vlad.tepes Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) mai, n-am mai venit pe-aici de mult timp. si vad ca stilul e fix acelasi... pe bune, aceeasi crestini care vorbesc despre Dumnezeu fara ca macar sa defineasca conceptu' PLM. folosesti cuvantu/conceptu- defineste-l si apoi discutam despre ce intelege mintea ta creata prin conceptu' ala. Noi ateii macar definim conceptu' fiecare, stim in CE nu credem si stim DE CE nu credem in chestia aia. Asa ca fiind ultimu' postaci cu crucea'n mana - ia zi domnu' Arminwad: CE E DUMNEZEU ala minunat in care crezi asa de tare si ti se pare aiurea ca altii nu cred? Definitie, caracteristici, ce are, ce nu are, ce e, ce nu e. De unde apar acele caracteristici, ce le justifica Si apoi sa vorbim Ca asa pot sa zic si eu: cred in Odin ca e singurul zeu valabil pentru ca inainte erau uriasi de gheata (scrie in cartile sfinte ale lui Odin, deci trebuie sa fie adevarat) si Odin a promis ca n-o sa mai fie uriasi de gheata (scrie in cartile alea) si i-a omorat el pe toti... si ghici ce... NU MAI SUNT URIASI DE GHEATA! NU A MAI FOST VAZUT NICI UNUL DE SUTE DE ANI! iar voi sunteti idioti fara iubire ca nu credeti in el. Walhalaaaa! So please, do tell... ce e 'mnezeu asta de va place asa de tare? Cum e, albicios, putin sarat, plin de proteine? Editat Martie 5, 2015 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 .. poti cunoaste toate stiintele din lume, daca pe Dumnezeu nu-l cunosti (prin intermediul acestora, macar), esti zero... gromovornick ai impaiat? PS. ATEI > Incercati sa constientizati faptul ca senzatia pe care o simtiti prin vene dupa ce ati citit aici, respectiv senzatia de fierbere care se mai exprima si prin vorba "mi se urca la cap", dorinta acerba de a arunca cuvinte nedemne de fiintele civilizate sau macar cu o oarecare inteligenta, nu reprezinta decat manifestarea concreta a mandriei voastre de mieji, pe de o parte, iar pe de alta parte este influenta directa a unor duhuri (entitati neperceptibile, foarte reale) care va stapanesc si va impulsioneaza sa reactionati violent. Pentru a incerca sa elimini un lucru rau din tine, mai intai e important sa il constientizezi. Bless you all! cel mai tare troll esti tu mah , cum judeci tu toti ateii de pe lume.. ce sa mai este clar ca esti de vita nobela. mie unu nu-mi inspiri decat mila si rusine, mila,ca pentru oricare dintre "semenii" tai si rusine ca facem parte din aceiasi specie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 de un prost – din toate părțile.... ...care sa mai genereze ceva spume la gurile veninoase... Ceea ce ma frapeaza pe mine nu este sustinerea unei pareri cu tarie, ci otrava cu care sunt improscate si aciditatea nejustificata. Mandria si ambitia este atat de exagerata ... poti cunoaste toate stiintele din lume, daca pe Dumnezeu nu-l cunosti (prin intermediul acestora, macar), esti zero... sau cum spune alta vorba.... mai bine era aceluia de nu s-ar fi nascut... Acum, pana se duc ateii sa ia niste servetele ca sa-si stearga spumele... sau pot folosi si o spumiera de bucatarie... sa citim povestea urmatoare... PS. ATEI > Incercati sa constientizati faptul ca senzatia pe care o simtiti prin vene dupa ce ati citit aici, respectiv senzatia de fierbere care se mai exprima si prin vorba "mi se urca la cap", dorinta acerba de a arunca cuvinte nedemne de fiintele civilizate sau macar cu o oarecare inteligenta, nu reprezinta decat manifestarea concreta a mandriei voastre de mieji, pe de o parte, iar pe de alta parte este influenta directa a unor duhuri (entitati neperceptibile, foarte reale) care va stapanesc si va impulsioneaza sa reactionati violent. Pentru a incerca sa elimini un lucru rau din tine, mai intai e important sa il constientizezi. N-am mai vazut demult un post atat de ticsit cu ura si inveninat, orbit si de ipocrizie. Ti-ai dori ca ateii sa nici nu se fi nascut, asta face credinta din om? Mai striga unul pe aici ca spera sa ne loveasca o cometa doar pt atei... ...cica dumnezeire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) Păzește-te de o capră – din față, de un cal – din spate, de un prost – din toate părțile. Proverb jidanesc... Unii au impresia ca din multimea cuvintelor ies dreptatea si adevarul. O povestioara draguta, cu talc, care sa mai genereze ceva spume la gurile veninoase, gasiti mai jos. Ceea ce ma frapeaza pe mine nu este sustinerea unei pareri cu tarie, ci otrava cu care sunt improscate si aciditatea nejustificata. Mandria si ambitia este atat de exagerata la unii, incat ai impresia ca isi iau salariile de pe forum, ca sunt direct insarcinati si responsabili cu postarea la norma (depasita) O alta mirare este incuierea de care dau dovada, culmea, nu credinciosii, ci ateii.Tot din cauza mandriei lor de a se considera miezul din banana. In era in care SF-urile ne pun imaginatia la incercare in fel si chip, ateii, care isi atribuie titluri de minti deschise, pur si simplu nu pot intelege ideea de dumnezeire. Realitatea probabil este cu totul alta. Afirma ca nu o gasesc plauzibila pentru ca nu o accepta... din nou principiul miezului din banana... Era o vorba care spunea ca poti avea toate virtutile din lume, dar daca iubire nu ai nu esti nimic... la fel si cunoasterea... poti cunoaste toate stiintele din lume, daca pe Dumnezeu nu-l cunosti (prin intermediul acestora, macar), esti zero... sau cum spune alta vorba.... mai bine era aceluia de nu s-ar fi nascut... Acum, pana se duc ateii sa ia niste servetele ca sa-si stearga spumele... sau pot folosi si o spumiera de bucatarie... sa citim povestea urmatoare... Doi gemeni vorbesc in pantecele mamei lor: -Tu crezi in viata de dupa nastere? -Desigur, trebuie neaparat sa fie ceva dupa nastere. Poate ca noi suntem aici exact pentru aceasta: ne pregatim pentru viata de dupa nastere. -Asta-i absurd. Nu exista viata dupa nastere. Cum ar putea sa arate aceasta viata? -Nu-ti pot spune exact, dar sunt sigur ca va fi ceva cu mai multa lumina, ca vom putea sa mergem si sa mancam cu propria noastra gura. -Asta-i o prostie. Tu stii ca e imposibil sa mergi si sa mananci cu propria-ti gura. Doar de aceea exista cordonul ombilical, si dupa cum vezi, este tare scurt. Asculta-ma ce-ti spun: nu exista viata dupa nastere! -Sunt convins ca trebuie sa existe ceva dupa nastere. Ceva total diferit de ceea ce traim noi acum -Bine, dar nimeni nu s-a intors de acolo. Viata se sfarseste la nastere. Inafara de viata de aici, nu exista decat viata de aici, in intuneric si stramtorare. -Nu. Noi nu stim cu precizie cum arata viata de dupa nastere. Ceea ce este sigur insa este faptul ca o vom intalni pe mama. -Mama? Tu crezi in mama? Si unde ar putea fi mama, dupa zisele tale? -Aici, undeva, aproape, fireste. Numai datorita ei putem fi noi vii. -Nu te cred. In viata mea nu am vazut o mama. Cu siguranta, ea nu exista. -Da, se poate. Dar uneori, cand suntem total in liniste, o putem auzi cum canta si cum mangaie cu mana lumea noastra in care traim. Stii? De aceea sunt absolut convins ca viata incepe abia dupa nastere. Sahlean Emanuela PS. ATEI > Incercati sa constientizati faptul ca senzatia pe care o simtiti prin vene dupa ce ati citit aici, respectiv senzatia de fierbere care se mai exprima si prin vorba "mi se urca la cap", dorinta acerba de a arunca cuvinte nedemne de fiintele civilizate sau macar cu o oarecare inteligenta, nu reprezinta decat manifestarea concreta a mandriei voastre de mieji, pe de o parte, iar pe de alta parte este influenta directa a unor duhuri (entitati neperceptibile, foarte reale) care va stapanesc si va impulsioneaza sa reactionati violent. Pentru a incerca sa elimini un lucru rau din tine, mai intai e important sa il constientizezi. Bless you all! Prietene vorbesti mult si prost! Habar nu ai ce inseamna ateu! Pentru tine ateu e ala care zice ca stie ca dumneZEUS nu exista....parca te si vad! Apropo.....poti sti toate religiile din lume dar daca nu il ai pe Zeus in inima esti degeaba! » Post actualizat in 05 Mar 2015 16:13 Editat Martie 5, 2015 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) ...tl;dr? Editat Martie 5, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Iar apare basina asta expirata de Gromovnik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Nu e Gromovnik, poate sa fie cel mult o clona de-a lui HD, dar ma indoiesc. Credinciosii au cateva meme pe care si le tot imprumuta unul altuia pe niste siteuri de propaganda sau mai nou pe facebook. Nu stiu cum se face, dar cele mai idioate chestii devin pt ei geniale. O fi dumezeirea aia care le umple mintea cu... tl;dr? Uite varianta cu poze, pe care ti-o serivise HD cu vreo suta de pagini in urma: /index.php?/topic/649250-de-ce-sunt-ateu/?p=3741822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 PS. ATEI > Incercati sa constientizati faptul ca senzatia pe care o simtiti prin vene dupa ce ati citit aici, respectiv senzatia de fierbere care se mai exprima si prin vorba "mi se urca la cap", dorinta acerba de a arunca cuvinte nedemne de fiintele civilizate sau macar cu o oarecare inteligenta, nu reprezinta decat manifestarea concreta a mandriei voastre de mieji, pe de o parte, iar pe de alta parte este influenta directa a unor duhuri (entitati neperceptibile, foarte reale) care va stapanesc si va impulsioneaza sa reactionati violent. Pentru a incerca sa elimini un lucru rau din tine, mai intai e important sa il constientizezi. Bless you all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Ca tot suntem la argumente de-astea cu poante, era o intamplare reala care mi se pare ca rezuma mai spectaculos credinta. Acum vreo zece ani tocmai in Maine, fara niciun fel de pregatire sau experienta, in afara credintei in D-zeu, s-a apucat unul sa-si construiasca un galion de 80 picioare. Si pe langa acea ignoranta desavarsita a mai refuzat si orice sfaturi avizate sau ajutor din partea unor oameni instruiti. Si impreuna cu un grup de fundamentalisti crestini a construit un vas fix cum si-ar fi construit un hambar, cu scanduri batute in cuie. Si a lansat la apa o parodie plutitoare in asteptarea unei tragedii, cu niste cearsafuri agatate de catarge, ceva ce parea desprins dintr-un decor de film cu pirati. Circ in familie, divort, cheltuieli care l-au adus in pragul falimentului, cateva operatiuni de salvare din oceanul Atlantic in mijlocul iernii. Pana la urma s-a scufundat cu totul dupa ce-au fosti culesi cu elicopterul... Dar prostia si aroganta lui macar au devenit subiect de documentar, si era o replica inspirata printr-un trailer. sa vad daca-l mai gasesc s-o reproduc exact. "You got the right name on her" "I christen thee Raw Faith" Mai pe romaneste, Balbadac. Editat Martie 6, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Am o curiozitate pentru aia cu credinta multa: daca iti da creatorul o boala grava inseamna ca vrea sa mori; de ce naiba se mai duc credinciosii la spital, vor sa triseze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 In mintea lor nu creatorul iti da boala ci partenerul lui in afaceri Satan! Caci si Satan este ingaduit sa existe de catre creator! Iar daca Satan exista atunci el exista fiindca creatorul l-a facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Da, insa uiti ceva important si anume "starea continua de sah". Satan ii ia numai pe cei pacatosi. Numai daca ai credinta slaba reuseste satan sa te insface.... Iar credinta puternica vine doar prin executia repetata de ritualuri special create in acest sens. Cu cat este mai veci ritualul, cu atat mai credibil si veritabil pare. Nici nu mai conteaza ca majoritatea seamana cu cele "pagane" existente inainte de aparitia crestinatatii... Nu trebuie sa va mire realitatea crestinilor care inconjoara in genunchi biserici si alte "ospicii" de cult. Crestinii au un antrenament de peste 1500 de ani in ale ingenunchiatului. Mi-aduc aminte, cand eram copil la tara, peste 60% din slujba era tinuta cu "enoriasii" in genunchi. Eu asta-mi aduc bine aminte din copilarie: parca si acum simt mirosul covorului desirat din biserica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 E putin tangent cu ce se vorbeste aici pe topic. https://www.ted.com/talks/wade_davis_on_endangered_cultures?language=ro Spor la sisifisme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 /index.php?