vladut50 Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Salutare! De ceva vreme am observat ca atunci cand deschid acceleratia, se smuceste motocicleta. Eram convins ca e de la lant (am mai patit), ca e prea larg, dar nu e asa. Lantul e strans...chiar putin prea strans, in orice pozitie l-am verificat. Si totusi, in curbe, cand deschid acceleratia, smuceste (o singura data) destul de tare....exact cand cupleaza acceleratia. E enervant, deoarece se intampla chair in mijlocul curbei, cand sunt inclinat. Ar putea fi altceva decat lantul? Ceva la carburatoare, motor? Am auzit ca este tamponul acela de cauciuc din butucul rotii spate. Sa fie uzat? Motorul este un Hornet 600 din 2000 cu 51000 km, care in ultimii 4-5 ani a cam stat nefolosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiaNNNw0w Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Avand in vedere ca motorul "4-5 ani a cam stat nefolosit" poate un reglaj si o curatare a carburatoarelor ar duce la o functionare mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 13, 2019 Autor Share Postat Mai 13, 2019 28 mai ora 10 Acum 2 minute, CristiaNNNw0w a spus: Avand in vedere ca motorul "4-5 ani a cam stat nefolosit" poate un reglaj si o curatare a carburatoarelor ar duce la o functionare mai buna Merci! Deja am facut programarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 carburatie, cabluri acceleratie, tampoane roata spate, bucsi/rulmenti bascula, ax spate liber ,mana care n-a condus motociclete cativa ani... sau altele care nu-mi vin in minte acum. dar in primul rand regleaza lantul corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Apropo de tampoane roata spate: ce simtopme apar cand acestea trebuie inlocuite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 13, 2019 Autor Share Postat Mai 13, 2019 Acum 3 ore, Fiziflash a spus: Apropo de tampoane roata spate: ce simtopme apar cand acestea trebuie inlocuite? Acest tampon/tampoane din cate stiu amortizeaza socul produs atunci cand tragi acceleratia si cupleaza lantul, cand incepe sa traga....cand treci din frana de motor in aceleratie si invers. Presupun ca se mainfesta cu o smucitura mai pronuntata ...ca si atunci cand lantul e prea larg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate