Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator PopaCosmin

"Dar psihologia si neorologia "spune" despre ego hahahaah... uneori mi-e greu sa ma cobor la nivelul tau "

Nu te mai cobora ca-ti julesti genuchii, ramai la stringuri, mecanica cuantica, memeuri ... te pricepi mult mai bine.

Bag de seama ca NU ti-a placut psihologia in liceu (am postat un link catre manualul de psihologie din clasa a 10a, te va ajuta enorm), altfel nu spuneai prostia cu neurologia & ego in aceasi propozitie. Legatura dintre ele are aceasi logica ca si legatura dintre unu porc si un iPAd (gigel creste porcul, vine dorel si-l duce la abator sa-l faca salam apoi vine vasilica si cumpara un salam de la piata in timp ce se joaca solitare pe iPad, cam asta e legatura dintre neurologie si ego).

Apoi vorbesti de psihologie, pai in psihologie doar tie se da definitia lui si atat. E ca si cum ti-as spune ca maine vine cutremur, cu ce te ajuta asta daca nu-ti spun si cum sa te feresti de consecintele lui.

Iar daca o sa spui de psihanaliza freudiana, acolo nu faci decat sa-ti vorbesti "problemele" egoului pana il plictisesti si treci peste ele, asta pana apar altele noi. E ca si cum ai castiga Divizia 1 numai pe blaturi.

Sa pretinzi ca cunosti lumea in care traiesti pana la aparitia big-bang-ului insa fara sa ai habar pe ce lume traiesti ...e trist

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator PopaCosmin

Putin probabil sa-l ajute cu ceva un manual de psihologie de clasa a X-a - uite unde te-a adus pe tine, ce tampenii debitezi despre psihanaliza...:lol:

Fara o baza e aiurea sa vorbesti, iar manualul de clasa a 10a e destul de ok pentru cei fara o baza.

Si eu sunt curios sa-ti aflu debitarile :wink:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

Bai bulake... tu nu ai nici o treaba cu manualu ala... nu te mai umfla atita in pene ca ne bufneste risu. Tot o arzi psiho pe aci doar doar o crede vreun credul mai tirziu citind pe aci ca cine stie ce "pisalog" esti... esti un zero barat si in domeniul ala stai linistit.

Am mai zis acu coispe pagini... a face confuzie intre "a crede" ca in religie unde are sensul de "convingere" si "a crede"... ca in restul timpului unde are de cele mai multe ori sens de "indoiala"... este penibil si tu esti un astfel de penibil. Tot o arzi cu "stiintism-ul" doar doar vei convinge vreo bunica ratacita pe forumul asta moto... mai lasa-ne dreq sa ne trezim macar simbata dimineata fara aberatiile tale.

Omu a pus "place holder-e" si "etichete" pe fenomenele pe care nu si le explica... de la de ce ploua sau vine iarna, trecind cu la de ce naste nevasta si oare creierul e organ de racit singele si pina la de ce e cutremur si ce sint stelele de pe cer. La inceput era bau-bau... ala al tau... apoi a inceput sa adauge cunoastere... STIINTA... si a aflat ca nu ninge pentru ca nu a ars-o de tot pe fi-sa cind trebuia ci putin prea tirziu pentru gustul zeului lui... ci pentru ca e un Soare care se invirte in jurul Pamintului si uneori e mai departe si nu incinge la fel de tare... Apoi si-a dat seama ca e bou si ca nu Soarele se invirte in jurul Pamintului... ci invers. Dar cind a realizat ca e bou... nu a sarit repede inapoi la bau-bau in brate... ci s-a corectat. Asta face cunoasterea... stiinta. Spre deosebire de irational, necunoastere, ignoranta si confuzia... prietenele tale care iti vorbesc cind te dai cu capu de pereti.

Hait... nu ne mai strica dispozitia... du-te si vorbeste de Europa UE si altele...

:yousuck:

Editat de zaelu
Link spre comentariu

@PopaCosmin

Bai bukkake...

Fixed it for you :grinbandit: I couldn't stop myself.

PC, rezolva-ti problemele cu personalitatea multipla, hotaraste-te cine esti cu adevarat si come back later altfel o sa ti-o iei hardcore style si o sa te legitimezi ca vivandiera grupului daca o tii tot asa.

Irationalitatea ta, cu ce e mai smechera decat irationalitatea oricarui pacient din institutiile de sanatate mentala?

Editat de aquilla
Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@zaelu

Bea un cacao cu lapte, te va linisti ;)

Departe de mine de a afirma ca stiu ceva de domeniul "ala" si nici nu-mi doresc, insa ceea ce afirmati voi e "paralel" cu realitatea "aia". Din cauza asta am zis ca mai bine o ardeti cu "mecanica cuantica" sau cu "corzile" va pricepeti mult mai bine la asta

"A crede" inseamna acelasi lucru idiferet de "locul" unde vrei sa-l pui, semantica nu tine, dar daca tu vrei sa-i dai un nou inteles foarte bine ;) sper sa te ajute.

Adevarul nu-l poti cunoaste acceptand falsitatea decat daca te pozitionezi in "locul" ipocritului. Am mai dat exemplul cu banii, daca nu conteaza atat de mult adevarul pentru tine, ma ofer sa-ti cumpar eu mobra cu bani contrafacuti :D

Da, scientismul nu e tot una cu stiinta, asta tine de adevar. Daca alegi sa nu-l vezi, foarte bine, tine de credinta ta.

Vrei sa aluneci peste ceea ce e un fapt, tu nu pui etichete cand spui ca stii cum a aparut lumea sau cand spui ca stii cum a aparut viata. Tu afirmi ca "STII", iar atata timp cat nu e demonstrata stiintific, tu "STII" doar dpdv scientist ;)

@aquilla

" Irationalitatea ta, cu ce e mai smechera decat irationalitatea oricarui pacient din institutiile de sanatate mentala?"

Dar a ta? Ma refer la a spune ca "stii" cand vorbesti de aparitia universului sau a vietii pe pamant.

PS. sambata la munca e naspa rau :grinbandit:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

@zaelu

"A crede" inseamna acelasi lucru idiferet de "locul" unde vrei sa-l pui, semantica nu tine, dar daca tu vrei sa-i dai un nou inteles foarte bine ;) sper sa te ajute.

Hai mersi de reply-ul asta... cu asta chiar ca te-am bagat la insectar. Meri cu bine... :wavey:

Link spre comentariu

@aquilla

" Irationalitatea ta, cu ce e mai smechera decat irationalitatea oricarui pacient din institutiile de sanatate mentala?"

Dar a ta? Ma refer la a spune ca "stii" cand vorbesti de aparitia universului sau a vietii pe pamant.

Iar o zgaltai "Ba tu" style? Tu ai adus "irationalul" in discutie, tu sa il aperi.

Eu nu am zis nici-o data ca stiu, spun insa ca explicatia rationala a acestor dileme este mai aproape de adevar decat "irationalul", asa cum iti place tie sa alinti ineptiile religioase. Ar cam fi timpul sa intelegi ca ne referim aici la stiinta ca metoda si ori sa aduci in discutie o metoda mai buna ori forever hold your peace.

Cand faci asa pe prostul ma intreb cat e talent nativ si cat este hard work behind it. N

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Iar o zgaltai "Ba tu" style? Tu ai adus "irationalul" in discutie, tu sa il aperi.

Eu nu l-am adus in discutie, pe topicul asta eu am luat in discutie doar afirmatiile stiintifice. Pentru convertiri si alte servicii, doar pe privat :) pentru mici donatii am cont USD EU LIRE Forinti si LEI Moldovenesti :laugh:

Eu nu am zis nici-o data ca stiu ...

Atunci daca nu stii cum poti spune cu atata siguranta ca alternativa "religioasa" nu poate fi adevarata?

... spun insa ca explicatia rationala a acestor dileme este mai aproape de adevar decat "irationalul", asa cum iti place tie sa alinti ineptiile religioase. Ar cam fi timpul sa intelegi ca ne referim aici la stiinta ca metoda si ori sa aduci in discutie o metoda mai buna ori forever hold your peace.

Metoda mai buna decat stiinta in a explica ceea ce tine de stiinta nu exista. Pot cel mult sa aduc in discutie o alta ipoteza.

Cand faci asa pe prostul ma intreb cat e talent nativ si cat este hard work behind it. N

Nu fii invidios :grinbandit:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

@ PC

Eu nu l-am adus in discutie, pe topicul asta eu am luat in discutie doar afirmatiile stiintifice. Pentru convertiri si alte servicii, doar pe privat :) pentru mici donatii am cont USD EU LIRE Forinti si LEI Moldovenesti :laugh:

Eu nu am zis nici-o data ca stiu ...

Atunci daca nu stii cum poti spune cu atata siguranta ca alternativa "religioasa" nu poate fi adevarata?

... spun insa ca explicatia rationala a acestor dileme este mai aproape de adevar decat "irationalul", asa cum iti place tie sa alinti ineptiile religioase. Ar cam fi timpul sa intelegi ca ne referim aici la stiinta ca metoda si ori sa aduci in discutie o metoda mai buna ori forever hold your peace.

Metoda mai buna decat stiinta in a explica ceea ce tine de stiinta nu exista. Pot cel mult sa aduc in discutie o alta ipoteza.

Cand faci asa pe prostul ma intreb cat e talent nativ si cat este hard work behind it.

Nu fii invidios :grinbandit:

Interesant, luatu' in discutie e vazut de tine ca refutare prin "irational" si asta nu prin reducere la absurd ci prin metoda religioasa de a aduce la absurd. Nu e minciuna ca e prea gogonata, trebuie crezuta orice minciuna destul de ridicol de crezut. Este promovata imediat la rangul de adevar. Si aia in 9/11 s-au folosit de minune de acest pattern de (lipsa de) gandire umana.

Spun cu toata siguranta data de faptul ca nimeni nu a reusit sa-mi ofere cel mai mic indiciu ca ar fi, toate probele vorbesc impotriva.

Ai o alta ipoteza?

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@ PC

Interesant, luatu' in discutie e vazut de tine ca refutare prin "irational" si asta nu prin reducere la absurd ci prin metoda religioasa de a aduce la absurd. Nu e minciuna ca e prea gogonata, trebuie crezuta orice minciuna destul de ridicol de crezut. Este promovata imediat la rangul de adevar. Si aia in 9/11 s-au folosit de minune de acest pattern de (lipsa de) gandire umana.

Spun cu toata siguranta data de faptul ca nimeni nu a reusit sa-mi ofere cel mai mic indiciu ca ar fi, toate probele vorbesc impotriva.

Ai o alta ipoteza?

OK, sa presupunem ca ai dreptate.

Cum faci diferenta dintre doua ipoteze irationale?

E indeajuns ca o ipoteza sa fie de origine "matematica" pentru a fi "buna"?

Daca ipoteza e facuta de un "matematician" mai e buna? (iti pot da citate din Tutea, e super tare omu)

Confunzia intre religia ca modalitate de a ajunge la #$%^& si religia ca si componenta socio-politica nu-si are rostul. E ca si cum ai confunda feminitatea cu feminismul :P sau stiinta cu ateismul. :nono:

Referitor la ce vrei sa aduc alta ipoteza? La evolutionism?

Pentru mine evolutionismul are doua ipoteze: selectia naturala si ID :P

LE.

Acelasi om vazut de doua "persoane" diferite. :grinbandit:

Adevarata fata o poate intui fiecare dupa propria capacitate de judecata.

Atheist view:

Theist view:

PS. asta referitor la cum deosebesti "irationalul" ;)

Link spre comentariu

Ma intrebam zilele asta cum ar arata dovada existentei unui dumnezeu pentru un ateu. Pentru mine cel putin nu cred :crack: ca ar putea sa existe o asemenea dovada (binenteles excluzand "miracole" ,icoane plangatoare si alte prostii din astea).

Presupunand,prin absurd,ca mi se aduce dovada exitentei LUI/EI viata mea nu s-ar schimba cu nimic.Binenteles dovada existentei unui dumnezeu in "adevaratul" sens,nu ala isteric si foarte uman din biblie.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Ma intrebam zilele asta cum ar arata dovada existentei unui dumnezeu pentru un ateu...

Sa stii ca actele de "adeziune" sunt pregatite, trebuie doar sa-mi dai pm cand esti gata de convertire happy-026.gif

De preferat in decembrie atunci primesc un comision mai gras, 10% e al tau.

... Pentru mine cel putin nu cred :crack: ca ar putea sa existe o asemenea dovada (binenteles excluzand "miracole" ,icoane plangatoare si alte prostii din astea).

Presupunand,prin absurd,ca mi se aduce dovada exitentei LUI/EI ...

Asa e ateistul, se crede buricul lumii ... too much ego leaves no room for god.

E ca si cum ai zice: "sa vina teoria big-bang-ului la mine"

viata mea nu s-ar schimba cu nimic.Binenteles dovada existentei unui dumnezeu in "adevaratul" sens,nu ala isteric si foarte uman din biblie.

Link spre comentariu

Era asa,de dragul discutiei.

Sint alte intrebari mai grele si mai importante decit... mnezo... pish pe el.

Ca de exemplu? (fac pe prostu' )

Am un prieten ateu,cel mai ateu dintre cunoscutii personali,dar omul tot spera/crede/etc. ca trebuie sa fie un scop ,ca nu poate fi toata viata asta intamplatoare,nu poate fi doar ca sa fie.

Link spre comentariu

Ca de exemplu? (fac pe prostu' )

Am un prieten ateu,cel mai ateu dintre cunoscutii personali,dar omul tot spera/crede/etc. ca trebuie sa fie un scop ,ca nu poate fi toata viata asta intamplatoare,nu poate fi doar ca sa fie.

Pai e mai multe si greu de povestit asa la extemporal... dar chestii dubioase de genu... "cit din ce gindesti poti avea incredere?" :D

In legatura cu prietenul... pai daca inca e in cautarea scopului mai are de lucru... :)

Link spre comentariu

:D

Ar fi fost misto sa ai niste floating windows configurabile pe fiecare thread de pe forum dupa necesitati... stii de alea de indiferent cit dai scroll ele tot deasupra sint... Si sa ai acolo ce dovezi se cer pt mnezo asta si citate din morala lui :)

Oricum... tu de ce crezi ca rascuviosii aia de pocaiti plm nu "recunosc" Vechiul testament? Unu dintre ei a citit biblia... asa... de plictiseala... si a inteles ca mai tirziu lumea n-o sa mai fie asa proasta chiar toata si o sa li se dea peste nas... si atunci... au aruncat gunoiu. Ce daca e vorba lu mnezo.. la kakat cu ea.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Acum si noul testament e invechit rau de tot, deja ar trebui sa apara noua biblie: Vechiul testament, Noul testament si Nou noutul testament :laugh:

Nu-ti face griji, ateii vegheaza la linistea ta si vor scoate o biblie nou nouta. Noua biblie ateista va dispune de iconite si bara de start configurabila dupa pofta fiecarui ateu. :grinbandit: In felul asta fiecare ateu va putea sa-si configureze biblie dupa propria personalitate :crack:

Pentru ateii cu dare de mana va exista si o varianta "PLATINIUM" cu tuchscrean, notificarea in timp real a upgradeurilor stiintifice, disponibilitate wi-fi pentru interconectarea ateilor in congregatii.

Upgradarea trimestriala la noile versiuni se va face gratuit in primul an de abonament. In acelasi abonament intra si optiunea de colaborare in "cloud" a userilor care doresc sa-si impartaseasca credinta in empirismul absolut. :rolleyes:

:ok:

Link spre comentariu

Nu-ti face griji, ateii vegheaza la linistea ta si vor scoate o biblie nou nouta. Noua biblie ateista va dispune de iconite si bara de start configurabila dupa pofta fiecarui ateu. :grinbandit: In felul asta fiecare ateu va putea sa-si configureze biblie dupa propria personalitate

Pentru ateii cu dare de mana va exista si o varianta "PLATINIUM" cu tuchscrean, notificarea in timp real a upgradeurilor stiintifice, disponibilitate wi-fi pentru interconectarea ateilor in congregatii.

Upgradarea trimestriala la noile versiuni se va face gratuit in primul an de abonament. In acelasi abonament intra si optiunea de colaborare in "cloud" a userilor care doresc sa-si impartaseasca credinta in empirismul absolut.

:ok:

"tuchscrean".......hell yeah :lol:

Lasa Biblia si pune mana pe o carte adevarata, asa mai afli cum se scrie una-alta :hug:

Editat de shiva
Link spre comentariu

Nu-ti face griji, ateii vegheaza la linistea ta si vor scoate o biblie nou nouta. Noua biblie ateista va dispune de iconite si bara de start configurabila dupa pofta fiecarui ateu. :grinbandit: In felul asta fiecare ateu va putea sa-si configureze biblie dupa propria personalitate :crack:

Upgradarea trimestriala la noile versiuni se va face gratuit in primul an de abonament. In acelasi abonament intra si optiunea de colaborare in "cloud" a userilor care doresc sa-si impartaseasca credinta in empirismul absolut. :rolleyes:

Pai daca scot o biblie n-o sa mai fie atei :laugh: , oricum pe mine nu ma intereseaza nici o biblie, nici macar ateu nu ma consider ;) asa ca nu ma intereseaza.

Link spre comentariu

Pai daca scot o biblie n-o sa mai fie atei :laugh: , oricum pe mine nu ma intereseaza nici o biblie, nici macar ateu nu ma consider ;) asa ca nu ma intereseaza.

Domnule, la el, daca nu esti crestin, esti automat ateu.

Nu vezi ce scenarii face: biblia ateilor? :rolleyes:

Ce urmeaza?

Popo, vorbim despre agnosticism? :smoke:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic