Leontiev Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Salutare oameni buni! Vă scriu pentru a vă anunța că în acest Septembrie (cel mai probabil, dupa a doua sa decadă) voi pleca înspre tărâmurile persane. Doritorii de aventură sunt bineveniți. Cel mai probabil, excursia dus-întors va dura două săptămâni, din care una se va petrecere în Iran. Pentru detalii și curiozități vă stau la dispoziție. Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Cu avionul presupun...sau mă inșel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Omg de ce te-ai duce acolo? sau poate te duci in ...tabara? Daca intelegi ce vreau sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 (editat) Salut. Felicitari pentru alegere. Iran este un taram putin cunoscut de vestici, insa superb. Am stat anul trecut o luna acolo. Anul asta planuim o tura cu ferry din Odessa spre Batumi - Azerbaijan - Iran si retur. In septembrie va fi inca foarte cald. In Teheran va fi dificil. As sugera sa adaugi si Yazd in planul de calatorie. Daca pleci cu mobra, ai gasit deja o varianta viabila de a trece granita spre Iran? Carnet du Passage sau Hossein? Editat August 14, 2019 de ilie.ardeias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat August 14, 2019 Autor Share Postat August 14, 2019 1 oră în urmă, Muretto Grundieg a spus: Cu avionul presupun...sau mă inșel ? nope. cu Mustafa 1 oră în urmă, frigider a spus: Omg de ce te-ai duce acolo? Dincolo era prea aglomerat Acum 18 minute, ilie.ardeias a spus: Daca pleci cu mobra, ai gasit deja o varianta viabila de a trece granita spre Iran? Carnet du Passage sau Hossein? Carnet de passage de la ACR și trecut granița pe la Bazargan. Acum 21 minute, ilie.ardeias a spus: As sugera sa adaugi si Yazd in planul de calatorie. Voi incerca. O saptamana e destul de putin, dar na...voi incerca, cum imi sta de obicei in fire, sa fac din rahat bici :)) Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Acum 31 minute, Leontiev a spus: Dincolo era prea aglomerat Sorry, nu tine scuza, eu cred ca te duci in tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 1 hour ago, Leontiev said: nope. cu Mustafa Dincolo era prea aglomerat Carnet de passage de la ACR și trecut granița pe la Bazargan. Voi incerca. O saptamana e destul de putin, dar na...voi incerca, cum imi sta de obicei in fire, sa fac din rahat bici :)) Cu bine, Cristi L. Imi poti spune cat a costat CDP ul? Ti-ai luat si permis de conducere international? Yazd este mult peste Shiraz (unde in afara de Persepolis si Nasir-ol-molk Mosque nu prea ai ce face). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat August 14, 2019 Autor Share Postat August 14, 2019 Acum 3 ore, frigider a spus: Sorry, nu tine scuza, eu cred ca te duci in tabara Această tabără ? Acum 1 oră, ilie.ardeias a spus: Imi poti spune cat a costat CDP ul? Ti-ai luat si permis de conducere international? 650 € CDP-ul și 1050 lei permisul internațional. Aștept acum răspunsul ACR-ului cu privire la valoarea garanției pe care trebuie să o plătesc pentru a-mi elibera CDP-ul, garanție pe care o voi recupera când revin cu motocicleta în țară. Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Acum 34 minute, Leontiev a spus: Această tabără ? nu man, tabara de antrenament pentru teroristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat August 14, 2019 Autor Share Postat August 14, 2019 Acum 6 minute, frigider a spus: nu man, tabara de antrenament pentru teroristi Pentru asta m-am antrenat toată viața. Cu prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 1 hour ago, Leontiev said: 650 € CDP-ul și 1050 lei permisul internațional. Aștept acum răspunsul ACR-ului cu privire la valoarea garanției pe care trebuie să o plătesc pentru a-mi elibera CDP-ul, garanție pe care o voi recupera când revin cu motocicleta în țară. Cu bine, Cristi L. Ai o informatie certa vis a vis de permisiunea de a intra in Iran cu mobra mai mare de 250cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat August 14, 2019 Autor Share Postat August 14, 2019 Overland in Iran, este un grup pe facebook unde de aproape trei saptamani toata lumea confirma ca granita de la Bazargan este libera de trecere, indiferent de cc. Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 La 14.08.2019 la 9:57, Leontiev a spus: Salutare oameni buni! Vă scriu pentru a vă anunța că în acest Septembrie (cel mai probabil, dupa a doua sa decadă) voi pleca înspre tărâmurile persane. Doritorii de aventură sunt bineveniți. Cel mai probabil, excursia dus-întors va dura două săptămâni, din care una se va petrecere în Iran. Pentru detalii și curiozități vă stau la dispoziție. Cu bine, Cristi L. a iesit ceva pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate