MIHAI VARADERO Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Salut. Impreuna cu magarusulmarius am gandit o excursie in slovenia. Lucrurile ar sta cam asa : Ziua 1(sam. 31.08): bucuresti-belgrad. Aprox. 620km. Plecare dimineata devreme. Sper ca in jur de ora 15 sa fim deja cazati. Ziua2(dum.01.09.):belgrad-liubliana. Aprox. 500km. Ziua 3,4,5,6 : in slovenia Ziua 7(vin. 06.09.): spre casa Ziua 8(sam.07.09.): spre casa Quote Link to post Share on other sites
Placebo Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 In toate excursiile pe afara Slovenia era doar de tranzit in drumul spre Alpi sau Dolomites. Sunt curios ce vizitezi inafara de pestera lor faimoasa si capitala (pe care le-am vizitat si eu). Am intalnit o ostilitate fata de motociclisti in capitala ... poate a fost experienta mea. Daca ma intrebi pe mine mai bine mergi pana in Dolomites ... nu exista comparatie. Atentie pe autostrazi de Vineri-Duminica este de obicei aglomeratie... desi pe baza programului prins acolo nu e cazul. Quote Link to post Share on other sites
Simpson_ Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 22 minutes ago, Placebo said: In toate excursiile pe afara Slovenia era doar de tranzit in drumul spre Alpi sau Dolomites. Sunt curios ce vizitezi inafara de pestera lor faimoasa si capitala (pe care le-am vizitat si eu). Am intalnit o ostilitate fata de motociclisti in capitala ... poate a fost experienta mea. - N-ai avut tu noroc. Daca ma intrebi pe mine mai bine mergi pana in Dolomites ... nu exista comparatie. Atentie pe autostrazi de Vineri-Duminica este de obicei aglomeratie... desi pe baza programului prins acolo nu e cazul. - Am fost in week end si era un trafic normal. Sa nu ratati Lacul Bled. Quote Link to post Share on other sites
robert_bobariu Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Si nici Mangart-ul! Quote Link to post Share on other sites
MIHAI VARADERO Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 placebo: nimic nu este stabilit definitiv. Putem sa ajungem la arabba. Sunt 330km de la liubliana. Am o harta cu cateva trasee misto. Dar trebuie sa stam atunci numai in arabba robert: ce este mangart-ul ??? Deocamdata incercam sa facem echipa !!! Quote Link to post Share on other sites
Simpson_ Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 9 minutes ago, MIHAI VARADERO said: placebo: nimic nu este stabilit definitiv. Putem sa ajungem la arabba. Sunt 330km de la liubliana. Am o harta cu cateva trasee misto. Dar trebuie sa stam atunci numai in arabba robert: ce este mangart-ul ??? https://www.google.com/search?q=mangart&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-e Quote Link to post Share on other sites
MIHAI VARADERO Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 simpson: sper sa nu-l ratam !!! Quote Link to post Share on other sites
Doctor X Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Cred că și Triglavul și valea Soca merită osteneala (de la Kranjska Gora la Bovec). Probabil și Logarska Dolina și împrejurimile. Quote Link to post Share on other sites
Xandros Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Slovenia e superba. Nu degeaba i se spune mica Austrie. Aveti ce vedea. As adauga Piran, iesirea lor la mare. In capitala sa nu pierdeti mai mult de o zi. Quote Link to post Share on other sites
DiarM Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 ati mai plecat pana la urma? sunt curios ce trasee ati facut pentru ca vreau sa o bifez la anul Quote Link to post Share on other sites
magarusulmarius Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 N-am plecat, n-am reusit sa adunam oamenii pt perioada propusa Quote Link to post Share on other sites
MIHAI VARADERO Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Am amanat !!! O sa o facem legat cu dolomitii !!! Quote Link to post Share on other sites
sorin das Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 sezonul asta ? Quote Link to post Share on other sites
MIHAI VARADERO Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Cristi. Nu stiu inca. Dar de ce intrebi ??? Esti interesat sa participi ??? Quote Link to post Share on other sites
Lancelot Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Pentru cei interesati: se pleaca cu avionul, iar motoarele pe platforma. Am aflat pe surse Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts