Cristian Mihai Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Salut, Mi-a cazut in brate gratis un Simson pe care as vrea sa il reconditionez insa nu gasesc cu exactitate ce model este si ce an. Am googalit insa, dupa aspect pare sa fie un AWO 425 dar agregatul meu e pe lant in timp ce toate rezultatele de pe google sunt cu cardan. Nu am vazut nici modele cu evacuare dubla, ma gandesc sa nu fie modificat de fostul proprietar. Tot din google, nu am gasit atas in genul ala, cu codita ca de cadilac. Va atasez niste poze, sigur voi stiti mai multe. Sunt deschis si pt sugestii/sfaturi, cat mai mult cu atat mai bine! Asfalt uscat! Editat Aprilie 30, 2019 de Cristian Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Nu e Simson. Ori ai gresit pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Mihai Postat Aprilie 30, 2019 Autor Share Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Posibil, nu am idee, asta am dedus dupa capacul de la rezervor pe care scrie Simson Acum 6 minute, Cristian Mihai a spus: Posibil, nu am idee, asta am dedus dupa capacul de la rezervor pe care scrie Simson Si o poza cu seria, poate e relevanta Am uitat sa precizez ca are schimbatorul pe partea dreapta, la mana, langa rezervor Editat Aprilie 30, 2019 de Cristian Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Mai citeste SI apoi o sa vezi ca ala e un IJ Da l Mai bine la cineva care stie CE e, SI cata munca , timp ,bani SI dragoste trebuie bagat in acel motor... Nu te supara PE mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Motocicleta este IJ 49 dar are multe piese de pe alte modele de IJ, alte mărci moto. Atașul este manufacturat, luat de pe carusel de bâlci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Mihai Postat Aprilie 30, 2019 Autor Share Postat Aprilie 30, 2019 Multumesc pentru informatiile de pana acum. Lolo, observ ca moto nu a fost gandita ca fiind despartita de atas, nu are semnalizare pe ambele parti. Sa fie tot o modificare ulterioara? As vrea sa renunt la el momentan, sa repun doar moto pe picioare. Apropos, mai ai cumva catalogul de ij 49 cu piesele? Multumesc din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 De curiozitate ti-ai facut un buget? Cam cat crezi ca te va ajunge sa o aduci intr-o stare cat de cat decenta? Te intreb pentru ca multi se baga in treaba asta cu restauratul fara sa stie ce inseamna. Ingroapa niste bani apoi "se lasa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 Nu deosebesti un IJ de un Simson ( dupa googalit) si vrei sa restaurezi este noaptea mintii. Nu stiu cum stai cu mecanica macar o bicicleta ai reconditionat? Adica totul desfacut schimbat spite centrat roti etc? Ai nevoie de o multime de scule + cunostinte unde se reface un ambielaj...? La motoarele aste vechi cand desfaci ai o multime de surprize foarte multe fiind reparate cu ciocanul la coltul blocului. Chiar daca reusesti sa-l reconditionezi sa nu crezi ca vei rula mii de Km fara probleme se strica des te lasa in drum insa ramane satisfactia ca ajungi murdar acasa. Toate piesele noi care le vei cumpara sunt de calitate proasta. Mai fa sapaturi pe forum sunt multi care au reconditionat rusesti. Mihai prd, Zidu 255b si multi altii. Sa ne tii la curent cu lucrarile, poze in diferite etape de munca etc. Spor sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 La 30.04.2019 la 17:59, Cristian Mihai a spus: Multumesc pentru informatiile de pana acum. Lolo, observ ca moto nu a fost gandita ca fiind despartita de atas, nu are semnalizare pe ambele parti. Sa fie tot o modificare ulterioara? As vrea sa renunt la el momentan, sa repun doar moto pe picioare. Apropos, mai ai cumva catalogul de ij 49 cu piesele? Multumesc din nou! Motocicleta IJ 49 nu a fost prevăzută nici cu stop pe frână darămite cu semnalizări. Seria motorului și a șasiului ( care ar trebui să fie identice ) + locurile unde ai cuplajele demontabile ale atașului pe șasiul cental ar trebui să arate dacă motocicleta a fost prevăzută cu ataș. Da, mai am catalogul pieselor de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Vulcan Postat Februarie 8, 2022 Share Postat Februarie 8, 2022 Tatal meu a reparat un simson asemanator dar cu transmisie pe cardan. Un super motor rupea fara gluma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate