Cata38 Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 Salut! A cumpărat cineva de curând casca HJC de pe helmetcity? Sau alt tip de casca? Cum e raportul pret calitate? Am văzut că unele modele sunt reduse mult si am un semn de intrebare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 Eu am luat HJC de la FCmoto, sunt multumit de ea, materialele din interior sunt un pic mai dure parca fat de GTair(comoar cu ce posed), am luat.o la 1/2 de pret, este in regula casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 Am cumparat anul trecut si totul a fost ok. Anul asta am facut comanda, mi-au luat banii si dupa 4 zile de asteptare i-am contactat. Nu mai aveau marimea de casca pe care o doream. Mi-au returnat banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata38 Postat Decembrie 17, 2019 Autor Share Postat Decembrie 17, 2019 Multumesc frumos pentru răspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 A luat un prieten 2 casti anul asta de acolo...all good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 Acum 3 ore, Cata38 a spus: Salut! A cumpărat cineva de curând casca HJC de pe helmetcity? Sau alt tip de casca? Cum e raportul pret calitate? Am văzut că unele modele sunt reduse mult si am un semn de intrebare. Multumesc Salut, Confirm ca sunt foarte OK si raportul calitate/pret e foarte bun mai ales daca e vorba de Sales. In plus, in functie de rata de schimb £ - €, exista sansa unor oportunitati. Iar daca la sfarsit ai o comanda peste 200£, livrarea este gratuita :) Eu am cumparat intai o casca Nolan + manusi (am depasit astfel 200£), iar apoi o casca HJC (a fost suficient). Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Decembrie 18, 2019 Share Postat Decembrie 18, 2019 Am luat si eu de la ei un Arai la reduceri la pret cu 200 de EUR mai mic fata de fc moto, motocard si altii. Totul a decurs ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Cumpărat si eu impreuna cu un amic acum vreo 2-3 ani de la helmetcity. Am prins o reducere aberant de mare, platit, ajuns casca acasa, totul a decurs fara cusur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Cumparate 5 casti pentru mine si alti prieteni de pe site-ul lor. Recomand cu caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 La 17.12.2019 la 20:23, Cata38 a spus: Salut! A cumpărat cineva de curând casca HJC de pe helmetcity? Sau alt tip de casca? Cum e raportul pret calitate? Am văzut că unele modele sunt reduse mult si am un semn de intrebare. Multumesc Aloha, ai cumparat pana la urma de pe helmetcity, ca ma chinuie talentul sa cumpar un Arai de la ei ca sunt niste preturi fenomenale dar ma uit pe alte siteuri si preturile la Arai cel putin sunt nemodificate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 La 17.12.2019 la 20:23, Cata38 a spus: Am văzut că unele modele sunt reduse mult si am un semn de intrebare. Pai nu e nici un semn de intrebare, se apropie de perioada de casare,daca te uiti atent sunt modele de peste 3 ani(materialele imbatranesc oricum). De aceea am facut abstractie de reduceri si nu am cautat pomana preferand una cu "dot" recent. Spor la cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 (editat) Acum 7 minute, Aion2014 a spus: Pai nu e nici un semn de intrebare, se apropie de perioada de casare,daca te uiti atent sunt modele de peste 3 ani(materialele imbatranesc oricum). De aceea am facut abstractie de reduceri si nu am cautat pomana preferand una cu "dot" recent. Spor la cautari Nu este vorba de pomana, am intelse se apropie de casare dar sunt la :casare: doar pe helmetcity, aici este marea intrebare, in plus vad ca scrie 5 ani de garantie, asta din cate stiu eu se acorda din momentul cumpararii nu a producerii, nu? Deci teoretic nu are treaba cu, :casarea: Editat Ianuarie 21, 2020 de Djenavar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 Aaaa clar nu, orice mare reducere indica faptul ca e model vechi indiferent de site(cel mai simplu se cauta grafica si vezi din ce an e) la fel vazusem si eu un xspirit foarte ieftin dar grafica era din primele loturi asa ca pas. 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Deci teoretic nu are treaba cu, :casarea: Pai teoretic si un cauciuc nou nout cu dot vechi ar trebui sa fie la fel cu unul nou cu dot recent deci teoretic e aceeasi treaba nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate