charly Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Nu doneaza cineva o carcasa desktop cu sursa de minim 350W? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Donez: 1. Pantaloni de piele marimea 42 (de principiu de dama)in stare buna spre foarte buna. 2. Vesta imitatie piele (fata) si textil (spate)noua. E subtire si cu guler. 3. Pantaloni imitatie piele, subtiri, marimea XL. Au niste "picatele" textura. Donez: 1. Pantaloni de piele marimea 42 (de principiu de dama)in stare buna spre foarte buna. 2. Vesta imitatie piele (fata) si textil (spate)noua. E subtire si cu guler. 3. Pantaloni imitatie piele, subtiri, marimea XL. Au niste "picatele" textura. Pantalonii de piele si vesta au fost "arvunite". Raman pantalonii ceilalti. ...n'am gasit butonul de edit post:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Multumesc pentru pantaloni si vesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Se doneaza geaca moto pt. copii de peste 5 ani ..., a fost purtata de o fetita..., geaca e aunui coleg motociclist..., in numele lui am pus anuntul..., geaca se poate lua de la mine..., primul venit , primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Nu doneaza cineva o carcasa desktop cu sursa de minim 350W? Salut, am una , nu e extraordinar de aratoasa, are si 2 coolere de carcasa in ea. Sursa e de 350, Antec . n-am poza cu ea , ti-o dau de ai nevoie : 0757482491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 buna ,aveti cumva un pickup vechi ,nu ma intereseaza sa redea sunetu numai sa se invirte discul ,il voi folosi la amestecat niste vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Se doneaza geaca moto pt. copii de peste 5 ani ..., a fost purtata de o fetita..., geaca e aunui coleg motociclist..., in numele lui am pus anuntul..., geaca se poate lua de la mine..., primul venit , primul servit. Geaca a ajuns in final la Shakalu...., sa o foloseasca copilu cu bucurie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Geaca a ajuns in final la Shakalu...., sa o foloseasca copilu cu bucurie ! Multumesc tare mult! Cu prima ocazie o sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowdog Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Donez o pereche de cizme thor nr.43.le-am primit si eu da' imi nenorocesc picioarele.pentru cineva cu un 42 la picior cred ca ar fi ok.sunt in stare destul de buna.0744399790-cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Donez o pereche de cizme thor nr.43.le-am primit si eu da' imi nenorocesc picioarele.pentru cineva cu un 42 la picior cred ca ar fi ok.sunt in stare destul de buna.0744399790-cristi Off topic! Foarte frumos gestul! Numai sa ai grija sa nu ajunga la bisnitari cizmele astea, ci la cineva care chiar are nevoie de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowdog Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Off topic! Foarte frumos gestul! Numai sa ai grija sa nu ajunga la bisnitari cizmele astea, ci la cineva care chiar are nevoie de ele. pai asa as vrea si eu.... Donez o pereche de cizme thor nr.43.le-am primit si eu da' imi nenorocesc picioarele.pentru cineva cu un 42 la picior cred ca ar fi ok.sunt in stare destul de buna.0744399790-cristi cizmele au plecat la adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 pai asa as vrea si eu.... cizmele au plecat la adi. Salut. Mersi mult. Mare domn. Cum ti'am zis, sper sa ma pot revansa. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowdog Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Salut. Mersi mult. Mare domn. Cum ti'am zis, sper sa ma pot revansa. Adi sa le folosesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 donez o pereche de coburi ce le-o dat jos autosos si le-o aruncat la mine in garaj. is din piele , nu-s in starea cea mai buna, poze nu am cu ele, cine le vrea sa vina dupa ele ca imi acopera menghina din garaj. 0742668055 donez o pereche de coburi ce le-o dat jos autosos si le-o aruncat la mine in garaj. is din piele , nu-s in starea cea mai buna, poze nu am cu ele, cine le vrea sa vina dupa ele ca imi acopera menghina din garaj. 0742668055 merg la Macicasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) Donez geanta cu prindere magnetica in patru puncte pe rezervor, are un mic defect intr-un colt, este ciupit plasticul transparent 1 cm. Seamana cu cea din poza. 0757-181.485 Radu Editat Mai 22, 2012 de radu_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) Radu Moto,s-ar putea sa o primesc eu ? Editat Mai 22, 2012 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Salut, o rezerv pentru tine Mihai L. Cand ai timp intr-o zi dupa 17.30 poti trece pe la mine eu stau in Marasti in zona Kaufland. Da-mi un telefon cu 30 min. inainte 0757-181.485. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Salut, o rezerv pentru tine Mihai L. Cand ai timp intr-o zi dupa 17.30 poti trece pe la mine eu stau in Marasti in zona Kaufland. Da-mi un telefon cu 30 min. inainte 0757-181.485. Ok , si eu sunt in zona Piata Marasti ,azi lucrez mult incerc sa sun deseara daca nu e prea tarziu. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Cu placere. Ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Donez joystick Genius MaxFighter F-31U Vibration Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Donez joystick Genius MaxFighter F-31U Vibration Nea Poly! Daca merge la PS3 il vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Nea Poly! Daca merge la PS3 il vreau eu. Merge doar la pc.Asa zice pe site-ul Genius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Merge doar la pc.Asa zice pe site-ul Genius. l-as primi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 l-as primi eu E al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Donez 3 pui de catel foarte frumosi si jucausi tel 0744767893 Editat Mai 29, 2012 de Bucea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate