ShadowAdy Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Daca dimensiunile sunt doar aproximative te-as putea ajuta eu, sa vad ce gasesc la deseuri. Daca grosimea e de 2 mm banuiesc ca nu e problema, nu? La ce ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Vata minerala bazaltica are careva de dat? Dau o bere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Vata minerala bazaltica are careva de dat? Dau o bere.. cata iti tre? ca daca putina, am ceva, desi habar n-am daca e bazaltica sau ce alt tip de vata poate fi. Iti tre in cluj? ca vad ca locatia iti e de Bucuresti » Post actualizat in 09 Jul 2015 19:20 cata iti tre? ca daca putina, am ceva, desi habar n-am daca e bazaltica sau ce alt tip de vata poate fi. Iti tre in cluj? ca vad ca locatia iti e de Bucuresti cred ca e bazaltica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Acum am vazut ca sunt pe Cluj )) Imi trebuie sa bag intr-o toba..cam o folie imi trebuia...1 m2...dar stai sa vad daca gasesc in Bucuresti. Daca nu, discutam...ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Acum am vazut ca sunt pe Cluj )) Imi trebuie sa bag intr-o toba..cam o folie imi trebuia...1 m2...dar stai sa vad daca gasesc in Bucuresti. Daca nu, discutam...ms mult misto eu de la dedeman am luat, ii ceva vata ce rezista la temperaturi inalte, e cam de 2-3cm grosime si are o folie de aluminiu pe o parte, e destul de densa. Vine in foi de aprox 1x0.5 sau ceva de genul (cam ca si polistirenul) Eu nu aveam oricum sa iti dau 1mp (cam 2 foi), am crezut ca vrei mai putina si nu vrei sa iei o foaie intreaga doar pt o bucata mica.. oricum nu e scumpa si se da si la bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 N.am stiut ca se da si la bucata...pe site la ei scrie ca se da la bax...o sa ma interesez. Multumesc de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Daca dimensiunile sunt doar aproximative te-as putea ajuta eu, sa vad ce gasesc la deseuri. Daca grosimea e de 2 mm banuiesc ca nu e problema, nu? La ce ai nevoie?trebuie sa-mi fac un suport de numar si sa-mi vina si semnalizarile pe lateralecel original e cam mic in ideea in care vreau sa reloc semnalizarile ....mi le-au cam rupt coburile » Post actualizat in 10 Jul 2015 10:04 Daca dimensiunile sunt doar aproximative te-as putea ajuta eu, sa vad ce gasesc la deseuri. Daca grosimea e de 2 mm banuiesc ca nu e problema, nu? La ce ai nevoie?trebuie sa-mi fac un suport de numar si sa-mi vina si semnalizarile pe lateralecel original e cam mic in ideea in care vreau sa reloc semnalizarile ....mi le-au cam rupt coburile » Post actualizat in 10 Jul 2015 10:05 o sa vina prins de suportul actual » Post actualizat in 10 Jul 2015 10:05 o sa vina prins de suportul actual » Post actualizat in 10 Jul 2015 10:05 o sa vina prins de suportul actual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Salut, Donez o masina automata de spalat Bauknecht , e un model mai vechi , are doar ceva problema la selectorul de programe dar reparabila. N-am poze, dar deja zace in garaj de 3 ani si ma incurca. Cuva inox, fara rugina etc. » Post actualizat in 15 Jul 2015 14:25 Salut, Donez o masina automata de spalat Bauknecht , e un model mai vechi , are doar ceva problema la selectorul de programe dar reparabila. N-am poze, dar deja zace in garaj de 3 ani si ma incurca. Cuva inox, fara rugina etc. s.a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Donez un pinion Jt , 17 dinti . e pt kawasaki zzr dar sigur merge si la alte modele. Este pt lant 530. Este aproape nou. Fara urme de uzura pe el. 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Salutare,nu are careva o baterie de masina de care vrea sa scape?Imi trebuie cat sa scot o masina din garaj si sa o bag inapoi...dau o bere buna;) Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Donez cauciuc touring 120/90/17 cu indicatie FRONT ONLY. Cauciucul e in stare buna. Alte detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Salut. Donez si eu cateva lucruri de prin birou. - sursa 300W - placa de sunet PCI - 1 GB ddr2 laptop - DVDrw combo LG - cooler intel LGA 775 Salut mai ai DDR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Salut mai ai DDR-ul? Le mai am toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Le mai am toate. Ok, at as lua eu DDR-ul stabilim unde si cum ne intalnim? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Donez centrala telefonica Panasonic 308. Vreo 4 linii de exterior si o gramada de interior. Nu a mai fost folosita de 5 ani. Zace degeaba in magazie. Poate e de folos cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Donez - cauciuc spate 130/80-17 (enduro pe mijloc mai are 2 mm din crampoane) - cauciuc spate 150/70-r17m/c ( mai are ceva carne pe el dar e cam vechiut) 0755012789 iuliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 donez voucher de 20 RON la emag, valabil pana pe 30 septembrie, la o cumparatura de minim 200 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Cine are sa-mi doneze un aparat de parfumat incaperea Airwick,din acela in care bagi spray-ul si pulverizeaza la 9,18 sau 36 de minute. Ma intereseaza unul simplu,fara senzor de miscare! Mersi. am eu unul din ala simplu de donat..., spray nu are in el..., tre sa-ti cumperi... 0758759572 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Donez cauciuc touring 120/90/17 cu indicatie FRONT ONLY. Cauciucul e in stare buna. Alte detalii pe pm. Inca e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Donez geaca motociclist,fara protectii,marime mare(a fost a mea).Cine doreste va rog sa lase un mesaj aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Donez geaca motociclist,fara protectii,marime mare(a fost a mea).Cine doreste va rog sa lase un mesaj aici salve amigo ! daca tie ti s-o potrivit, sigur mi se potriveste si mie.O pot prelua eu, daca nu e altcineva inaintea mea, interesat....=) » Post actualizat in 11 Oct 2015 20:04 Exact de ce am nevoie!Te sun maine,Judas! Mercic! Inca te astept....=) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 No bine judike.Sti unde stau?Cand vrei sa mergi dupa ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 donez una bucata filtru ulei ..a fost pentru un hornet !! primul venit primul servit 0741325292 » Post actualizat in 13 Oct 2015 14:14Deocamdată e rezervat... Dacă renunță îl repun » Post actualizat in 13 Oct 2015 14:14Deocamdată e rezervat... Dacă renunță îl repun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 No bine judike.Sti unde stau?Cand vrei sa mergi dupa ea? in weekend e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 donez una bucata filtru ulei ..a fost pentru un hornet !! primul venit primul servit 0741325292 » Post actualizat in 13 Oct 2015 14:14 Deocamdată e rezervat... Dacă renunță îl repun » Post actualizat in 13 Oct 2015 14:14 Deocamdată e rezervat... Dacă renunță îl repun Gusti l-ai dat? » Post actualizat in 15 Oct 2015 13:58 Il vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate