Constantin Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Bucuresti - Atena - insula Evia. La inceputul lui iunie. Este deja cald. Nu am rezervat inca nimic. 2 zile dus, 1 zi Atena si insula, 2 zile intors. Cam asa! Merg cu X Max-ul astfel ca vit. de croaziera cca 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Citat eu as alege drumul prin Zlatograd, apoi cat mai pe langa apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Ce taxe se plătesc pentru tranzitarea prin Bulgaria și Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Evia este super insa o zi pt atena si evia ........nu se merita drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 15 minutes ago, Deadpool said: Ce taxe se plătesc pentru tranzitarea prin Bulgaria și Grecia Bulgaria nimic. Grecia doar daca mergi pe autostrada, se plateste pe portiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 3 ore, ianachim a spus: Evia este super insa o zi pt atena si evia ........nu se merita drumul Corect! La astfel de drum, orice directie/destinatie ai alege, e pacat sa nu ai macar doua zile de motociclit, la modul sa admiri zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 14 minute, FlipperCo a spus: Corect! La astfel de drum, orice directie/destinatie ai alege, e pacat sa nu ai macar doua zile de motociclit, la modul sa admiri zona. eu gandesc altfel in functie de locatie nu stau mai putin acolo decat fac pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 4 hours ago, Kosh said: Bulgaria nimic. Grecia doar daca mergi pe autostrada, se plateste pe portiuni. Merci. Mă bate și pe mine un gând să merg cu prietena și să campăm, eventual căbănuțe. Putem campa oriunde? Ceva recomandări de locații de campat/dormit low budget prin Bulgaria/Grecia? Mai că aș campa pe malul mării în Grecia lângă motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 (editat) Din pacate n-am ajuns inca pe acolo asa ca nu-ti pot da recomandari. Sper sa fac o tura mai ampla a Greciei in acest sezon. Editat Mai 30, 2019 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 7 ore, Kosh a spus: Din pacate n-am ajuns inca pe acolo asa ca nu-ti pot da recomandari. Sper sa fac o tura mai ampla a Greciei in acest sezon. O tura ..mai ampa a GRECIEI...nu o poti face nici intr o viata iar daca faci ca in turcia pe autostrazi ....consumi benzina degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 1 minut, ianachim a spus: O tura ..mai ampa a GRECIEI...nu o poti face nici intr o viata iar daca faci ca in turcia pe autostrazi ....consumi benzina degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate