Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

View PostPopaCosmin, on 22 September 2011 - 01:19 PM, said:

Pentru ca va crea societatea aia utopica va trebui sa macelariti 90% din populatie, apoi in fiecare an sa mai decimati din cei ramasi, pana ramaneti la ateul suprem :laugh:

Asta au facut religiile pana acum !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

The First Fail

http://browse.deviantart.com/cartoons/?q=first%20fail#/d2hq39q

@Dan_06

"Fiecare are potentialul sa fie propriul dumnezeu,cel putin asta zice buddhismul"

Gresit :P

Ce e gresit? Ca nu putem fi dumnezei sau ca nu asta zice buddhismul?

"Daca extidem ideea peste 1000 de ani si o avansare tehnogica fffff mare in care putem crea stele si chestii din astea putem spune ca omul e dumnezeu.Deja mai e putin pana o sa crea viata artificiala.

sau poate sunt beat "

Sper ca erai beat, nu de alta dar dintr-o gresala extinzi ideea tot intr-o gresala.

Idee veche la ateisti, ma refer la utopia cum ca daca in viitor vom renunta la religie vom ajunge "raiul pe pamant":

http://www.youtube.com/watch?v=BQ28NPhyoTs

E posibil ca ideea asta in biserica ateista sa devina "raiul ateu".

OK, acum in conditiile in care ateismul iti promite "raiul pe pamant", sunt curios tu ca ateu prin ce metode crezi ca se poate ajunge la acea perfectiune a omului?

Care sunt uneltele?

Te rog nu raspunde "prin cunoasterea stiintei" pentru ca nu faci decat sa-ti dai singur cu ciocanul in #$%^.

Egoul uman e "o leaca" mai jmecher decat "stiinta", sunt curios cum faci tu sa-l aduci la perfectiunea unei societatii perfecte (unde majoritatea oamenilor or sa fie sfinti :wink: ).

@Belbody

"Pentru ca ei neaga stiinta si tehnica"

Faptul ca tie iti place sa traiesti in dihotomie, asta nu inseamna ca e valabil pentru toata lumea ;)

Ceea ce tu ridici la rang de adevar nu e stiinta ci "stiințism".

Daca tu imi pui mie in carca o serie de atribute asta nu inseamna ca sunt si adevarate, nu le neg sau confirm pentru ca nu vad sensul. Poti crede ce vrei despre mine ;)

So....

Cum e cu societate utopica unde stiinta e noua religie?

Prin ce metode va reusi acea societate sa egalizeze toti oameni sub aceasi stiinta?

Ce se intampla cu cei care nu vor sa creada in stiinta? De exemplu in germania nazista cine nu era de aceasi credinta cu "fratele arian" era gazat. Ateii cum rezolva problema diferentelor?

Sunt sigur ca viata in Second Life e mult mai buna .... ceva de genul

O sa se reunte la religie in mod.....natural.Nu o sa-i oblige nimeni pe credinciosi sa renunte.Cum se face ca tarile care o duc cel mai prost sunt si cele mai religioase nu stiu....

De unde si pana unde am zis eu ceva de societate utopica,de omorat aia care nu sunt de acord cu mine si chestii din astea? Esti dus...imi pare rau sa o zic pe fata.Evit pe cat posibil sa insult pe cineva direct,dar cu tine nu se mai poate.

Cat despre nazisti ce au facut ei se numeste PSEUDO-stiinta.Nu exista mai multe "rase" de oameni.Suntem o singura rasa.Daca ar fi fost stiinta adevarata si-ar fi dat seama ca uniformizarea fondului genetic este ceva foarte gresit.Si asa oamenii au un fond genetic destul de limitat.

Editat de Dan_06
Link spre comentariu

n-ai cu cine, dom'le

Dude, am intalnit crestini care nu dau dovada de prostia crasa pe care o defineste userul popa; e doar un *lifrici care si-a facut un titlu de glorie in a-i enerva pe altii cu bazaconii si care are senzatia ca ce fabuleaza e plin de inteligenta-se aplauda singur in oglinda.

Se simte cineva dator sa-i raspunda? Cam asta au facut crestinii de la inceputuri: au instigat. Cui ii pasa de credinta lui si de domnul zeu in care crede el?

Ce naiba, domnilor..fiti seriosi :laugh:

post-53145-0-24281200-1316687822_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@Belbody

"Stiinta zice - NU EXISTA DUMNEZEU, NE TRAGEM DIN MAIMUTZA "

GRESIT, doar "stiintismul" spune asta.

Ti-am spus, faci confuzie intre stiintism care e o forma de credinta ("eu cred ca lume e demonstrabila numai prin stiinta") cu stiinta care e o unealta de cercetare a mintii, sunt doua lucruri total diferite.

"Tu nu esti de acord cu ce zice stiinta"

Eu nu sunt de acord cu "stiinstismul" ;)

"Nu poti sa fii si alb si negru"

Alb si negru sunt doua fete ale aceleiasi monede ;) iar omul dihotomic alege sa vada numai o fata, nu intreaga moneda

"Religia si credinta in dumnezo e facut pe principiul 1+1 = 100 sau vin din apa si 100 de paini intr-un cos gol."

Spui asta pentru ca nu intelegi religia, nu e nici o problema ai timp :)

@mangusta

Religiile au facut si ele ce au stiut mai bine sa faca. Avand in vedere ca mai bine de 90% din istoria omenirii a fost ocupata cu razboaie (bineinteles ca din vina bisericii).

@Dan_06

"Ce e gresit? Ca nu putem fi dumnezei sau ca nu asta zice buddhismul?"

Ambele variante sunt gresite ;) cel putin dpdv al budismului daca la el ne referim.

"O sa se reunte la religie in mod.....natural."

Tie ti se pare ca lumea fuge de partea spirituala si se indreapta catre "forumuri"? Mie din contra mi se pare ca lumea e din ce in ce mai atrasa de a modul asta de cunoastere.

"De unde si pana unde am zis eu ceva de societate utopica,de omorat aia care nu sunt de acord cu mine si chestii din astea?"

Si de unde pana unde ai scos tu ca am zis eu ca tu ai zis? Confunzi citatele, eu nu am pomenti deloc numele tau in acel exemplu.

"Cat despre nazisti ce au facut ei se numeste PSEUDO-stiinta."

Cine iti garanteaza tie ca viitoarea societate utopica ateista va avea un alt viitor?

Egoul e acelasi.

Iar modalitatile stiintifice pentru "slefuirea" lui nu exista. Concluzia e doar una ...istoria se repeta.:disappointed:

@shiva

"e doar un *lifrici care si-a facut un titlu de glorie in a-i enerva pe altii"

Invidiosule ...

http://www.youtube.com/watch?v=sV_13y3MR-k

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

@Dan_06

"Ce e gresit? Ca nu putem fi dumnezei sau ca nu asta zice buddhismul?"

Ambele variante sunt gresite ;) cel putin dpdv al budismului daca la el ne referim.

E clar ca habar nu ai despre ce vorbesc.Iti dau un indiciu: nu trebuie sa citesti la propriu dumnezeu.

Auzi tu cica nu poate garanta nimeni in noua societate ateista.Dar cina poate garanta ca in noua societate religioasa nu ma arde pe rug pt. ca nu cred in dumnezeu??????

Cum ziceam mai inainte: esti dus,nu mai ai nici o sansa.

Sa ai grija sa le spui copiilor ca i-a adus pe lume barza.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@Dan_06

"E clar ca habar nu ai despre ce vorbesc.Iti dau un indiciu: nu trebuie sa citesti la propriu dumnezeu."

Asta ar fi culmea sa nu mai citesc la propriu ceea ce scrie un ateu.

Mai bine spuneai de la inceput ca vrei sa faci o gluma si intelegeam contextul ;)

"Auzi tu cica nu poate garanta nimeni in noua societate ateista"

Ce stii tu despre ego-ul uman? Daca stii cat de cat un minim despre el, intelegi la ce ma refer altfel vorbim ca surzii.

"Dar cina poate garanta ca in noua societate religioasa nu ma arde pe rug pt. ca nu cred in dumnezeu?"

Ti-am zis eu sunt "broker" iti fac adeziunea de convertire pe loc, castig si eu un ban cinstit de pe urma ta. Cand te hotarasti imi scrii la adresa: convertiripelocinoricereligiecontraarderiiperug@yahoo.com :laugh:

:rock:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

Ti-am zis eu sunt "broker" iti fac adeziunea de convertire pe loc, castig si eu un ban cinstit de pe urma ta. Cand te hotarasti imi scrii la adresa: convertiripelocinoricereligiecontraarderiiperug@yahoo.com :laugh:

:rock:

Era sa zic eu ce esti...

Link spre comentariu

:lol:

26. Sa nu te sui la altarul Meu pe trepte, ca sa nu ti se descopere goliciunea inaintea lui" si sa rada labagii ca dementii ca o vazut koaiele la popa. Dece nu le-o dat ideea cu chilotii nu stiu. Dar in fine...

se chinuia sa gaseasca o modalitate sa le zica de sapun... sa isi spele qoaiele mai intii si apoi sa traga chilotii pe ei... dar nu reusea sa gaseasca un moment prielnic printre instigarile la omor viol etc. Noroc ca l-m inventat singuri ca nici pina la finalul Apocalipsei nu zice nica de formula magica a sapunului.

Link spre comentariu

De ce? Pentru că oamenii credincioÂşi văd dincolo de orizontul lor biologic. Ei Âştiu Âşi simt că o catedrală adună în iubirea lui Dumnezeu Âşi în comuniunea fraternă a rugăciunii generațiile trecute, prezente Âşi viitoare.

Iată de ce numărul donatorilor pentru construirea Catedralei creÂşte în fiecare zi, chiar dacă sumele oferite sunt mai modeste din cauza crizei economice. Oricum, Dumnezeu se uită cu prioritate la bunătatea inimii omului darnic Âşi harnic pentru fapta bună izvorâtă din credință și rugăciune.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMĂNE

:puke: :puke: :puke: :puke:

Editat de Dan_06
Link spre comentariu

...si a funiei.

ezact... ba nika nu zice folositor zeul Dumn asta...

roata? poola

focul? aiurea

case? muhe

cum sa fierbi apa si sa iti speli mincarea? ia d'aci...

da' cum sa construiesti altare sa iti arzi copiii fara sa ti se vada poola sculata de erotismul ascuns pervers in slugarnicia catre zeu... asta... ho-ho... pagini.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.catedralaneamului.ro/opinii

Link spre comentariu

N-am sa inteleg vreodata de ce se autoinvita crestinii sa posteze din convingerile lor baloase si bubonice pe un topic intitulat "de ce sunt ateu?".

Nu esti ateu,MARS DRACU' D'ACI! Si mi se rupe mie de comentariile gen "e forum public"..Popo, ce faci tu aici = dai ca surdu'-n clopot :laugh: si te crezi mare footac

Link spre comentariu

Macar alea sunt curve pe fata nu ca Maica Tereza!

http://www.population-security.org/swom-96-09.htm

Ca tot veni vorba lui popoCosmosin de sfinti, ar trebui sa analizam putin sfintii astia ... ca pe Moise am vazut cam de unde sa-l luam si ce bun la suflet crestin era .... nu! hahahahah

Nu mai pot si cu stafida aia de Maica Teresa..un scenariu bine pus la punct si atat. Banuiesc ca omul, cu cat isi pierde speranta, cu atat cauta refugiu in credinta/religie;

Maine imi iau costum de maicuta, vizitez copii bolnavi si iau premiul Nobel pt. pace, apoi sunt canonizata...si PopaCosmin se inchina la mine si ma preamareste.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic