Adam Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 Felicitari !!! Frumoasa plimbare si consistent "argumentata". Va invidiez pentru meticulozitatea cu care ati facut atatea poze si filme, foarte bine documentate. La cat mai multe si frumoase astfel de vacante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 8, 2020 Autor Share Postat Septembrie 8, 2020 Multumesc. La sfarsitul acestei luni, plecam din nou in Turcia in ceea ce sper sa fie o plimbare de minim 30 de zile. Vom vizita atat locatii deja vizitate in turul din toamna lui 2018, cat si locatii noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adam Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 Iarasi trebuie sa va invidiez! Am fost in Turcia de doua ori, ultima data in 2017 si as mai merge Inca. Cred ca am povestit cate ceva despre ... Cum bine stiti si voi, pe langa locurile si drumurile si obiectivele, turistice, istorice si alte alea, oamenii sunt cu totul speciali. Asa ca va doresc sa aveti o noua calatorie, in Turcia, cat mai plina de actiune si evenimente placute dar mai ales de caldura si ospitalitatea oamenilor! Din pacate, noi nu putem inca, sa facem plecari mai lungi de 10-12 zile si astea doar in August. Ponte gasim o solutie, in zone unde este cald iarna vand am avea mai sult timp. Vacant placuta ! Asteptam "Povestea cu ilustratii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 8, 2020 Autor Share Postat Septembrie 8, 2020 Vor veni si povestirile cand ne intoarcem. Turcia este perfecta pentru motociclit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Cum faci in turcia cu cazarea? Stiu ca booking parca nu merge la ei daca esti la ei in tara. Iti rezervi totul dinainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 9, 2020 Autor Share Postat Septembrie 9, 2020 Nu am cum sa rezerv totul dinainte avand in vedere distanta planificata. Imi doresc sa ajung din nou la Sanliurfa, dar vedem in teren ce si cum. Exista doua optiuni pentru cazare: 1. Puffin Browser pe telefon care va permite sa accesez booking in Turcia. Un user de aici mi-a spus despre acest browser insa nu am testat sa vad daca functioneaza si in 2020. Se pare ca acest browser nu-i safe in ceea ce priveste protectia datelor, avand in vedere ca datele de navigare se pastreaza pe cloud. Intentionez sa-l folosesc exclusiv pentru cazari. 2. otelz.com, care pare o fi o versiune booking si care functioneaza de acolo (cineva care este acum in Tucia a testat si functioneaza). Pare cea mai buna optiune. 3. strategia utilizata in 2018, adica alte site-uri precum google maps, hotels.com, hotels combined etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate