Vizitator montecristo Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 mersi mane, te anunt eu daca o sa fiu nevoit sa le lipesc. mersi. sa vina vara cat mai repede!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Donez 2 cutii laterale de 35-40l. Se pot ridica de la SSPBIKE str Liviu Rebreanu nr 34. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 arata bine gentile...poate daca le bagi la "licitatie" o sa deie careva si o mica suma ca si donatie pentru zoli Am un orar incarcat. Nu am timp sincer. Cine se ocupa de acea licitatie poate sa treaca sa le ia oricand. Sunt de acord sa le dau pentru cauza Zoli. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 eu ma duc imediat lal garaj si sa scot nr rosii la o masina,o sa trec eu sa le iau si le duc odata cu lucrurile donate de mine pe Zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) sebi, pan' la cat e deschis ? (si eventual, de la cat) ca lucrez prin zona, si pot trece sa le iau, si fac eu cumva sa ajunga la galen... chiar asta voiam si eu sa zic. daca mai aveti careva chestii de donat, donati'le la licitatia pentru zoli... edit: oz, am postat in acelasi timp. daca treci tu, ok. daca nu zi'mi si trec eu. Editat Noiembrie 26, 2008 de fata verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 sebi, pan' la cat e deschis ? (si eventual, de la cat) ca lucrez prin zona, si pot trece sa le iau, si fac eu cumva sa ajunga la galen... chiar asta voiam si eu sa zic. daca mai aveti careva chestii de donat, donati'le la licitatia pentru zoli... edit: oz, am postat in acelasi timp. daca treci tu, ok. daca nu zi'mi si trec eu. Pana la 18 sunt la magazin. Deci...va astept. Dupa 18: 0745033679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 arata bine gentile...poate daca le bagi la "licitatie" o sa deie careva si o mica suma ca si donatie pentru zoli Gand la gand Ma scuzati ca ma bag si eu in discutiile voastre, insa am urmarit si eu evolutia lui zoli, pe care nu-l cunosc, dar asta nu ma impiedica sa-i doresc numai bine si insanaosire grabnica Ganditi pozitiv! (scuze de o-t) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Donat pentru Zoli. Din partea RoMiMoto si SSPBIKE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 asta voiam sa intreb, daca a trecut oz... ca in curand plec de la birou. ok atunci. si... scuze de offtopic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) arata bine gentile...poate daca le bagi la "licitatie" o sa deie careva si o mica suma ca si donatie pentru zoli Super idee, si ca sa duc mai departe ideea, ce-ar fi daca fiecare primitor de obiect donat, sa dea o suma modica de genul a 5-10-20-50Ron in fct de constiinta, buzunarul fiecaruia, si probabil si de obiectul primit pt un astfel de scop caritabil, iar banii sa fie stransi intr-un cont, si folositi in astfel de situatii....ar fi ca un fel de "fond de rezerva in caz de domne feri" chiar daca nu s-ar aduna cine stie ce suma, da orice ban in plus stim cu totii ca e binevenit mai ales in cazuri de urgenta. Editat Noiembrie 27, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Up pt ZOLI!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Donez topcase cu platou defect.Primul venit, primul servit : .Informatii si nr. mobil pe PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Donez topcase cu platou defect.Primul venit, primul servit : .Informatii si nr. mobil pe PM... Ma intereseaza pe mine..lasi un nr de tel pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Topcaseul s-a donat la nevoias, deci anuntul nu mai este valabil.., Editat Martie 6, 2009 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 dau o pereche de cizme hochman red bike marimea 44 mai merg inca un sezon 0742425183 toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Topcaseul s-a donat la nevoias, deci anuntul nu mai este valabil.., Naspa,ca n-am fost io nevoiasul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 dau o pereche de cizme hochman red bike marimea 44 mai merg inca un sezon0742425183 toate bune Damile mie misa daca vrei ceva casca nu aveti careva ca a mea ii varza viziera nu vad nimica ca orbii ma duc cu ea.plsss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Damile mie misa daca vrei ceva casca nu aveti careva ca a mea ii varza viziera nu vad nimica ca orbii ma duc cu ea.plsss momentan primul inscris e radoo daca nu ii sunt bune .....io-re next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 momentan primul inscris e radoo daca nu ii sunt bune .....io-re next daca nu is bune la unflatu damile mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 donez cauciuc de ludus NOU , 325-16 , nu a fost montat niciodata , bun pt voshod si cred ca si pt ceva modele de mz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 si la jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 si la jawa vreau eu cauciucul pe 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ok suna-ma azi sa-ti zic adresa tel : 0756452251 sau 0788710438 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 dau o pereche de cizme hochman red bike marimea 44 mai merg inca un sezon0742425183 toate bune adjudecate duminica de radoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Donez casac pt. pasager cu zgarieturi, KEEWAY : Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate