zece d rosu Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Cu ocazia 1 mai muncitoresc, ca in fiecare an, am luat drumul Greciei, de data asta spre o destinatie ceva mai indepartata si anume in minunata lume a Minotaurului - CRETA. Dupa o escala in Macedonia, la Skopje, am luat Ferryboat-ul spre Creta, unde am stat 6 nopti in partea de est a insulei, langa Agios Nikolaos. Am incercat sa vedem cat mai mult, desi distantele sunt destul de mari si nu cred ca am vazut mai mult de 60-70 % din ce era de vazut. Printre obiectivele mai mult sau mai putin cunoscute vazute de noi au fost: - Morile de vant de pe platoul Lasithi; - Insula leprosilor Spinaloga; - Fortareata venetiana din Heraklion si orasul vechi; - Palatul Knossos al vechii civilizatii minoice si situl arheologic; - Ierapetra, cea mai sudica localitate din Europa; - Pestera unde se spune ca s-ar fi nascut Zeus; - Excursie de 1 zi in Santorini; - Manastirea Moni Arkadiou, o emblema pt. lupta de eliberare a cretanilor de sub imperiul otoman; - Laguna Balos din nord-vestul insulei; - Orasele Rethymno si Chania; In total am avut 2 saptamani si aprox. 5.000 km, in jur de 25 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Ultima poză nu îmi place..în rest ,superb. Merci că ai împărtășit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 21, 2019 Autor Share Postat Mai 21, 2019 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: Ultima poză nu îmi place..în rest ,superb. Merci că ai împărtășit! Da, e mai "baieteasca"....Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Mai sadică aș zice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Daca acel tap a murit de batranete ??? Ce e sadic in asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Dacă ...și tot nu mi se pare un element decorariv de păstrat. Avem păreri diferite, să ni le respectăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Urat , foarte urat! Pai se face asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V1ROT8 Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Foarte misto pozele. Excelenta excursia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate