KONGLY Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Salut am si eu o mica problema sa zic asa... Am achizitionat un suzuki Gsx R 2015 , cand am luato mi sa pus pe ea inapoi toba stoc , as dori sa ii pun o toba sport parca nu e sportiva fara toba sport sunetul e asa vag... am studiat piata am vazut diverse firme preturi etc m-am hotarat la ceva mediu ca si pret numai ca aici intrervine problema : - De unde pot achizitiona cotul care trbuie adaugat de la galerie la toba noua am tot cautat pe net si ciuciu ... Poate voi aveti idee pareri , Va multumesc Editat Martie 13, 2019 de KONGLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 dominator ca marca si vine cu tot cu cot si este acceptabila si ca pret si este si noua.nu este chinezeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Iar dacă iei de pe site-ul mamă z cel din Polonia ieși mai ieftin și îți vine in 4-5 zile, https://dominator.plTrimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Martie 13, 2019 Autor Share Postat Martie 13, 2019 am cautat si nu am gasit pe dominator ideea e cotu vietii ala e important ca dupa pot pune orice toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Asigura-te ca "cotul vietii" are si un port de sonda lambda cu filet de 18x1.5 pentru ca dupa ce vei pune toba,o sa fie nevoie si de resoftare,daca vrei ca totul sa fie corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 2 ore, TNG a spus: Asigura-te ca "cotul vietii" are si un port de sonda lambda cu filet de 18x1.5 pentru ca dupa ce vei pune toba,o sa fie nevoie si de resoftare,daca vrei ca totul sa fie corect. cand dai toba de titan jos sa pui gunoiu polonez crezi mai mai conteaza niste poxipol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Martie 14, 2019 Autor Share Postat Martie 14, 2019 Nu cumva cotu ala inlocuieste si catalizatorul? Pentru ca eu vreau sa schimb doar.finala nu si catalizatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Salut, ai in privat !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 4 ore, superbec a spus: cand dai toba de titan jos sa pui gunoiu polonez crezi mai mai conteaza niste poxipol? De ce zici ca e gunoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 5 ore, paul_biker a spus: De ce zici ca e gunoi? e mai slaba calitativ ,constructie si material decat toba originala a motocicletei ! dece crezi ca dau unii banii pe akraprovic sau yoshimura ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 e mai slaba calitativ ,constructie si material decat toba originala a motocicletei ! dece crezi ca dau unii banii pe akraprovic sau yoshimura ??? Normal, dar și prețul e pe măsură. De aia unii își cumpără Logan alții Mercedes. Eu am avut dominator și arăta și se auzea chiar bine, nu era gunoi cum o descrii tu, sper că nu din auzite ci "din testate".Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 tu ai vazut cu ce tobe vine gsx-r din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Acum 16 ore, superbec a spus: tu ai vazut cu ce tobe vine gsx-r din fabrica? Suzuki din fabrica nu vin cu tobe....vin cu burlane :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Asta este prin ultimele modele de Suzuki, unde normele de poluare au devenit mult mai restrictive..din pacate ca sa intre in acele norme ingineri de la suzuki au fost nevoiti sa produca asemenea evacuari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 (editat) Dominator fac tobe ok. Arata si se aud bine. Au marele avantaj ca vin la pachet cu cot si colier. Nu stai sa mai faci vreo tiganie. Este evident ca nu se ridica nivelul Akra sau Yoshimura, dar vorbim despre alta gama. Editat Martie 19, 2019 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate