nike Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 In cazul asta, continua sa scrii, ca noi ne distram copios! Oricum, singurii care chiar scriu ceva pe aici sunt Kosh si Vladase. Restul va rezumati doar la cateva fraze cum este si asta de mai sus, astfel crezand ca pareti inteligenti. Eu chiair sunt! Cum mama mea sa te iau in serios cand tu incerci sa mi explici in numere ca exista o fiinta mai divina decat propria persoana?!? Ti o spun de acum ca atata timp cat te respecti pe tine, ii vei respecta automat si pe cei din jurul tau si nu vei avea nevoie de biserici sau alte moaste decat atunci cand stii ca ai calcat strmb. BTW.. ca tot vorbeai de numere, spune mi semnificatia www-ului de la inceputul adresei de internet pe care o scri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Sa stiti ca unii raman uimiti cata rabdare am eu cu voi. Sunteti mai multi care sunteti bulversati si incurcati de stiinta pe fondul superstitiilor arhaice? Sunteti organizati in grupuri? Ai un grup al tau care crede intr-un camp energetic invizbil cu ratiune si vointa de a face merele rosii, cerul albastru si oamenii credinciosi? Altceva, pe la biserica de ce nu treci sa le spui cat de handicapti sunt sa creada in prostiile alea, sa le spui de mizeria umana ascunsa sub sutane si sa le explici despre Fibonacci and shit? Ai venit aici sa te dai interesant si inteligent dar orice preot ar sterge cu tine pe jos si si-ar aprinde o lumanare intr-un minut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) Altceva, pe la biserica de ce nu treci sa le spui cat de handicapti sunt sa creada in prostiile alea, sa le spui de mizeria umana ascunsa sub sutane si sa le explici despre Fibonacci and shit? Ai venit aici sa te dai interesant si inteligent dar orice preot ar sterge cu tine pe jos si si-ar aprinde o lumanare intr-un minut. Eu ma dau inteligent? Ba, voi uitati cine a deschis Topicul. Voi, ATEII, l-ati deschis, ca sa aratati cat de inteligenti sunteti in a gasi argumente ce neaga existenta lui Dumnezeu. Ati deschis acest topic pentru a va da interesanti in fata celor care cred. Noi, astia care credem, am fost rugati de voi, ateii, sa va spunem de ce credem. Noi doar am avut bunavointa sa va raspundem. Eu am scris un singur post dupa sute de pagini, crezand ca va ramane si singurul. Editat Mai 16, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) @HD: noi de fapt negam corectitudinea definitiilor/informatiilor umane legate de existenta si caracteristicile zeilor (indiferent de nume - Allah, 'mnezeu, superfiinta) pe baza a 2 principii simple: 1. e mai simplu sa nu existe decat sa existe. creatorul universului sa nu fie o fiinta rationala, ci un fenomen fizic. la fel cum creatorul fulgerului nu e Zeus, al soarelui nu e Helios, etc. doar ca la o scara mai mare. asa ca in lipsa de dovezi clare - dintre cele 2 teorii imposibil de demonstrat (CEVA vs CINEVA) alegem solutia simpla (CEVA) 2.ca daca (prin absurd; uilogic; dar totusi posibil de dragul discutiei) exista un anume tip de ratiune la creatorul universului - mintea umana este incapabila sa inteleaga, sa reproduca si sa dovedeasca acest lucru pentru ca singura varianta reala de a'l cunoaste pe 'mnezeu daca (prin absurd) el exista e revelatia divina. dar pe care revelatul neputand sa o transita mai departe in mod real - ce transmite el e informatie alterata. adica incorecta. adica minciunicaaaaa asa ca toti cei ce zic ca ei stiu ca ala exista + cum e ala (profetii, aia cu revelatii, etc) sunt nebuni, ori sunt mincinosi; ori e o combinatie intre cele 2. e atat de simplu. restul sunt adaptari si nuante de tehnica de logica si limbaj + dovezi la punctul 2 - si anume ca TOTI ce-si dau cu parerea ca e 'mnezeu si ca e asa si pe dincolo - de fapt interpreteaza ei aiurea niste date ce pot fi interpretate foarte logic, fara nimic supranatural in ele. si demontarea logica a interpretarii lor Editat Mai 16, 2014 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Eu ma dau inteligent? Ba, voi uitati cine a deschis Topicul. Voi, ATEII, l-ati deschis, ca sa aratati cat de inteligenti sunteti in a gasi argumente ce neaga existenta lui Dumnezeu. Ati deschis acest topic pentru a va da interesanti in fata celor care cred. Noi, astia care credem, am fost rugati de voi, ateii, sa va spunem de ce credem. Noi doar am avut bunavointa sa va raspundem. Eu am scris un singur post dupa sute de pagini, crezand ca va ramane si singurul. Bati campii ca de obicei. Eu nu sunt ateu dar nu pot sa trec peste faptul ca argumentele prezentate de atei sunt valide. Ei va fac insa chiar si asa voua credinciosilor jocul intretinand o discutie fara sens. Despre sirene ce crezi? Si ca sa-ti dau teme pentru acada 0+0=0 0+0+0+.....+0=0 Iar cea mai tare este asta 0-0=0 Ce parere ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) Si ca sa-ti dau teme pentru acada 0+0=0 0+0+0+.....+0=0 Iar cea mai tare este asta 0-0=0 Ce parere ai? Ca "0" este Dumnezeu, logic. Este acelasi lucru cu: 0 este un numar. In concluzie, cand spui 0 spui „Nimic” si totusi „Ceva”. La inceput a fost Ceva care a fost Cauza Primordiala a tot ceea ce exista. Pentru mine, acel Ceva poate fi numit si Dumnezeu. Astfel, Dumnezeu... Adica „0”: 0=0+1=1-1=0=1+1=2-2=0=2+1=3-3=0=3+2=5-5=0=8+5=13-13=0=13+8=21-21=0... 0=89+55=144-144=0=144+89=233-233=0; 233:144=1,61803 (phi, numarul de aur) Vedem cum constanta este 0 (Dumnezeu), iar „phi” nu este decat dovada ca 0 este Ceva rational, este dovada armoniei dintre lucruri, dovada Creatiei. Doar ca ai simplificat, ca sa-ti fie mai usor sa intelegi ca Dumnezeu exista, demonstrat matematic. Editat Mai 16, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 mah, tu esti preot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Hai ca iti dau si una faina : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Daca e s-o dam in matematici amuzante, mie mi-a placut tot timpul asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Buffon's_needle Cum apare "prin minune" numarul pi din aruncarea la intimplare a unui ac pe niste linii paralele. Deci God exista. Topicul asta m-a facut sa nu mai intru in discutii din astea religioase si sa nu-mi mai pun intrebari filozofice despre existenta unui creator sau ce o fi. Raman uimit de fiecare data cand mai arunc un ochi pe aici cata rabdare aveti cu HD si altii ca el. Inteleg ca vreti sa vedeti cum gandeste, ce prostii mai zice, dar deja sunteti masochisti. Topicul asta e maxim o lectie de psihologie Adevaruri nu se vor gasi aici. Amuzant e ca eu aveam principiul opus, sa nu ma bag in discutii despre religie in real life dar cred ca m-am lasat de el (si rau am facut, consecintele au fost previzibile) dupa ce am dat de topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 @HD: noi de fapt negam corectitudinea definitiilor/informatiilor umane legate de existenta si caracteristicile zeilor (indiferent de nume - Allah, 'mnezeu, superfiinta) pe baza a 2 principii simple: 1. e mai simplu sa nu existe decat sa existe. creatorul universului sa nu fie o fiinta rationala, ci un fenomen fizic. la fel cum creatorul fulgerului nu e Zeus, al soarelui nu e Helios, etc. doar ca la o scara mai mare. asa ca in lipsa de dovezi clare - dintre cele 2 teorii imposibil de demonstrat (CEVA vs CINEVA) alegem solutia simpla (CEVA) 2.ca daca (prin absurd; uilogic; dar totusi posibil de dragul discutiei) exista un anume tip de ratiune la creatorul universului - mintea umana este incapabila sa inteleaga, sa reproduca si sa dovedeasca acest lucru pentru ca singura varianta reala de a'l cunoaste pe 'mnezeu daca (prin absurd) el exista e revelatia divina. dar pe care revelatul neputand sa o transita mai departe in mod real - ce transmite el e informatie alterata. adica incorecta. adica minciunicaaaaa asa ca toti cei ce zic ca ei stiu ca ala exista + cum e ala (profetii, aia cu revelatii, etc) sunt nebuni, ori sunt mincinosi; ori e o combinatie intre cele 2. e atat de simplu. restul sunt adaptari si nuante de tehnica de logica si limbaj + dovezi la punctul 2 - si anume ca TOTI ce-si dau cu parerea ca e 'mnezeu si ca e asa si pe dincolo - de fapt interpreteaza ei aiurea niste date ce pot fi interpretate foarte logic, fara nimic supranatural in ele. si demontarea logica a interpretarii lor Uite, cu tine chiar pot fi de acord, pana intr-un punct. 1.Ar fi, totusi, mai simplu SA EXISTE, decat SA NU EXISTE. Este mai simplu, pentru ca, daca acceptam ca exista, atunci am aflat raspunsul la intrebarea: Cum a aparut totul? Si eu spun ca poate fi si CEVA, nu obligatoriu CINEVA, numai ca acest CEVA trebuie sa aiba ratiune, pentru ca TOTUL functioneaza dupa niste reguli bine stabilite. 2.Omul transmite si a transmis informatia alterata, unii oamenii, probabil, au si mintit, iar altii au fost nebuni. Dar unii, nu toti. Sa zicem asa, simplist, ca nu putem exclude chiar in cazul tuturor posibilitatea sa existe un sambure de adevar. Nu toate datele pot fi interpretate logic, fara nimic supranatural in ele. Chiar stiinta a fost nevoita sa accepte supranaturalul in cazul Big Bang-ului, spunand ca legile fizicii chiar inainte ca acesta sa se produca, nu erau cele pe care natura le urmeaza astazi. Se vorbeste despre viteze mai mari decat viteza luminii, asta insemnand supranatura. Singura diferenta dintre noi doi, dupa parerea mea, este ca eu am ales sa cred in timp ce tu ai ales sa nu crezi, mergand, oarecum, pe acelasi fir logic. Mie nu mi se pare ca intre noi, cel putin noi doi, exista o prapastie atat de mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Un ceva cu ratiune devine cineva cind...? Cind are 2 ochi, nas si gura? Penis sau vagin? Mie mi se pare ca vladase si Kosh iti fac cumva jocul fara sa-si dea seama. De asta ti se pare ca "ai ce discuta" cu ei. Altii te scot din zona de confort psihic si incepe sa-ti fileze lampa. In realitate intre tine si ei 2 exista tot zero comunicare. De exemplu ce i-ai raspuns acum lui vladase... aceleasi erori de logica care se regasesc in orice alt post al tau. Acelasi sablon defect. Chiar daca ar fi cum zici tu (nu are cum pt. ca nici premisa nu e corect formulata, dar sa ne facem ca nu vedem), stiinta nu ar avea cum sa nu se intrebe mai departe. Sa caute cauza cauzei primordiale. Faptul ca tu alegi sa te opresti brusc e pt. ca-ti cauti un confort psihic asa cum femeile cauta protectie, care protectie vine citeodata cu multe dezavantaje. Fix asa si tu. Preferi sa gindesti gresit, dar gindul ala e caldut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Faptul ca tu alegi sa te opresti brusc e pt. ca-ti cauti un confort psihic... Ba, nebunule (amical, desigur), unde ai vazut tu ca ma opresc brusc? Am mers pana acolo, incat am spus ca, poate, noi suntem creatia extraterestrilor, iar Dumnezeul cel real este cel care i-a creat pe ei. VOI va opriti brusc. VOI sunteti aia care nu mai aveti intrebari sa puneti, pentru ca stiti deja raspunsul la toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Tu chiar nu-ti dai seama ca orice om si-a pus intrebarile astea pe la 10 ani, dar majoritatea au inteles unde-i beleaua cu ele si au mers mai departe? Tu de ce ramii la nivelul ala? Chestia aia cu extraterestrii e ieftina. Poti sa pui intre om si Dumnezeu-ul ala "mare" o infinitate de creatori intermediari. Si ce? Si mergind pe logica asta, ce ma impedica pe mine sa pun inca un creator in fata aluia "mare"? In mintea ta sint 2 hasdei. Amindoi la fel de gresiti, dar incompatibili. Se contrazic singuri tot timpul. De fapt asta-i amuzant, sa-i vezi cum se cearta intre ei, crezind ca-i fac KO pe interlocutori. Hai ca iti dau si una faina : Chestia asta e falsa. Initial am zis ca-i doar o metafora dar m-am uitat acuma la clip, matematic e incorect. Daca seria numeror naturale e convergenta, toata matematica pe care am invatat-o e buna de hirtie igienica. Se poate cadea in capcana ca in cazul prezentat e ceva neintuitiv, dar nici vorba. Si daca inteleg eu, poate sa inteleaga oricine asta. Exista aparente paradoxuri si chestiuni neintuitive in stiinta, dar nu e cazul. Daca e sa luam un exemplu de chestiune neintutiva e un perimetru infinit care delimiteaza o arie finita (sau suprafata/volum). PS: http://en.wikipedia.org/wiki/Ramanujan_summation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Tu chiar nu-ti dai seama ca orice om si-a pus intrebarile astea pe la 10 ani, dar majoritatea au inteles unde-i beleaua cu ele si au mers mai departe? Tu de ce ramii la nivelul ala? Chestia aia cu extraterestrii e ieftina. Poti sa pui intre om si Dumnezeu-ul ala "mare" o infinitate de creatori intermediari. Si ce? Si mergind pe logica asta, ce ma impedica pe mine sa pun inca un creator in fata aluia "mare"? In mintea ta sint 2 hasdei. Amindoi la fel de gresiti, dar incompatibili. Se contrazic singuri tot timpul. De fapt asta-i amuzant, sa-i vezi cum se cearta intre ei, crezind ca-i fac KO pe interlocutori. Nici nu realizezi, dar sunteti KO inca de cand v-am facut sa va abateti de la linia aia cu popi, babe, biserica, religie, spalare de creiere inca din frageda pruncie, etc. Aia a fost intentia mea inca de la inceput si cum v-am lasat fara argumentele pe care va bazati intreaga viziune ateista, cum ati dat-o in atacuri la persoana. Fara rahaturile alea puerile, cu Biserica si Religia, care manipuleaza babele si din cauza carora aveti voi impozite mari, s-a prabusit intreg esafodajul pe care va bazati argumentatia cand vine vorba despre negarea existentei lui Dumnezeu. Acum, singurul lucru pe care-l mai faceti este sa scuipati spre interlocutor, murmurand printre dinti o argumentatie bazata pe "sirene" si "muci", dovada clara de infantilism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Fara rahaturile puerile credinta ramine tot aia: tot felul de insi, nici macar pre destepti, inventeaza in capul lor tot felul de aiureli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Nici nu realizezi, dar sunteti KO inca de cand v-am facut sa va abateti de la linia aia cu popi, babe, biserica, religie, spalare de creiere inca din frageda pruncie, etc. Aia a fost intentia mea inca de la inceput si cum v-am lasat fara argumentele pe care va bazati intreaga viziune ateista, cum ati dat-o in atacuri la persoana. Fara rahaturile alea puerile, cu Biserica si Religia, care manipuleaza babele si din cauza carora aveti voi impozite mari, s-a prabusit intreg esafodajul pe care va bazati argumentatia cand vine vorba despre negarea existentei lui Dumnezeu. Acum, singurul lucru pe care-l mai faceti este sa scuipati spre interlocutor, murmurand printre dinti o argumentatie bazata pe "sirene" si "muci", dovada clara de infantilism. Pentru ca ai zis KO, ce se intampla cu tine aici se intampla cu sparring partners in salile de box. Esti ciuca batailor, e bine daca te simti bine, nu oricine e facut pentru asa ceva. Care e treaba cu sirenele? Exista sau nu exista sirene? Nu cred ca poti trece la intrebari despre existenta unui creator daca nu poti sa raspunzi clar si fara echivoc la o intrebare despre una din creatiile lui, sirenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Ba, nebunule (amical, desigur), unde ai vazut tu ca ma opresc brusc? Am mers pana acolo, incat am spus ca, poate, noi suntem creatia extraterestrilor, iar Dumnezeul cel real este cel care i-a creat pe ei. VOI va opriti brusc. VOI sunteti aia care nu mai aveti intrebari sa puneti, pentru ca stiti deja raspunsul la toate. Te opresti chiar inainte de a ajunge la vreun rapuns, atunci cand zici "Grivei, el a facut tot. In loc sa-ti manance tema ti-a halit orice farama de ratiune ai fi avut candva. 1.Ar fi, totusi, mai simplu SA EXISTE, decat SA NU EXISTE. Este mai simplu, pentru ca, daca acceptam ca exista, atunci am aflat raspunsul la intrebarea: Cum a aparut totul? Nu e un raspuns din moment ce nu explica absolut nimic. Te certi in primul rand cu personalitatile tale multiple (ramase in urma undeva intre gradinita si gimnaziu), si o faci in public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) Am o senzatie de deja-vu...oare de ce? Mai HD, ti s-a spus si chiar demonstrat in repetate randuri ca nu te ridici la nivelul discutiei, chiar si asa destul de coborat, de altfel. Oamenii astia te baga in seama, trec peste faptul ca esti ilogic si usor tampitel, iar tu vii si dai cu mucii-n fasole, revenind obstinent la fetisurile tale, biserica, popi etc. Stii povestea cu porumbelul cu care joci sah? In discutia asta, tu esti porumbelul. Partea nasoala este ca nici nu-ti dai seama de asta. Declari ca ne-ai facut KO, lasandu-ne fara argumente, plecand de la premiza, gresita dealtfel, ca ateii au nevoie de argumente. Fara sa intelegi ca ateismul meu se bazeaza pe lipsa de argumente a credinciosilor. Credinta voastra este o insiruire de cuvinte goale, care nu se sprijina pe nimic palpabil. Te simti mai bine daca crezi ca ne-ai facut KO? Foarte bine, uite, ai castigat discutia asta, daca asta crezi. Dar asta nu-l face pe Dumnezeu sa existe altundeva decat in inchipuirea ta. Si nici pe tine nu te face mai bun sau mai destept. Esti al nu-stiu-catelea enorias care nu poate sustine un discurs coerent, dar are impresia ca este cel mai inteligent de pe planeta, doar pentru ca are credinta nestramutata si asta automat il face detinatorul Adevarului-Adevarat. Uite, eu nu-i cunosc personal pe colegii atei de pe forumul asta, dar pun pariu ca dupa ce citesc cate un post al tau, au cate un zambet indulgent in coltul gurii. Editat Mai 16, 2014 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Tu chiar nu-ti dai seama ca orice om si-a pus intrebarile astea pe la 10 ani, dar majoritatea au inteles unde-i beleaua cu ele si au mers mai departe? Tu de ce ramii la nivelul ala? Chestia aia cu extraterestrii e ieftina. Poti sa pui intre om si Dumnezeu-ul ala "mare" o infinitate de creatori intermediari. Si ce? Si mergind pe logica asta, ce ma impedica pe mine sa pun inca un creator in fata aluia "mare"? In mintea ta sint 2 hasdei. Amindoi la fel de gresiti, dar incompatibili. Se contrazic singuri tot timpul. De fapt asta-i amuzant, sa-i vezi cum se cearta intre ei, crezind ca-i fac KO pe interlocutori. Chestia asta e falsa. Initial am zis ca-i doar o metafora dar m-am uitat acuma la clip, matematic e incorect. Daca seria numeror naturale e convergenta, toata matematica pe care am invatat-o e buna de hirtie igienica. Se poate cadea in capcana ca in cazul prezentat e ceva neintuitiv, dar nici vorba. Si daca inteleg eu, poate sa inteleaga oricine asta. Exista aparente paradoxuri si chestiuni neintuitive in stiinta, dar nu e cazul. Daca e sa luam un exemplu de chestiune neintutiva e un perimetru infinit care delimiteaza o arie finita (sau suprafata/volum). PS: http://en.wikipedia.org/wiki/Ramanujan_summation La matematica nu sunt bun - se joaca cu sume infinite de parca ar fi sume finite. Da.. nu e adevarat , dar foarte interesant + ca unii o folosesc prin nu stiu ce carti. Frumoasa rezolvarea la Buffon. Pe mine ma uimeste cel mai mult e-ul . Mi se pare ca nuca in perete cum apare - nu e ca la 0, 1, pi sau i .. da e ceva care tot apare. Auzi HD- io zic ca sunt probleme mai grave , mai la indemana de rezolvat decat "cine a creat universul si pe noi" - " de ce suntem aici " - cand zic ca sunt altele zic ca sunt altele pe care le poti atinge de genul : ce mananc maine, cu ce ma imbrac, la ce film ma uit, ce ma face sa mai traiesc o zi, ce imi da mie dorinta de a exista, cu ce sunt eu special prin comparatie cu ceilalti oameni, sunt special ? , am facut ceva pentru planeta pe care traiesc, pentru oameni , ma comport " crestineste ? - la astea ai avea raspuns, la ce vrei tu n-ai mecanism de sustinere - ai decat apanajul comoditatii unei glosolalia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) 'ti-ar carnaciorul sa-ti fie.. chiar daca nu e user, si el are dreptul la opinie http://youtu.be/e8QUBZ4E75U bai ateilor.. pun pariu ca voi nu puteti canta . Anii au trecut, politicul s-a schimbat, astia au ramas la fel. Editat Mai 30, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 bai ateilor.. pun pariu ca voi nu puteti canta . saracu de el, castat asa de tanar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 afacerea ce adus falimentul editurilor cu carti de colorat. macar de ai afla ceva bun de acolo, dar asta se numeste in realitate impartirea virusilor printre oameni in societate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Anii au trecut, politicul s-a schimbat, astia au ramas la fel. Cine se-aseamana, se-aduna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) Fantastic! Aceasta femeie si sotul ei au scapat de atacul demonilor! Uita-ti aici dovada! Si preferatul meu...Benny "Hill"! Editat Mai 30, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 se spune ca motoclistii adevarati se cern la prima curba. So true... asa , neghina se alege de grau, usor . Voi ce credeti ca stiti adevarul, la prima incercare ( pe care nu v o doresc ) veti intelege. Si va doresc sa iesiti din "curba" , pe trasa buna. Si nu in parapet. Cat va veti da pe autostrada in linie dreapta nu puteti sa spuneti nimic despre motociclism. Si la fel, prin analogie, pana nu veti avea o " curba stransa" , nu sunteti oameni. Ci doar bateriile din Matrix. O spun cu tristeta compasiune. Aveti mereu de ales intre intunericul in care stati cu pretinsa ratiune si lumina. Unii ati ales deja. va stiti. altii ati cazut in vanitate si n greseala. Povetele romanesti, adevarate, din care va trageti desi le ponegriti cu ura negand ce v-a creat , spuneau vorbe intelepte, dar le-ati uitat . Poate intr-o zi veti deschide ochii si veti vedea . Si veti auzi. O sa fie greu sa spuneti " n-am stiu"pentru ca vi s-a spus ca gresiti. Dar fiecare face alegerile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate