DenisTarcau05 Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 Am 16 ani, vreau sa îmi iau o motocicleta pentru început și în urma căutărilor mele am sesizat multe asemănări între suzuki gz 125 și honda rebel 125. Dilema mea este, care dintre cele doua motociclete este mai potrivita și mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 Acum 1 oră, DenisTarcau05 a spus: Dilema mea este, care dintre cele doua motociclete este mai potrivita și mai buna? Scoala e cea mai buna, de pe urma ei iti poti castiga existenta in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DenisTarcau05 Postat Ianuarie 9, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2020 Vreau sa fiu explicit și pt dumneavoastră, deci voi reformula :)). Dilema mea este, care dintre cele doua motociclete este mai potrivita pentru aceasta categorie de vârstă în care ma încadrez(A1) și mai buna din punct de vedere mecanic? PS. Comentariile intrigant, precum și persoanele de același gen își au rostul într.un singur loc...la școală generala de gândit înainte sa vorbești :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 Acum 3 ore, DenisTarcau05 a spus: potrivita și mai buna? sunt pilaf amandoua , mai bine incepi pe ceva naked sau supermoto, asta daca vrei sa inveti cu motocicleta nu sa te costumezi in piele si s-o arzi duru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Acum 6 ore, DenisTarcau05 a spus: Vreau sa fiu explicit și pt dumneavoastră, deci voi reformula :)). Peste ani o sa-ti aduci aminte de vorbele mele, acum esti tanar si fara minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 (editat) Prima mea motocicleta a fost Suzuki TU250 din 1997, există și Suzuki TU125/GN125. Seria GZ/GN/TU de la Suzuki, indiferent de capacitate (125 sau 250) sunt aproape identice mecanic, exceptând cilindreea. Oricum, au trecut 10 de ani atunci și acum am 5 motociclete și urmează să sosească a 6-a, dar eu inca folosesc Suzuki TU250X aproape zilnic, tot timpul anului. Problemele mecanice au fost puține și simple, ușor de întreținut și cu cheltuieli minime. Recomand foarte mult seria aceasta de la Suzuki! Cam așa arată Suzuki TU250x modificat. Modele GN125 și TU125 sunt destul de rare, dar mai apar pe OLX. Editat Ianuarie 10, 2020 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Pt. segmentul de chopper/cruiser (categoria A1) e f. ok sa incepi cu Honda Rebel de 125 cm3. Inveti multe pe ea in 2 ani de zile si capeti experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate