Vizitator 9fingers Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Ateul credicios e ala care isi defineste viata prin ateism si care are o cruciada de dus impotriva alora care cred. Cazul extrem sint aia care se intilnesc in grupuri de atei ca sa vorbeasca despre ateism... adica ca si cum s-ar intilni aia care nu se uita la televizor ca sa vorbeasca despre cum nu se uita ei la televizor si despre cum n-au vazut meciul de ieri. De aici pina la biserica mai e un pas. Ateismul militant nu e ateism propriuzis, e doar alta credinta. O dai in balarii deja. Militantismul ala apare in niste campanii menite sa promoveze o atitudine prea putin luata in seama altfel. Acum o sa-mi spui ca si nefumatorii militanti sunt o religie, sau vegetarienii ori mai stiu eu ce. Demonetizezi notiunea de credinta si credincios. Eu iti adresasem acele intrebari cand l-ai facut credincios pe Kosh, pt simplul fapt ca s-ar opune botezului. Sa zicem ca te preseaza pe tine comunitatea sa te apleci cand treci pe langa statuia lui Obama, ori cand ii este mentionat numele. Si tot tu esti credinciosul care da prea multa importanta unui gest nesemnificat, refuzand sa intre in turma, nu? E un principiu sanatos sa nu mai promovezi niste ritualuri si superstitii, mai ales cand aduc profit industriei religioase, si chiar sa dai un exemplu celor pt care a devenit un tabu. Nu te face mai credincios decat esti cand tii la principiile unei piete libere si democratiei, sau cand "militezi" pe forumuri impotriva rasismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Daca dimineata te trezesti si rostesti `Acum mananc din trupul lui Elvis Priesley` tinand un biscuite in mana, esti clar considerat nebun de legat... Daca insa rostesti `Acum mananc din trupul lui hristos`, esti crestin...sam harris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Nu eu sint cel care trateaza zeii si povestile inegal, ci TU. Daca pot sa ascult black metal sau viking metal pot sa ascult si muzica religioasa... Daca pot s acitesc o poveste de Petre Ispirescu si sa-mi placa, pot sa citesc si Biblia si (in teorie) sa mi se para misto... Daca poate sa-mi placa o pictura despre rapirea Europei, poate sa-mi placa si o pictura religioasa. Daca pot s ama duc la un film fantastic sau la o piesa de teatru dupa o legenda, pot sa ma duc si la una religioasa, sau oroare, chiar la o slujba... Sigur ca poti, fiecare dintre noi o facem atat cat tine interesul nostru pt asa ceva. Kosh cred ca e pasionat de mitologie si cultura egipteana, dar nu de botez. Nu e in regula sa o faci presat de comunitate, sa o faci pt ca "asa se face". Pt ca numai asa poate sa isi umple Biserica buzunarele si vistieriile. Oamenii aia de la sate au o scuza ca o tin din pomana in pomana, dar nu inteleg de ce trebuie sa te chinui sa gasesti niste scuze pt care sa ia parte la aceasta mascarda si niste atei. Sa te opui din principiu acestei mentalitati de turma, nu te frace credincios (in supranatural si superstitie) ci rational. Poti sa fortezi teremenul si sa-i zici ca e credincios principiilor lui. Discutia nu e atat de gratuita pe cat pare la prima vedere. Daca sapi un pic in spatele semnificatiilor si conotatiilor istorice din culisele unor ceremonii religioase, ar trebui sa-ti fie rusine sa te afizezi intr-o biserica chiar daca esti credincios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Argumentul `tu de ce esti botezat` este insa unul extrem de stupid. Sunt botezat deoarece nu am avut de ales... De ce `te-ai casatorit in biserica`? Pentru ca nu am avut de ales... No shit. Cand ai cateva luni evident ca nu te poti opune. Dar cand faci nunta la biserica (asa numita "cununie religioasa") automat creditezi religia. Daca vrei, poti alege ceremoniile laice, "de nuntă și înnoire a jurămintelor, cât și ceremonii de numire a copiilor" (aka "botez" la crestini): http://www.ceremoniiumaniste.ro/faq.html Daca dai banul la crestini la nunta... nasol, ti-ai cam pierdut dreptul de a piui in privinta botezului, cel putin in fata familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 (editat) dar daca scoatem religiosul din ecuatie si o numim o simpla traditie? Religia crestina a decimat rase, a exterminat o gramada de alte traditii si culturi. A confiscat si reciclat prin forta toate traditiile pagane de pe teritoriile noastre. Si as fi inteles daca vorbeai de niste traditii cu valoare de divertisment. Sa fi fost vorba de vreun Mardi Gras, dar singura valoare a ritualurilor bisericesti atarna in buzunarele bisericii. In timp ce tu-ti doresti sa se termine odata teatrul. Editat August 21, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Ceea ce ti-am spus (si ai citat) are doar o legatura tangentiala cu banul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 (editat) E un principiu sanatos sa nu mai promovezi niste ritualuri si superstitii, mai ales cand aduc profit industriei religioase, si chiar sa dai un exemplu celor pt care a devenit un tabu. Uite ca eu nu cred in asta. Eu cred ca cultura romaneasca are mult de-a face cu biserica si religia. Asa ca la nivel cultural (traditii etc) poti exersa o religie de forma, de aparente, o simpla cochilie goala. La urma urmei si Mos Craciun e o poveste dar cu toate astea se tine in continuare. De ce? ca-i placut, ca e o traditie, ca e incurajat de marketing etc. Sint multe popoare care sint mult mai atee decit romanii si cu toate astea au pastrat elemente mitice/religioase in cultura lor. Un exemplu, poate cel mai puternic, e la evrei. Evreii nu se identifica prin gene ci prin religie, dar cum mult evrei sint intelectuali si atei, astia ar fi fost pierdti de catre iudaism daca se insista asa strict pe partea religioasa. Si atunci iudaismul are o varianta "light" pentru atei. In felul asta poti sa fii evreu ateu, si in acelasi timp sa te duci la templu/sinagoga fara sa te faci ca esti credincios, sa tii sarbatorile religioase cu o parte din cutumele aferente, sa reciti sau sa cinti texte selectate si modificate etc. Poti sa faci asta fara sa faci crize ca alea sint povesti si superstitii. BOR e instutie idioata anchilozata care nu invata nimic. Felul in care se poarta o sa indeparteze oamenii incet incet. Romanii inca sint "credinciosi" dar procentul scade. Iti dai seama de asta cel mai bine in afara tarii unde biserica ar fi putut fi stilpul comunitatii, mentinatoarea traditiilor etc dar de fapt indeparteaza tinerii, profesionistii si oamenii educati si atrage numai niste mosi si babe care miine poimiine dispar si citiva oameni dezorientati de visrta mijlocie. Daca biserica ar fi mai acceptanta si mai putin conservatoare, cultura roameasca ar supravietui mult mai mult in zonele cu imigratie masiva romaneasca. Cucciolo: si eu intru in biserica cand e musai! Epic!... vorbind de ridicol, hau hau tau e numai pe forum.. Cind naiba a fost "musai" sa intri in biserica? De ce `te-ai casatorit in biserica`? Pentru ca nu am avut de ales... Editat August 21, 2014 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Epic!... vorbind de ridicol, hau hau tau e numai pe forum.. Cind naiba a fost "musai" sa intri in biserica? Cand un prieten bun se casatoreste in biserica si nu este ateu, cand un membru de familie moare... etc Prezenta in biserica este insa si o sursa de argumente anti doctrine religioase. Uite, am filmat la un botez acu' ceva timp si acolo am vazut ceva interesant: Procedura de sfintire a apei de botez a cuprins urmatoarea situatie: doi popi roiau in jurul vasului bolborosind `incantatii crestine` la o viteza supersonica, si scuipand in semnul crucii peste vas ! Daca nu eram acolo, nu aveam de unde sa stiu... corect? Asta e un argument, pe ideea: inlocuieste popii scuipaciosi cu niste babe si o sa ai acelasi efect! Majoritatea apropiatilor stiu ca sunt ateu, ceilalti nu stiu pentru ca nu am avut ocazia sa le spun asta deoarece atunci cand ne intalnim avem complet alte subiecte. Nu vorbesc despre ateism decat daca sunt agasat cu balivernele religioase. Nici pe facebook nu vorbesc despre asta... Romania si lumea in general trebuie sa stie ca ateii exista si nu sunt demoni inumani si imorali. Din cauza acestor prejudecati multe persoane ascund ca sunt atei, persoane printre care ma numar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Eu cred ca cultura romaneasca are mult de-a face cu biserica si religia. Asa ca la nivel cultural (traditii etc) poti exersa o religie de forma, de aparente, o simpla cochilie goala. La urma urmei si Mos Craciun e o poveste dar cu toate astea se tine in continuare. De ce? ca-i placut, ca e o traditie, ca e incurajat de marketing etc. Pt ca e pt copii, de aia. Intri in joc ca sa intretii iluziile lor si macar eu un joc placut. Traditiile alea crestine nu merita practicate doar pt a intretine iluziile unor neamuri credincioase. Nu sunt la fel de neajutorati si dependenti de ele ca niste copii, iar ritualurile lor nu sunt deloc placute, ci plicticoase si de prost gust. Si din nou faci eforturi sa nu vezi ca sponsorizezi o institutie cu un trecut si niste culise odioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 E o moda cu site-uri din astea de Q&A. Unii pun intrebari si niste autodeclarati experti masurati in numar de upvotes (likes) isi dau cu parerea. Da' nu credeam ca poate exista asa ceva: http://christianity.stackexchange.com/questions/32278/what-happens-to-ones-sins-if-the-priest-omits-the-words-of-the-absolution http://christianity.stackexchange.com/questions/32265/are-angels-more-accessible-than-jesus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 (editat) Cand un prieten bun se casatoreste in biserica si nu este ateu, cand un membru de familie moare... etc [sarcasm] Pai cum sa fii prieten cu unul care nu e ateu, nu inseamna ca daca nu e ateu e prost? de ce ai fi prieten cu prostii? Si nu iti curge putin singe de cite ori participi la aceasta farsa? [/sarcasm] Lasind gluma, ajungem la ce am plecat... pina la urma participi la societate, la manifestarile culturale, la obiceiuri, la traditi. Nu asta era si intrebarea initiala? daca intri in biserica pentru prietenul neateu, de ce n-ai intra si pentru nevasta neatee? Ti-ai trata prietenii mai bine ca nevasta? Editat August 22, 2014 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Pentru ca o persoana cu care convietuiesti zilnic este mai receptiva la anumite argumente care nu pot fi demonstrate la un mic si-o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Marc, cunosc persoane care au devenit atei dupa implinirea varstei de 25 - 32 de ani! Principalul obstacol de care trebuie sa treaca este FRICA! Atat! Iar frica are un inamic extrem de puternic: educatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 dar in sufletul ei nu vei putea schimba esenta niciodata.Exista fuflet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 parerea mea e ca daca nu te intelegi cu muierea, n-aveti ce face...singura metoda de a iesi din impas cu fruntea sus (pentru amandoi), e sa dati cu banul. vorbesc foarte serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 (editat) Pai cum sa fii prieten cu unul care nu e ateu, nu inseamna ca daca nu e ateu e prost? de ce ai fi prieten cu prostii? Chiar am adus aici o lista cu Laureati ai Premiului Nobel in Fizica, oameni care cred in Dumnezeu. Sa spui ca aia sunt prosti, fizicienii aia care iti descopera tie toate tainele Universului... Si, da, sunt si fizicieni care nu cred in Dumnezeu, dar ei tot cauta raspunsuri la intrebarile fara raspuns. Singurii care cred ca au ajuns la un nivel maxim al suficientei, care se cred atat de destepti incat cunosc raspunsul la intrebarea: De unde venim si incotro ne indreptam? sunt ateii obisnuiti, oameni de rand, cu foarte putine cunostinte si tot atat de putina imaginatie. Pana la o dovada clara ca nu exista nimic Supranatural, te poti declara cel mult sceptic, dar nu ateu. Deocamdata, teoretic, Supranaturalul exista in interiorul oricarei Gauri Negre, asa ca ati avea motive sa asteptati, nu sa va declarati imediat atei. A, da, pentru ateul... ingramadit... este de ajuns sa se uite la babele pupatoare de moaste, la popii burtosi care coboara din masini scumpe, precum si la alte astfel de lucruri marunte pentru a avea un raspuns. Si, ca o curiozitate, ca tot aveti impresia ca ateismul este, intr-un fel, apanajul intelectualilor: Am fost la tara, la inmormantarea bunicului. El, om cu frica lui Dumnezeu, a murit la 98 de ani. Dar nu asta este important. Important este ca toti taranii tineri, chiar si multi batrani si, desigur, fara prea multa scoala, sunt atei. Biserica, odata cu incetarea din viata a celor in varsta, a ramas tot mai goala. Fac taranii la gratare in post si muncesc la camp Duminica si in zilele de Sarbatoare fara nicio greata. La inmormantare, vorbele circulau astfel: "Daca se ridica asta batran acum din cosciug, eu incep sa merg la Biserica." Mda... Cui sa-i explici ca Universul asta este guvernat de niste Forte care depasesc chiar si puterea de intelegere a celor mai mari fizicieni ai lumii? Cui sa-i explici ca, chiar daca tataie nu s-a ridicat din morti ca Lazar, suntem departe de adevarul care sa ne transforme atat de usor in atei. Cui sa-i explici ca se spune despre Dumnezeu ca este atemporal, iar in interiorul unei Gauri Negre, culmea, timpul chiar sta pe loc, timpul nu exista? Cu cine sa porti astfel de discutii? Iar voi, din nefericire, nu faceti exceptie. Desi nu imi place, voi face si eu ca voi si ma voi folosi de un filmulet ca sa vedeti cam care sunt problemele, dincolo de nimicurile aduse in discutie de unul ca Kosh: "...doi popi roiau in jurul vasului bolborosind `incantatii crestine` la o viteza supersonica, si scuipand in semnul crucii peste vas !" Puteti sa-l vizionati cu incredere, pentru ca filmul nu este conceput sa sustina creationismul. Editat August 23, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 (editat) Iara ne iei cu god of the gaps? http://en.wikipedia.org/wiki/God_of_the_gaps Cand dracu o sa intelegi ca daca tu zici ca 2+2 nu e 5 si nici 3 nu inseamna ca ai spus ca e 4! Tu mergi pe ghicite...daca nu e dovedita una inseamna ca e cealalta! Inseamna pe dracu....inseamna ca habar nu ai ce e! Nimeni pe lumea asta nu stie SIGUR ca daca ar sti ar primi premiul Nobel! Exista dovezi care sa sustina teoria evolutionista si Big Bangul! NU EXISTA dovezi pt fiinte supranaturale decat in capul celor acaparati de mitologia evreiasca sau musulmana! Cand dracu o sa intelegi odata conceptul asta simplu....DACA NU E UNA NU INSEAMNA CA E ALTA CARE O CRED EU! Dracu sa va ia cu mitologia voastra ebraica cum ati pus botul la toate porcariile evreilor! In Zamolxe de ce nu crezi ca e Zeul stramosilor tai...da in zeii evreilor crezi ca asa ai fost educat si spalat pe creier de mic copil! Editat August 23, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Te-ai inchina si la o gaura neagra doar ca sa-ti exersezi statul in genunchi. Si minti in continuare cu nerusinare, niciunul dintre "taranii" aia nu s-ar descrie ca ateu vreodată, sunt la fel de credinciosi ca tine. Fiecare cu crestinismul lui "hand made". Necunoasterea e necunoastere, nu e nici supranaturala nici divina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 (editat) "Daca se ridica asta batran acum din cosciug, eu incep sa merg la Biserica."Si ce daca n-are scoala? A zis foarte bine. I s-a repetat povestea cu Lazar, nu e firesc sa se intrebe de ce God a bagat minuni galore acuma 2000 de ani, tocmai cind nu erau reportofoane cit un pix, telefoane cu camera si de-astea? Si pina la urma urmei de ce le-a bagat, daca tot exista crede si nu cerceta? A, am uitat, a aparut dupa citeva sute de ani.Cui sa-i explici ca Universul asta este guvernat de niste Forte care depasesc chiar si puterea de intelegere a celor mai mari fizicieni ai lumii?E incredibil cum nu te poti desprinde de imbecilitatea asta. Adica vrei tu sa-ti explice fizicianul teleportarea pt. tonti in 5 minute si sa-ti construiasca o masina de calatorit in timp din piesele de la un radio vechi si daca nu poate inseamna ca-ti confirma toate ideile timpite? A, si daca oamenii cer dovezi ca exista Mos Barbos in cer, e blasfemie sau ceva. Numai tu ai voie sa pretinzi sa ti se ofere rapid pe tava un model matematic complet al realitatii, dar apelind maxim la matematica de-a 8-a, ca daca da in diferentiale nu e bun, alea suna a abureala. Si nu mai minca rahatul cu pupatorii de moaste. Tu ai fix credinta de baba, esti crestin din ala care face 7 cruci cind trece pe linga biserica si daca simte ca parca a numarat gresit afuma casa cu tamiie o luna. Doar ca minti de ingheata apele, cum sa recunosti asta pe forum Cui sa-i explici ca se spune despre Dumnezeu ca este atemporal, iar in interiorul unei Gauri Negre, culmea, timpul chiar sta pe loc, timpul nu exista?Si nu-i asa ca tu intelegi aceste concepte? Si de ce se ascunde God asta in gauri? @biker 33: frate, da' cum apari imediat ce postez. Cauta-ti ba un hobby, obsedatule. Editat August 23, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 NU EXISTA dovezi pt fiinte supranaturale decat in capul celor acaparati de mitologia evreiasca sau musulmana! Ce treaba o avea ceea ce am scris eu acum despre Gaurile Negre si despre posibilitatea ca acolo sa se afle raspunsul la intrebarea "Exista sau nu un Dumnezeu?" sau mai inainte despre cuante, bosoni, etc., cu mitologia evreiasca sau musulmana, eu chiar nu inteleg. Raportarea asta la religie ori de cate ori vine vorba despre Dumnezeu tine mai mult de indoctrinarea religioasa la care ati fost supusi si de care acum incercati sa va debarasati. » Post actualizat in 24 Aug 2014 07:36 A, si daca oamenii cer dovezi ca exista Mos Barbos in cer, e blasfemie sau ceva. Si nu mai minca rahatul cu pupatorii de moaste. Tu ai fix credinta de baba, esti crestin din ala care face 7 cruci cind trece pe linga biserica... Iata, din nou vorbiti despre Mosul Barbos, despre credinta, despre cruci, etc. Da, referindu-va la lucruri atat de marunte nu este greu sa va intariti convingerile ateiste. » Post actualizat in 24 Aug 2014 07:51 Te-ai inchina si la o gaura neagra doar ca sa-ti exersezi statul in genunchi. Si minti in continuare cu nerusinare, niciunul dintre "taranii" aia nu s-ar descrie ca ateu vreodată, sunt la fel de credinciosi ca tine. Fiecare cu crestinismul lui "hand made". Inca odata: "inchinat", "credinciosi", "crestinism"... Universul vostru este atat de mic. Si, ca o curiozitate pentru tine: daca, prin absurd, as ajunge cu o nava spatiala sa plonjez in interiorul unei Gauri Negre, fii sigur ca m-as lasa pe puntea ei in genunchi. Deocamdata, interiorul unei Gauri Negre este un mister, iar daca se va dovedi ca acolo se afla "motorul" care a pus in miscare tot ceea ce cunoastem astazi, mai ales daca se dovedeste ca acolo exista si ratiune, nu vad de ce nu ne-am inchina ei. Pana la noi dovezi, mie mi-ar fi greu sa ma declar ateu. Da, stiu, este greu sa gandesti ca mine, cand tu nu poti vedea decat ca popa are bani multi si merge in vacante mai frumoase decat ale tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 iar daca se va dovedi ca acolo se afla "motorul" care a pus in miscare tot ceea ce cunoastem astazi, mai ales daca se dovedeste ca acolo exista si ratiune, nu vad de ce nu ne-am inchina ei. Dar daca in "interiorul" garii negre (care n-are interior da ma rog) gasesti o Dacie 1300 cu 0km la bord facuta pentru export la francezi, condusa de un strutz roz? A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 (editat) Si, ca o curiozitate pentru tine: daca, prin absurd, as ajunge cu o nava spatiala sa plonjez in interiorul unei Gauri Negre, fii sigur ca m-as lasa pe puntea ei in genunchi. Deocamdata, interiorul unei Gauri Negre este un mister, iar daca se va dovedi ca acolo se afla "motorul" care a pus in miscare tot ceea ce cunoastem astazi, mai ales daca se dovedeste ca acolo exista si ratiune, nu vad de ce nu ne-am inchina ei. Pana la noi dovezi, mie mi-ar fi greu sa ma declar ateu. Dar si interiorul unei gauri de cheie e un mister pt un om civilizat. Si chiar si atunci cand se dovedeste a-i ascunde pe moni si irinel, tot ai de-a face cu mai multa inteligenta decat o gaura neagra. Ingenuncheaza si inchina-te si in fata usilor inchise atunci. Misterul iti provoaca curiozitatea, spiritul de cunoastere nu ruga superstitioasa si credinta in supranatural. Si il abordezi prin studiu si metoda stiintifica, nu in genunchi si cu ochii inchisi inganand niste idiotenii. Editat August 24, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Dar daca in "interiorul" garii negre (care n-are interior da ma rog) gasesti o Dacie 1300 cu 0km la bord facuta pentru export la francezi, condusa de un strutz roz? A? fa-mi si mie o intrare la dealerul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 (editat) Dar daca in "interiorul" garii negre (care n-are interior da ma rog) gasesti o Dacie 1300 cu 0km la bord facuta pentru export la francezi, condusa de un strutz roz? A?Dupa South Park, Mos Barbos e de fapt un hipopotam budist. + strutz roz si Dacie nou nouta fara rodajul facut... iese ceva misto. Editat August 24, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate