Kiki Postat Iunie 30, 2011 Autor Share Postat Iunie 30, 2011 le-am dat in 5 minute.nu mai sunt valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Donez casca moto Shoei(nush modelul) marime M si un combinezon de ploaie tot M. tel :0745.001.888 Donez casca moto Shoei(nush modelul) marime M si un combinezon de ploaie tot M. tel :0745.001.888 S-au dat ambele. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 As dori inprumut pe 2 saptamani 1 busola militara ,1 frontala profesionala.pe 18 iulie le dau inapoi ,mi-ar trebui de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Se doneaza pui de metis Golden Retreiver cu rasa comuna. Masculul e tot talie mare, alb. Info la telefon 0728/180949. Mie parca imi seamana mai mult a Labrador mamica decat a Golden (tuns) ... In fine. Care doreste sa'l contacteze pe Ciprian la numarul de mai sus, sau PM la mine. Nu mai e de actualitate. Cateii au cu totii stapani. Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 6, 2011 Autor Share Postat Iulie 6, 2011 As dori inprumut pe 2 saptamani 1 busola militara ,1 frontala profesionala.pe 18 iulie le dau inapoi ,mi-ar trebui de joi. am vazut la magzine asa ceva nootka si atta.peter draga aici e topic de donatii,nu de cereri ceea ce vrei tu acolo nu is lucrui ieftine,deci ma indoiesc ca cineva ar imprumuta asa ceva.am vazut pe undeva ceva semiprofesionale si destul de ieftine...da nu mai imi aduc aminte unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 am vazut la magzine asa ceva nootka si atta.peter draga aici e topic de donatii,nu de cereri ceea ce vrei tu acolo nu is lucrui ieftine,deci ma indoiesc ca cineva ar imprumuta asa ceva.am vazut pe undeva ceva semiprofesionale si destul de ieftine...da nu mai imi aduc aminte unde... [/ Auzi da mai bine il sunai si-i spuneai personal chestia asta pt ca nu a ajutat pe absolut nimeni comentariul tau. Omu sunt sigur ca a stiut ce vrea si cat coasta nu avea nevoie sa-i spui tu acest lucru pe forum. Scuze de comentariul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) auzi matyi da mai bine... sti ceva? ma abtin. peter puteai posta poate la util ca acolo aveai sanse mai mari. aici cum e de donatii, s-ar putea crede ca ceri donatie cu echipamentul si totusi ce ceri tu e in jur de 150-200 de roni, asta cu o frontala semi de la nootka. busola... sunt acum aplicatii pentru iPhone si HTC cu busola prin gps. cred ca-i destul de buna aia. din cate am inteles nu agatza acul in cadran Editat Iulie 7, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 no bine mah...daca postam la ici colo nu era bine ,daca deschideam topic nou nici asa nu era bine ,da e bine ca ati dat voi repliuri exact la subiect ...asa cum va Sade in caracter . de unde vroiam sa iau busola nu mi-l trimitea numa in 7 zile .nu ma incadram in timp de aceea am scris aici . si in GPS sa va bag..pxxx ca in padure nu foloseste la nimic dupa cateva zile .oricum nu am cerut deanpixu ca m-am gandit inainte sa cer . altfel nu scriam aici .pa ! Forumeala usoara ! si ati observat dupa 5-6 zile cererea mea . ..va plictisiti rau daca ati scris acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) no bine mah...daca postam la ici colo nu era bine ,daca deschideam topic nou nici asa nu era bine ,da e bine ca ati dat voi repliuri exact la subiect ...asa cum va Sade in caracter . de unde vroiam sa iau busola nu mi-l trimitea numa in 7 zile .nu ma incadram in timp de aceea am scris aici . si in GPS sa va bag..pxxx ca in padure nu foloseste la nimic dupa cateva zile .oricum nu am cerut deanpixu ca m-am gandit inainte sa cer . altfel nu scriam aici .pa ! Forumeala usoara ! si ati observat dupa 5-6 zile cererea mea . ..va plictisiti rau daca ati scris acum ! NO ASHE NO Editat Iulie 7, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Ofer 2 invitatii pe Filelist.ro Primii veniti, primii serviti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Si eu dau 2 invitatii pe filelist.ro ...Cine vrea pm cu email.Primul venit,primul servit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 dau si eu spre donatie 2 invitatzi pe filelist ..daca vrea careva pm .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 donez 4 catei de rasa comuna, momentan n-am poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Vreau si eu o invitatie pe filelist va rog...multumesc tare mult! cred ca emailul trebuie sa vi-l las: don_lexus2002@yahoo.com. Multumesc tare frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Si eu dau 2 invitatii pe filelist.ro ...Cine vrea pm cu email.Primul venit,primul servit ! A mai ramas doar unul.Daca o vrea cineva sa trimita PM cu email.Asfalt uscat ! Invitatiile au fost date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) donez un puiut de pisica albastru de rusia de 6 saptamani ,jucaus, sanatos ,manierat (face la ladita cu nisip)....numai cui promite sa il ingrijeasca tel 0745538663 mihai Editat August 2, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Cine mai doneaza catei si pisici, va rog specificati si cate kilograme au... multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Cine mai doneaza catei si pisici, va rog specificati si cate kilograme au... multumesc! si cu aia faci contrabanda ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 si cu aia faci contrabanda ma? Apai nu te supara, pe foametea asta .... Crezi ca merita sa iei ceva doar piele si os, sa il furajezi tu pana ii la greutatea optima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Dau invitatii gratis pe site-ul de torrente TheFiles.ro.Pentru invitatii trimiteti email la adresa: lorys_style@yahoo.com .Bafta si o zi buna in continuare tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Cine mai doneaza catei si pisici, va rog specificati si cate kilograme au... multumesc! apoi la 6 sapt cate kg crezi ca are doar nu ii purcel sau stiu ce tigru ....oricum pisoiul a fost infiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 buna ,acesta esta este tigrisoru ,si noul lui camin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 buna ,acesta esta este tigrisoru ,si noul lui camin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 buna ,acesta esta este tigrisoru ,si noul lui camin Daca nu era nevasta insarcinata, il luam eu. E singura rasa de pisici pe care o iubesc si o respect. Cosmine, te rog ai grija de el si daca face pui in aceeasi rasa, voi vrea si eu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 buna, e un pisoias foarte dragut si jucaus ,musca tot ce misca , daca voi gasi o pisicuta albastru de rusia si vor sa se inpereceze ,cu siguranta vei avea un pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate