frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Salut, am tot cautat dupa "permis" sperand sa gasesc impresii despre cum merge treaba la schimbarea permisului la drpciv sau cum naiba ii zice. (la inmatriculari pe IF acum 2 ani am zis ca ma sting, luat bon dimineata si abia la sf programului s-a ajuns la nr meu..SF.) adica e disperarea aia pur romaneasca cu venit de dimineata si luat bon de ordine apoi stat ca molusca pana iti vine randul (peste x ore?) sau..e mai civilizat? merge mai repede? gen nu tre sa ma duc de dimineata? stiu ca erau camere inainte dar surpriza: nu mai sunt adica de ce sa fie? eu as folosi programarea online sa ma duc la un 15:30 dar oare e gata sa il si iau tot in aceeasi zi? si o poza de arhiva din 2016, in ton cu topicul stiu ca erau camere intr-un timp, am cautat pe net si nu gasesc (vedeti poza de sus, luata dintr-un articol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 O luna in urma am facut programare on line pt inmtriculare, a fost absolut in regula , chiar am scapat cu 1.5 h mai devreme, in schimb innainte de sarbatori cand m.am dus sa ridic actele(fara programare) era un dezastru dar cred ca asa este innainte de sarbatori, de camere habar nu am sa-ti spun, nu am fost atent la acest detaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 Aha. Suna f civilizat. Ai luat pe loc permisul dupa 1-2 ore? Sau..? Problema e ca am nevoie de permis..de-aia vreau sa il si iau. Mi-e ca daca ma duc "tarziu" nu mi-l da in aceeasi zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 2 minute, frigider a spus: Aha. Suna f civilizat. Ai luat pe loc permisul dupa 1-2 ore? Sau..? Problema e ca am nevoie de permis..de-aia vreau sa il si iau. Mi-e ca daca ma duc "tarziu" nu mi-l da in aceeasi zi... Iti da dovada 15 zile Permisul vine prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 7 minute, Tzitzicat a spus: Iti da dovada 15 zile Permisul vine prin posta asta e un lucru rau cu venitul prin posta ca eu nu stau acolo unde scrie in buletin, o sa fie distractiv. totusi e bine ca imi da ceva pe loc. cam dupa cat timp vine? sa mai dau pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Cateva zile (2-3) Vine prin Prioripost Astia de regula suna si il poti ridica de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 i-auzi. asta e un lucru bun. si aproape civilizat mersi mult de info. acum... "sa vedem, zise orbul." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 6 minute, Christian 1 a spus: Daca in doua saptamani,nu il livreaza Prioripost,il fac retur la Politia Rutiera,de unde il poti ridica personal pe baza de C.I. Cel putin,asa e la Cluj. nu ma gandesc ca nu livreaza, ma gandesc ca "dispare".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 40 minute, frigider a spus: Aha. Suna f civilizat. Ai luat pe loc permisul dupa 1-2 ore? Sau..? Problema e ca am nevoie de permis..de-aia vreau sa il si iau. Mi-e ca daca ma duc "tarziu" nu mi-l da in aceeasi zi... Salut! Am schimbat permisul anul trecut la ghiseul on-line de la Pipera. Nu era nimeni acolo la coada. 10 minute a durat procedura plus timpul de astepare pt. ridicarea efectiva a permisului (2-3 ore) Daca vrei sa il ridici de acolo bifezi cu ridicare personala si in doua ore l-ai ridicat! Numai bine pentru ca eu am dat o fuga la Ikea, am mancat si cand m-am intors permisul era proaspat scos din cuptor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Din ce imi aduc aminte sunt trei variante de "livrare" - adresa din buletin - alta adresa - sediul DPRCIV care il elibereaza Iti alegi ce iti convine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 2 minute, Tzitzicat a spus: Din ce imi aduc aminte sunt trei variante de "livrare" - adresa din buletin - alta adresa - sediul DPRCIV care il elibereaza Iti alegi ce iti convine da, am dat si eu mail acolo si poti sa si schimbi adresa, dar sa fie din Romania. cred ca o sa pierd timpul sa scap de grija livrarii. multumesc mult pt info, poate ajuta si pe altcineva. Acum 13 minute, mihai.i a spus: Salut! Am schimbat permisul anul trecut la ghiseul on-line de la Pipera. Nu era nimeni acolo la coada. 10 minute a durat procedura plus timpul de astepare pt. ridicarea efectiva a permisului (2-3 ore) Daca vrei sa il ridici de acolo bifezi cu ridicare personala si in doua ore l-ai ridicat! Numai bine pentru ca eu am dat o fuga la Ikea, am mancat si cand m-am intors permisul era proaspat scos din cuptor! smecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 (editat) Tre' să-l schimb și io, că respiră sapt viitoare. Am o intrebare mai "tehnică" : daca merg cu el respirat e caz penal? Că nu se intrevede timp pt vizită medicală și ghișee prea curând... Editat Ianuarie 8, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 (editat) E contraventie Chiar si la militeni e o diferenta intre expirat si ....fara permis (suspendat, anulat, etc) Editat Ianuarie 8, 2020 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Anul trecut am refacut permisul dupa ce si-a luat zborul din buzunar, a2a zi era gata iar dupa ora 13 se elibereaza. Nu inteleg disperarea romanilor cu dimineata. Aaa si l-am ridicat personal de la drpciv, nu imi place posta sau curieratul pt asa ceva. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 (editat) Acum 50 minute, Tzitzicat a spus: E contraventie Chiar si la militeni e o diferenta intre expirat si ....fara permis (suspendat, anulat, etc) E bineee! Acum 2 ani plecand pe la miezul noptii de la o intrunire moto si vazand organul ca era greu cu scos actele, dupa ce mi-a cerut să dau jos casca, mi-a dat liber pt că "vă văd mai în etate, noi cu ăștia tineri avem probleme!". Poate scap și cu el respirat o vreme. Editat Ianuarie 8, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 O fi bine Dar e clasa 3 de amenzi Te agata bine cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Acum 6 ore, frigider a spus: asta e un lucru rau cu venitul prin posta ca eu nu stau acolo unde scrie in buletin io zic sa urmezi sfatul primarului capitalei si sa te intorci de unde ai venit , e mai bine pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate