Sari la conținut

Autoaccidentare dr.sarii


Cristian C.
 Share

Postări Recomandate

  • Admin

Partea buna este ca a scăpat. Partea proasta este ca se va deschide dosar penal pentru vatamare, va rămâne fără permis și va circula cu dovada, pe care trebuie sa alerge sa o prelungească la procuror din 30 în 30 zile. Dupa cateva luni, cu nervi, drumuri și declarații pe la Politie și Procuratura, dosarul se va clasa. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 hours ago, l.u.v said:

Partea proasta este ca se va deschide dosar penal pentru vatamare, va rămâne fără permis și va circula cu dovada, pe care trebuie sa alerge sa o prelungească la procuror din 30 în 30 zile. 

Depinde de politist, prevederea legala e interpretabila; mie nu mi-au oprit permisul la accidentul personal, unui prieten i l-au oprit. In ambele cazuri, autovatamare.

Unii politisti o baga pe aia cu "nu a adaptat viteza la conditiile de drum", unii sunt normali la cap si iti lasa permisul.

 

https://legeaz.net/oug-195-2002/art-111-raspunderea-contraventionala

alin (4): (4) Permisul de conducere al conducătorului de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai, implicat într-un accident de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, se reţine de către poliţia rutieră dacă acesta a încălcat o regulă de circulaţie, eliberându-se dovada înlocuitoare fără drept de circulaţie, în situaţia în care regula de circulaţie încălcată este una dintre cele prevăzute la art. 102 alin. (3) lit. a) şi c), sau dovada înlocuitoare cu drept de circulaţie pentru o perioadă de 15 zile, în celelalte cazuri.

 

 

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...