/topic/721221-ce-ai-mesterit-azi-la-motocicleta-ta/page-63 postul 1254 si 1256.... d'aia sunt ateu, ca sa lucrez duminica, oricum cer extra $$$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 M-am intalnit cu Gizas duminica, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 M-am intalnit cu Gizas duminica, Actually... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 (editat) Stiu ca a mai fost, dar sa nu il uitam pe Carlin Savuros Editat Martie 16, 2015 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Poate are careva nevoie de nectarine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 » Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de înaltă, încât Dumnezeu o să ceară demolarea ei în instanță, pentru că-i face umbră în curte. » Ca să nemulțumească și cealaltă parte, catedrala va avea o fundație atât de adâncă, încât Necuratul nu va mai dormi niciodată, din cauza petrecerilor de deasupra. http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/absolut-toate-glumele-despre-catedrala-mantuirii-neamului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 http://www.catavencii.ro/pina-si-ateismul-mergea-mai-bine-in-vechiul-regim/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) Eu sunt uimit de cat gunoi incape pe catavencii. Poate si pt ca ii citesc numai atunci cand mai agata cineva vreun link, si asta se intampla indeosebi prin campanii electorale, ori din stenogramele cu vantu si slugile lui. Ori imi mai aduc aminte de ei cand il vad pe Ivanciuc cum da lectii de morala pe la televizor, un colaborator recunoscut al securitatii. Dupa ce-am vazut ce zice Florin Dumitrescu ala de mai inainte, m-am impiedicat de niste sintagme, matriale pro-evolutionism, ONG-isti anticlericali, predecesorii lor comunisti, filiera amricana, lectii de debate. Dar ce sa vezi cand ma uit cine e asta? Un profesoras de... retorica, care isi castiga painea in... advertising si marketing, care isi doreste sa le spuna oamenilor "ceea ce ar vrea sa auda", unul care "Cind le vind o marfa, ma gindesc nu atit la ce-mi zice comanditarul reclamei, cit la ceea ce ar vrea oamenii sa vada si sa creada despre acea marfa." Un manipulator de vocatie, care atunci cand nu mai scrie ce sufla vantul pin catavencii, isi stoarce mintea cum cum sa te pacaleasca sa cumperi chestii de care n-ai nevoie. O fi de mirare atunci cum se straduieste sa asocieze ateismul cu politrucii comunisti, omitand orice referire la cuibarele de turnatori ale patriarhiei, la filiera de securisti cultivata de biserica? O fi de mirare cum ignora cu desavarsire ultimul scandal declansat de BOR, trinitas si toti "artistii" aia care militau pt ora de religie, dupa hotararea CCR. Punand totul in carca unor inchipuiti militanti atei? O fi de mirare cum la final o suceste intr-o disputa este-vest, in care ateii sunt devin credinciosi ai unei ideologii vestice? O fi de mirare ca un colportor de mesaje feseniste si anti occidentale, aplauda ghiveciul asta retoric? » Post actualizat in 27 Mar 2015 14:13P.S. si aia cu ateii de care nu poate decat sa rada carnavaleste cand se apuca sa compare Catedrala Mantuirii Poporului cu Casa Neamului. Pai cine ar putea sa ignore comparatia unui abces aurit al bugetului de stat, crescut fix langa ditamai furunculul comunist? Era cat pe-aci ca BOR-ul sa distruga parcul Carol pt magaoaia aia a lor. Noroc cu un primar care a fost pe faza... Macar asa au pus toate atractiile de balci intr-o singura curte. Editat Martie 27, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 "Pentru noi, cei născuți în anii ’60" Ca si cum acreala a care miroase textul nu e tipica acelei generatii. Nu m-as mira sa fie scris chiar de xander textul, are cal acelasi stil Si n-am inteles o treaba. Ateismul asta e ecou al materialismului dialectic sau e de import de la americani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 ia uite, cei doi crestini de serviciu, cum au sarit in sus ia ziceti baieti, pe langa asta, cat v-ati dat cu motorul zilele trecute? si, in general, ce plmm cautati voi aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate