zigzag Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Conditia ar fi de mobra dual sport cu gume cramponate. Suntem 4 (wr250r, klx250, husaberg700 + un bmw dakar priceput) si mai e loc de unul. Primul venit, primul servit. Daca vrea careva, detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 ce-i husa700? husqy 701, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2019 Acum 1 oră, b374 a spus: ce-i husa700? husqy 701, nu? modelul ala nou, nu stiu exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 mai ajungem citiva in zona cheia spre siriu,voi ce traseu ati decis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 9, 2019 Share Postat Noiembrie 9, 2019 sa va fie de bine. I-ati dat damage la baiat..., o poza ceva? angi, pune si tu un traseu ca ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 10, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2019 din pacate nu am un track cu acest traseu - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Cum a fost? Din pacate nu am itp la drz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 Poze n-am dar pun filmuletul facut de unul din colegii de tura: link Inca nu e 100% dar e posibil sa iasa o tura sambata spre Lacul Vulturilor. Ar mai fi un loc liber. Primul venit, primul servit. Conditiile sunt: mobra enduro sau dual sport, crampoane si ceva experienta (exclus incepatori). Detalii doar pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Ete na! Sunt locuri limitate pe munte? Ce bre, incepatorii nu stiu sa cada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 Baietel, sunt conditiile mele de tura. Ca stil de mers, tu nu reusesti sa te incadrezi nici la incepatori. Asa ca lasa gargara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 LOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate