-geronimo- Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Voi sa va simtiti bine. ....iar tu sa te simti prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Papagali mahalagii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Voi sa va simtiti bine. Hai, cu ce ne mai delectezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 "Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Cum toti ateii astia s-au si cac3at resulta ca cac3taul e criminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Vad ca prostanacii de serviciu au revenit. Okee dokee. Daca nu exista nici o autoritate suprema absoluta, dragi atei, inseamna ca nu poate exista justitie. Your move. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Raspunde-mi doar la o singura intrebare: Tu crezi in dumnezeu? Nu. E randul tau sa raspunzi postarii mele anterioare, chiar daca ea te depaseste. Daca nu exista nici o autoritate suprema absoluta, dragi atei, inseamna ca nu poate exista justitie. Editat Septembrie 15, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Ai de pulla ta mesere... aproape m-am (cuvant urat) pe mine de ras! Kant! "daca nu exista dumnezo nu exista acru!" hahahahahahah... Pai clar ca nu exista "justitie" bre telijentule! Asa cum nu exista masa sau scaun. Exista numai "scaunul ala" sau "alalant". Intelegi berbecutule? Conceptul masa ezista numai in tartacuta ta care incearca sa inteleaga, chiar si asa incet, lumea din jur. Esti prea usor, flexeaza mai tare moronul! Daca justitie nu exista, dupa raspunsul tau "intelijent", inseamna ca nimic nu exista, la modul absolut, ci totul este interpretabil si discutabil. Daca concluzia este asta, inseamna ca parerea ta nu este mai breaza decat parerea mea si invers. Daca vorbim doar de parerile mele, sau ale tale, nu avem cum stii, in lipsa unei autoritati supreme absolute, care-i "parerea cea mai parere". Asadar, te-ai c.acat pe tine degeaba, dar daca-ti place sa faci in pantaloni, nu vreau sa te retin. Nici nu te judec. Asta se numeste coprofilie, dar nu-i problema mea. Incearca, totusi, sa nu te mai scapi in pantaloni in public, ca te vrei baiat mare. Revenind la subiect, cu imagini pt. o mai usoara intelegere: Si pt. ca sunt omenos, imi pare rau de ei. Editat Septembrie 15, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Tu chiar nu-ti dai seama unde e gaura in "rationamentul" tau? Relatia cu realitatea pe care o percepem si cunoastem noi nu inseamna "absolut" fecioras. Prostia e prostie! Dar e in functie de realitatea oamenilor inteligenti, fara de care tu, spre exemplu, ai putea poza , in om intelijent. tzeleji dragu mieu? Prostia "absoluta" nu se exista... cu toate ca daca exista dumnezo.... hehehehhhhe... In alta ordine de idei daca nu intelegi ce inseamna concept, nu o sa intelegi niciodata! Incearca un Platon si vino incoace de acolo draga semidoctule... sfertidoctule mai aproape de adevar. Cititi tot felu de rahaturi "ezoterice" si nu stapaniti notiuni de baza! Sincer bah, daca nu ai citit Kant nu ar trebui sa balaresti despre justitie pentru ca risti sa patesti exact ce ai patit tu aici: te-ai facut de sfantul caacat si ai demonstrat cat de ignorant esti. exact precum un mucos care nu stie adunarea si iti da "rezultatul" la o ecuatie. . prin mijloace "ezoterice" bine inteles Se pare ca ajung pozele cretine, ca sa te ambalezi si sa-ti curga furia si "intelijenta" pe barba. Sa-ti cumpar servetele? Daca absolutul nu exista, inseamna ca parerea ta este relativa, discutabila si contestabila. De ce te ambalezi aici, incercand sa-i dai un aer de "absolut"? (nu vreau sa te influentez, deci nu mai adaug nimic.) Sa nu te scapi in pantaloni, iarasi. Atata te rog. Daca si de data asta recurgi la vulgaritati ieftine, in disperata tentativa de-ati scoate camasa pe undeva, te faci de tot c.acatul chiar fara sa te scapi pe tine. Incearca sa te concentrezi, pe cat poti. Discutia e simpla. Editat Septembrie 15, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 ... tu nu poti sa intelegi dragul mieu! Realitatea dragul mieu nu e absolutul si conceptul e .... m-am plict de prosti ma duc la bere Atunci ce-i absolut, in afara de parerile tale evident? Ce-i realitatea? Jumatate de masura? Conceptele, prostutule, pot fi nu doar jumatati de masura, ci chiar falsuri uneori. Tie-ti cantareste capul mult? Pare mai greu decat media normala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Din rezultate sondajului se confirma ca motociclistii sunt satanisti, poate si violatori de babe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 ba... scuze... dar... cit de patetic tre sa fii asa... ca existenta in galaxia asta? raspunsul e clar ca intotdeauna: "destul de" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Din rezultate sondajului se confirma ca motociclistii sunt satanisti, poate si violatori de babe. Satanistii si violatorii de babe luati impreuna nu sunt atat de virulenti incat sa-i bata pe atei. ba... scuze... dar... cit de patetic tre sa fii asa... ca existenta in galaxia asta? raspunsul e clar ca intotdeauna: "destul de" Chestia cu "existenta" e chiar un aspect demn de dezvoltat, pe subiectul in discutie. Adevarul e ca ateismul incearca sa transforme viata intr-o banala existenta, lipsita de orice depaseste sfera biologicului. De ce ar fi laudabila o asemenea incercare? (sper ca nu trebuie si aici sa ma explic la nesfarsit.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 bai tata... du-te si te ineaca... lasa-ma pe mine cu filosofeala ta de canal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Walhaz, poate ar fi mai bine sa definesti "justitie" si "autoritate absoluta" pana sa pui intrebari care sa contina aceste concepte deloc clare in context. Tu de fapt cum te caracterizezi, ateu e clar ca nu esti, credincios cumva? Nu cumva nu vrei sa spui in ce crezi pentru ca intr-o jumatate de pagina ar trebui sa-ti cauti o credinta noua ca aia veche ar fi deja compromisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Adevarul e ca ateismul incearca sa transforme viata intr-o banala existenta, lipsita de orice depaseste sfera biologicului. Ba nu bah, ateismul elimina inventiile si atit! N-are nici o treaba cu "sfera biologicului" si cu nici o alta sfera, doar cu sfera inventiilor. Apropo de poza aia cu 3 pereti s-un ateu fara "satisfactii", nu-ti dai seama ca e trista pentru credinciosi? Daca singura ta satisfactie in viata a ajuns o inventie, e nasol rau. E ca si cum as spune de miine ca exista un zeu care ii baga in rai numai pe aia cu plua mai mica de 12 de cm, si eu am 11, iar aia cu plulile mari ajung in iad sa sufere ca au furat femeile oamenilor. Dar evident e o ilizie penibila a unuia cu plua mica. Asa si cu religiile astea. Las ca arzi tu in focul gheenei ca n-ai tinut post! las ca vezi tu cind vine ala batrinu si va arata el voua ca ati ris de mine! las ca vedeti voi ca in sfirsit cineva o sa ma aprecieze la adevarata mea valoare! Walhaz, tu esti un hispter (iar hipsterii astia) ar religiilor.. pe aia cind ii intrebi ce formatie asculta iti raspund "n-ai auzit de ea", asa si tu cu reliiga ta... n-am auzit noi de ea dar sigur te face pe tine superior... si-ti da satisfactii in dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) Vad ca prostanacii de serviciu au revenit. Okee dokee. Daca nu exista nici o autoritate suprema absoluta, dragi atei, inseamna ca nu poate exista justitie. Your move. Nu exista justitie divina, adica impusa de o forta exterioara mai puternica decat omul. Dar exista justitie umana - bazata pe un cod de reguli (care pot fi transpuse in legi. sau nu) brobleme? Editat Septembrie 16, 2013 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Revenind la subiect, cu imagini pt. o mai usoara intelegere: Si pt. ca sunt omenos, imi pare rau de ei. hahahahahahah ce crezi tu despre cel de langa tine este limitat de ceea ce poti tu concepe, procesa, digera si intelege... daca imaginea de mai sus ti se pare potrivita sistemului meu de idei si felului in care eu vad lumea, problemele ei, concep cam ce si cum este universul asta.... locul meu in univers si posibilitatea constructiei lui de catre un dumnezeu... etc atunci... mai adauga doi pereti si cam asa te vad eu pe tine, inauntru. privind icoane si citind "texte sfinte" care descriu exact lumea aceea din cutia in care esti. in ziua de azi cand informatia "curge" de ameninta sa ne ia pe sus ca o viitura cine mai crede in povesti nemuritoare cu unu' care "naste" cerul si apele si abia dupa "aprinde" lumina... lolll religiile sunt atat de perimate ca abia daca mai merita sa vorbim despre subiectul asta... Dumnezeu a numit lumina zi, iar intunericul l-a numit noapte. Thanks, Captain Obvious... nu ne-am fi gandit niciodata la asa o emanatie de inteligenta creativa. si inca cateva sute de mii de afirmatii similare compun o carte best seller absolut... jesus crist ce gramada de crestini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Valhaz crede in justitia universala pentru ca altfel nu si-l poate explica pe Satan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) bai tata... du-te si te ineaca... lasa-ma pe mine cu filosofeala ta de canal. Sah-mat. Walhaz, poate ar fi mai bine sa definesti "justitie" si "autoritate absoluta" pana sa pui intrebari care sa contina aceste concepte deloc clare in context. Tu de fapt cum te caracterizezi, ateu e clar ca nu esti, credincios cumva? Nu cumva nu vrei sa spui in ce crezi pentru ca intr-o jumatate de pagina ar trebui sa-ti cauti o credinta noua ca aia veche ar fi deja compromisa? Am specificat in ce cred: natura si legile ei. Mai exact: sunt convins. A crede, la modul teist, cat si la cel ateu, iti poate cere doar un neadevar. Adevarul se manifesta indiferent de credinta, sau necredinta, in el. Clar? Nu exista justitie divina, adica impusa de o forta exterioara mai puternica decat omul. Dar exista justitie umana - bazata pe un cod de reguli (care pot fi transpuse in legi. sau nu) brobleme? Corect. Intrebarea mea, anume pe ce-si bazeaza autoritatea umana justificatia propriei existente si valabilitati, sta in picioare, in ciuda prostioarelor voastre, sau a caterincii ieftine. Asta-i diferenta intre noi. Miscarea ta/voastra. Ba nu bah, ateismul elimina inventiile si atit! N-are nici o treaba cu "sfera biologicului" si cu nici o alta sfera, doar cu sfera inventiilor. Apropo de poza aia cu 3 pereti s-un ateu fara "satisfactii", nu-ti dai seama ca e trista pentru credinciosi? Daca singura ta satisfactie in viata a ajuns o inventie, e nasol rau. E ca si cum as spune de miine ca exista un zeu care ii baga in rai numai pe aia cu plua mai mica de 12 de cm, si eu am 11, iar aia cu plulile mari ajung in iad sa sufere ca au furat femeile oamenilor. Dar evident e o ilizie penibila a unuia cu plua mica. Asa si cu religiile astea. Las ca arzi tu in focul gheenei ca n-ai tinut post! las ca vezi tu cind vine ala batrinu si va arata el voua ca ati ris de mine! las ca vedeti voi ca in sfirsit cineva o sa ma aprecieze la adevarata mea valoare! Walhaz, tu esti un hispter (iar hipsterii astia) ar religiilor.. pe aia cind ii intrebi ce formatie asculta iti raspund "n-ai auzit de ea", asa si tu cu reliiga ta... n-am auzit noi de ea dar sigur te face pe tine superior... si-ti da satisfactii in dus Banuiesc ca te referi la "superstitii", nu la "inventii", pt. ca, daca n-ar fi asa, ateismul, conform postarii tale, s-ar opune becului, sau telefonului, sau automobilului, etc., pt. ca-s inventii. Foarte mare atentie la estetica exprimarii, cat si la intelegerea termenilor folositi. (restul de vulgaritati, definitorii pt. mentalitatea utilizatorului, le ignor.) ........................................................... Referitor la satanismul obsesiv al unora: Satanistii sunt de doua feluri: teisti si atei. Momeala satanista atee a fost aruncata cu un anume scop, care observ ca va scapa. Nu-i bai. Asadar, exista atei (frati d-ai vostri) care folosesc imaginea lui Lucifer/Satan ca metafora la forta vitala a naturii/universului si ca opozitie la dogma crestina in special. Daca v-ati fi informat cat de putin, poate deveneati si voi satanisti d-ai lui nenea LaVey. Nu de alta, dar aveti convingeri si obsesii identice. Cum nu va place sa va informati, ramanem la exorcizarea ignorantei din voi, chiar daca munca este una demna de Sisif. Succesuri va doresc. Editat Septembrie 16, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Am specificat in ce cred: natura si legile ei. Mai exact: sunt convins. A crede, la modul teist, cat si la cel ateu, iti poate cere doar un neadevar. Adevarul se manifesta indiferent de credinta, sau necredinta, in el. Clar? Si ce te faci ca una din legile naturii este ca cel mai mare il inghite pe cel mai mic? Pe alt topic te zbati impotriva acestei legi naturale desi zic ca esti convins de ea? Natura nu are nevoie de metafizica sau transcedental pentru a functiona si a se supune propriilor legi. E doar sfera biologcului, banala existenta, cum o numesti tu. Pai asta era domeniul ateistilor si ii invinovateai pentru asta. Deci, ce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Si ce te faci ca una din legile naturii este ca cel mai mare il inghite pe cel mai mic? Pe alt topic te zbati impotriva acestei legi naturale desi zic ca esti convins de ea? Natura nu are nevoie de metafizica sau transcedental pentru a functiona si a se supune propriilor legi. E doar sfera biologcului, banala existenta, cum o numesti tu. Pai asta era domeniul ateistilor si ii invinovateai pentru asta. Deci, ce sa fie? Simplifici aiurea lururile. Iti explic altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Corect. Intrebarea mea, anume pe ce-si bazeaza autoritatea umana justificatia propriei existente si valabilitati, sta in picioare Eu as zice ca pe legea naturala, ca altii aleg sa monopolizeze justitia, morala si etica si sa le vanda altora in doze mici, e alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate