marmotas Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Salutare si bine v-am regasit, Dupa o pauza de ceva timp am revenit. Sunt proaspatul tatic al unui Duke 390, din punctul meu de vedere motocicleta perfecta pentru acest oras mizerabil. Daca stiti sa-mi spuneti si mie unde pot gasi in Bucuresti sau pe langa, spatii deschise, de preferat asfaltate si parasite, unde pot merge sa ma imprietenesc cu Duke-ul. Eventual sa-mi iau si drona cu mine si sa ma pot juca linistit fara sa ma deranjeze nimeni, si fara trafic. M-am gandit la parcarile supermaket-urilor de pe langa Bucuresti, dar sunt destul de populate, si nu-mi place sa atrag atentia. Multumesc anticipat, si va urez un an fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Du-te la Pustnicul, inspre restaurant. Ai vreo 2km de sosea libera, in padure. Sau te mai poti duce la Ilioara, e 5 lei intrarea (parca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotas Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 Du-te la Pustnicul, inspre restaurant. Ai vreo 2km de sosea libera, in padure. [emoji4] Sau te mai poti duce la Ilioara, e 5 lei intrarea (parca). Mersi, am sa arunc un ochi pe google mapsSent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 (editat) Baietii de pe forum se joaca in spate la ikea. https://www.google.ro/maps/dir/44.5064304,26.0984562//@44.5073126,26.0947119,16.67z/data=!4m2!4m1!3e2 Ai si streetview, in googlemaps. Vezi ca sunt si filmulete prin minunatul topic: Editat Martie 20, 2019 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotas Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 Baietii de pe forum se joaca in spate la ikea. https://www.google.ro/maps/dir/44.5064304,26.0984562//@44.5073126,26.0947119,16.67z/data=!4m2!4m1!3e2 Ai si streetview, in googlemaps. Vezi ca sunt si filmulete prin minunatul topic: Thanks!Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Cum mai e prin Ilioara? Tot asa (sau mai rau) de daramant ca acum 10 ani e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotas Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 Cum mai e prin Ilioara? Tot asa (sau mai rau) de daramant ca acum 10 ani e ? N-am mai fost de acum 10 ani de la examen. Momentan imi iau in calcul varianta Ikea. Poate ne ajuta cineva cu detalii.Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Ilioara e tot cu gropi si neamenajat. Ideal pentru dual-sporturi, praf pentru nakeduri. Doar zona centrală deschisa are asfalt ok, dar acum e dedicată școlilor moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Pacat ca nu exista si la noi interes si conditii pentru activitati precum moto gymkhana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotas Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 Da da, la Ikea wheelie training center mergea forja nestingherita [emoji4] Acum nu stiu daca mai e cazul, dar merge sa incerci De ce sa nu mai mearga? Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 in padure la baneasa. Cred ca e gol in timpul saptamanii. In padurea cernica, inainte de manastire. Recomand sa mai mergi cu cineva, in caz ca te ataca indienii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 1 oră în urmă, juld5 a spus: in padure la baneasa. Cred ca e gol in timpul saptamanii. In padurea cernica, inainte de manastire. Recomand sa mai mergi cu cineva, in caz ca te ataca indienii. E destul de mult trafic pe acolo, politia se invarte des, chiar si in masini nemarcate. Dar da, daca o lasi nesupravegheata sau cu obiecte pe ea, e posibil sa nu le mai gasesti. La fel se intampla si inspre Pustnicul, cat si inspre Sindrilita. Inclusiv masina nu o lasi nesupravegheata in zonele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Salut, incearca prin spate pe la padurea Dudu In Chiajna pe langa canalul care duce spre station. Dupa job Mai trec pe acolo la o mica distractie. In general Este liber si rar trec masini deci nu incomodezi pe nimeni.pe langa padure sunt viraje de viteza joasa iar pe langa canal sunt viraje legate care pot fi atacate cu viteze Mai Mari plus o linie dreapta care iti permite viteze de 140+. Ai grija ca sunt ceva plombe pe linia dreapta si cel Mai bine ar fi sa stai pe mijlocul soselei iar la finalul liniei drepte urmeaza o curba in care gasesti pietris deci stai tot pe mijloc. Grija la linia dreapta cu plombele pe mine m-a saltat ieri din sea de 3 ori la 160 cam periculos la viteze Mai maricele dar excelent daca vrei sa exersezi pe curbe. Have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate