Adrian Bercea Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Ce idei de posibile trasee ati avea pentru acest uichend, vineri sau sambata, pana duminica (15/16 - 17 noiembrie). Ceva cu apriximativ 200- 300 km /zi, traseu lejer, cu o cazare inedita? Vremea este inca destul de buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Kaprun - Zell am See - Grossglockner. Adică, stai ! Începând de unde ? Gata, s-a făcut lumină, colegul e din București, probabil că de aici se pleacă. Bagă și tu Srebrana, e un fel de Deltă mai mică, rezervație. Cu puțin noroc te poți caza la englezul stabilit acolo, am uitat cum îl cheamă dar îl știe toată lumea, satul e mic. Poți să bagi un cap și la muzeul pelicanului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Plec vineri cu un prieten la Nessebar. Ramanem acolo peste noapte si revenim sambata pe seara. Plecare este pe la Ruse, intoarcerea pe la Vama Veche. Preferam secundare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 La 13.11.2019 la 7:42, Muretto Grundieg a spus: Kaprun - Zell am See - Grossglockner. Adică, stai ! Începând de unde ? Gata, s-a făcut lumină, colegul e din București, probabil că de aici se pleacă. Bagă și tu Srebrana, e un fel de Deltă mai mică, rezervație. Cu puțin noroc te poți caza la englezul stabilit acolo, am uitat cum îl cheamă dar îl știe toată lumea, satul e mic. Poți să bagi un cap și la muzeul pelicanului. Cam frigut in perioada asta. La 13.11.2019 la 9:39, borsulica a spus: Plec vineri cu un prieten la Nessebar. Ramanem acolo peste noapte si revenim sambata pe seara. Plecare este pe la Ruse, intoarcerea pe la Vama Veche. Preferam secundare. Salut Daca e loc poate vin si. Spun poate fiindca vorbim de vineri, as fi preferat s/d. De unde plecarea, ora, cazare, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Salut! Plecarea pe la 8.00 de la Lukoil de la intersectia Vitan Barzesti cu Oltenitei. Este chiar pe colt. Merge si 8.30... Am.luat cazare la Nessebar la hotel St John. Sigur gasim o tripla sau single, dupa cum ne organizam acolo... Am avut reclamatii cu Lukoil asa ca ne-am mutat la OMV Eroii Revolutiei. 8.30. Trecute fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 6 ore, borsulica a spus: Salut! Plecarea pe la 8.00 de la Lukoil de la intersectia Vitan Barzesti cu Oltenitei. Este chiar pe colt. Merge si 8.30... Am.luat cazare la Nessebar la hotel St John. Sigur gasim o tripla sau single, dupa cum ne organizam acolo... Din pacate nu mi-a iesit sa-mi aman fixurile de maine, deci nu pot decat sa va urez distractie placuta si vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate