (io m-am ingrasat, sotia a slabit). Valabil pana joi 14 iun, pt ca atunci ma mut si sub nicio forma nu le car dupa mine trimiti si in provincie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zumzet Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Oi trimite si prin tara daca aici nu gasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 donez cauciuc strada 16/160 pirelli cauciucul e ca nou mai are urme de la eticheta repet e pe 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 donez cauciuc strada 16/160 pirelli cauciucul e ca nou mai are urme de la eticheta repet e pe 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 donez cauciuc strada 16/160 pirelli cauciucul e ca nou mai are urme de la eticheta repet e pe 16 SALUT SUNT INTERESAT EU DE CAUCIUC DA UN BIP TE ROG PE NR 0743262957 MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 adjudecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Toate de mai sus merg la al_locului. Noo... pe cand aveam si io motiv sa iti fac o vizita, cu toate ca nu imi trebuiau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate