Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Ca multi altii nu te-ai prins ca-n esenta topicul asta.. e.. despre demolat partea religiei care e cusuta cu ata alba.

... la sat sa doar discuti despre faptul ca pe Pamint exista multe alte religii (teiste sau nu) e deja blasfemie.

Sint curios, credinciosii astia care mint de ingheata apele cum ca pe ei nu-i intereseaza biserica, s-au intrebat vreodata de ce totusi acestui Dumnezeu ii pasa daca crezi existenta in existenta lui?

Daca zic ca faceti ce faceti si IAR o dati cu religia, biserica si credinciosii manipulati, se pune ca eu vorbesc despre religie, biserica si credinciosi?

Ceva cuvinte mai am voie sa folosesc si eu sau doar semne? _I_

Dar ce are religia asta atat de adevarat sau valoros?

Cand vine vorba de rolul educativ, e suficient sa te uiti la masele de credinciosi ferventi sa vezi conditia umana...

Daca te uiti la istoria ei, o sa vezi ca biserica a fost doar o ruda mai (as fi zis saraca dar n-ar fi adevarat) de neam prost a statului. La fel de tiranica si oprtunista, de cate ori i s-a permis.

Hai ca eu nu mai folosesc cuvintele astea, ca iar mi le pui in varful degetelor.

Folosesc doar semne... (I) _I_

E mai bine? Acum comunicarea e desavarsita?

Poti sa observi inca o daca cum nu spuneam nimic despre biserici si popi si gandul si degetele tale tot acolo fug.

00

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stai oleaca? Crezi ca golanii nu stim si noi? :)

Tu chiar ai senzatia ca trollezi pe cineva? Exista 2 conditii ca sa fii troll: sa reusesti sa enervezi pe cineva (nu e cazul) si sa fii cit de cit amuzant (nu e cazul). Deci varianta ca trollezi sare.

Dar ramine intrebarea de ce bolduirea unor cuvinte ar trebui sa insemne ceva pt. un om care pare sa stie sa se exprime in limbaj articulat. Inseamna oare ca expreimarea aparent coerenta si prostia nu sint mutual exclusive? Cine stie.

E ca si cum eu as cauta in posturile tale cuvintele "nu", "exista" si "Dumnezeu", le-as alatura si apoi as jubila de unul singur. Fix asta faci si tu, chiar ma intreb... oare nu-ti dai seama?

Nu, nu te imbata cu apa rece. Nu enervezi pe nimeni, nu esti nici macar la nivel de troll junior :)

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Sa va pun un citat interesant, nu mai stiu de unde este.

De ce oare sunteti voi credinciosi atat de confortabili in minciuna?

Nimeni nu putea retine cuvant cu cuvanta o fraza asa lunga, cu fiecare semn de punctuatie neclintit, dar sa uite sursa.

Un simplu copy/paste in google si apar o groaza de siteuri crestin ortodoxe cu numele lui Arsenie Boca.

"Mintea care cugetă că nu există Dumnezeu, cade în propria sa sentinţă: va trebui să se tăgăduiască şi pe sine. Căci a te lupta din toate puterile împotriva a ceva ce nu există dovedeşte nebunia acestei lupte, dovedeşte nonsensul şi absurdul ei, şi prin urmare şi a mintii care o conduce."

Sunt niste randuri de o tampenie crasa.

Nu te lupti cu ceva ce nu exista, ci te lupti cu indoctrinarea si impostura. Cu sarlatania cu pretentii de sacralitate. Sunt reale si prezente in mediul social de mii de ani, chiar institutionalizate si industrializate.

Impostura exista in cele mai variate forme, si credinta in supranatural este una dintre cele mai vechi. Nu e deloc absurd sa o combati, dimpotriva. Absurd este sa renunti la a mai gandi critic, absurd este sa cedezi in fata unei iluzii atat de stravezii.

Un popa, care are nerusinarea intelectuala de a produce un sofism atat de ridicol, acuza de nonsens o minte sceptica. :-L Si citind posturile anterioare eu ma mai miram cum ajung unii ca sustina certitudinea supranaturalului.

Daca zic ca faceti ce faceti si IAR o dati cu religia, biserica si credinciosii manipulati, se pune ca eu vorbesc despre religie, biserica si credinciosi?

Ceva cuvinte mai am voie sa folosesc si eu sau doar semne? _I_

Hai ca eu nu mai folosesc cuvintele astea, ca iar mi le pui in varful degetelor.

Folosesc doar semne... (I) _I_

E mai bine? Acum comunicarea e desavarsita?

00

Tu chiar esti nebun, asta vrei sa dovedesti aici?

Nu vorbeam cu tine despre biserica, atunci cand ai deturnat iar discutia spre popi si biserici numai ca sa te victimizezi aiurea. Evident ca am discutat subiectul inainte sa apari tu, si o sa-l abordez de cate ori este adus in discutie de cineva.

Daca te deranjeaza asa tare, nu ai decat sa nu-l mai invoci. Dar vad ca esti un pic cam obsedat de el...

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Am o idee fixa bazata pe niste argumente stiintifice, cum ar fi legatura de cauzalitate dintre lucruri.

Daca e asa cum zici ca totul are o cauza si un creator, care este cauza si creatorul lui Dumnezeu? Trebui sa intelegi ca daca sustii acest argument al necesitatii unui creator trebuie sa accepti nu numai posibiliatea dar chiar imperativitatea ca acest creator sa aiba un creator si o cauza la randul sau.

Link spre comentariu

HD in Zeus,Shiva,Vishnu,Krishna,Allah,Thor,Wotan,Lono crezi?

Daca nu atunci ...felicitari....esti in proportie de 99% ateu!

Diferenta dintre noi si tine e faptul ca tu crezi intr-unul din cei peste 2500+ zei pe cand noi nu credem in niciunul!

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

Unor asemenea minti incalcite trebuie sa le explic eu de ce exista Dumnezeu, folosind si argumente stiintifice, cand voi nu puteti macar urmari firul logic al unei discutii.

Trebuie sa recunosc ca am obosit...

Ultima ta remarca HD, m-a facut sa vad ADEVARUL!

Si adevarul este ca-mi pierd timpul aiurea in loc sa-mi vad de-ale mele...

Daca pana acum am postat pentru ca si altii sa vada posturile si poate, doar poate asta ii v-a indemna catre o carte, sau macar doar sa-si puna o intrebare... care ii va indemna la a-si gasi singuri raspunsuri; am ajunsa sa cred ca nu merita efortul.

Pierd timp luptandu-am cu morile de vant aiurea.

Si timpul este ce-a mai pretioasa resursa.

Daca pentru credinciosi este asa de importanta viata de apoi, nu inteleg de ce nu va luati gatul ca sa ajungeti in rai, sau unde dreaq veti ajunge.

Viata in religie si credinta este o continua lupta cu vinovatia impusa de dogmele religioase, un self made iad.

Cel mai important lucru pentru atei este insasi viata. Aceasta este unica si singurul scop al vietii este acela de a fi traita.

Am observat ca toti credinciosii bat apa in piua cu aceleasi argumente obositoare, evident fara a se documenta la un nivel minim.

Universul exista in baza unor legi. Aceste legi explica creatia si existenta universului. Totul se supune acestor legi, majoritatea dintre ele fiind deja demonstrate prin observatii, studii si demonstratii stiintifice ale caror proceduri necesita pregatire temeinica in diversele domenii stiintifice.

Conform acestor legi, prezenta si existenta unui nezeo nu este necesara. Asta face nula si credinta si/sau religie.

Pana si cele mai elementare argumente logice, demonteaza eficient notiune de credinta si religie.

Scopul stiintei nu este de a demonstra ca exista sau nu un creator. Scopul este acela de a intelege cum functioneaza universul inconjurator si de a oferi raspunsuri demonstrabile in acest sens.

Faptul ca stiinta a inceput sa descopere lucruri care sunt sensibile religiosilor era de asteptat.

Eu sun ateu pentru ca gandesc pentru mine. Nu am nevoie de existenta unui zeu. Singurul responsabil si vinovat al vietii mele sunt eu. Nu am nevoie sa dau vina pe nimeni altcineva decat mine insumi.

Nu am nevoie de proceduri si alte prostii specifice spiritualitatii ca sa pot functiona. Imi caut raspunsurile oriunde si imi extrag concluziile fara povara judecatii de apoi.

Stiu ca voi muri si cam asta e tot.

Sfarsitul lumii va fi cand voi muri. punct.

Materia din care sunt facut va fi refolosita. La fel cum sistemul nostru solar a fost facut dupa ce o alta stea a devenit supernova cu miliarde si miliade de ani inaintea crearii stelei noastre.

Adevarul este crud: nu exista viata dupa moarte. Nu exista divinitati responsabile de binele si raul din univers. Nu exista rasplata divina, precum nici judecata.

E dificil de acceptat, dar este adevarul. Iar adevarul nu este o democratie.

De aceea este dificil ateismul de inteles.Oamenii, in estenta grandomani si egoisti.

Nu pot accepta crudul adevar. Asa ca inventeaza zei, si doctrine menite sa le confere liniste si pace; dar si sa le linisteasca grandomania.

Religia se v-a folosi si se v-a agata de absolut orice cu gandul ca "poate o mai drege cateva sute de ani"... ceea ce sincer, ma indoiesc.

Cel mai bun argument in acest sens este inchizitia... acum cand o inchizitie nu mai este posibila, creationistii si "credinciosii de supermaket", il canta pe isus in fata la McDonalds Unirii...

Orice credincios/religios poate fi acuzat de ipocrizie.

Tot ma intreb de ce voi aveti nevoie de existenta lui dumnezeu!!! Si cum de nu vedeti ceea ce este direct in fata voastra: voi, traiti doar pentru a muri, caci numai prin moarte veti cunoaste "izbavirea"!! Si traiti o viata otravita de frica cu sperante false.

Este chiar patetic... cum unele minti umane isi creeaza propria izbavire traind intr-o constanta frica de razbunare divina!

Caci, daca n-ar exista conceptul de judecata de apoi (prin urmare, nici frica de razbunare divina) n-am mai vedea nici un "practicant" pe aici!

Dumnezeu este inventia mintii umane ca fiind autoritatea suprema fara de care unile minti umane nu poat functiona. Frica si incertitudinile viitorului, intrebarile trecutului, auto-invinovatirea si neputintele mintii umane de a intelege (sau a accepta) diverse aspecte si universul inconjurator, si, cel mai important, nevoia obsedanta a umanitatii de a lua parte la ceva special, a creat divinitatea si nevoia de dumnezeu.

Odata cu existenta lui d-zeu, oamenii nu mai sunt nimicurile care sunt, ci fac parte din planul divin, au fost creati dupa chipul divin si au o soarta cu ramnificatii divine.

Nu poti sa-i spui unei mame care tocmai si-a pierdut copilul intr-un accident stupid ca ea este de vina ca nu l-a educat cum sa traverseze strada... ci ii spui "asa a fost sa fie", "asta e planul lui d-zeu care l-a chemat la el".... si, mai mult ca sigur, o sa-i spui ca respectivul copil, a ajuns in rai...

Adevarul doare, pentru ca mintea umana este slaba si se va agata de orice firipa de optimism si consolare sperand ca asa v-a putea dormi mai bine noaptea!!

Cu dumnezeu alaturi, oamenii sunt speciali, sunt entitati unice in univers, un univers care a fost creat special pentru ei... de dumnezeul lor.

Nu exista o dovada mai mare de egoism, egocentrism si grandomanie decat in indobitocirea asta in masa pe care unii dintre voi, culmea ignorantei si prostiei, o numiti "dovada existentei lui dumnezeu"!

Link spre comentariu

HD in Zeus,Shiva,Vishnu,Krishna,Allah,Thor,Wotan,Lono crezi?

Daca nu atunci ...felicitari....esti in proportie de 99% ateu!

Diferenta dintre noi si tine e faptul ca tu crezi intr-unul din cei peste 2500+ zei pe cand noi nu credem in niciunul!

Eu nu cred intr-un Zeu. Eu cred in ceva ce a fost inainte de toate.

Pentru mine pur si simplu nu sta in picioare Teoria conform careia Totul a luat nastere din Nimic.

Daca pe voi va multumeste raspunsul, inseamna ca va aflati in aceeasi arie de acoperiere a lui "Crede si nu cerceta!".

In cazul asta, sa nu mai vorbiti despre altii...

Link spre comentariu

Amice, tu chiar nu ai inteles nimic din toata discutia asta.

Link spre comentariu

...ii v-a indemna catre o carte

Ma, pareai intelectual la prima vedere, dar va trebui sa-mi reconsider pozitia fata de tine.

Si tu pari a avea o problema. Si cu tine trebuie sa-mi reconsider pozitia.

Ei, credinciosii, nu sunt confortabili in minciuna, sa stii.

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Eu nu cred intr-un Zeu. Eu cred in ceva ce a fost inainte de toate.

Pentru mine pur si simplu nu sta in picioare Teoria conform careia Totul a luat nastere din Nimic.

Daca citeai si tu un pic despre astrofizica si diverse speculatii si modele cosmologice, aflai ca pe langa varianta "nimic" sunt si variante cu o existenta ciclica sau perpetuua. Un Multivers infinit.

N-au nicio legatura cu "dumnezeu" dar sunt propuse scenarii in care lumea nu se naste din nimic.

Ce ma uimeste pe mine insa, e cat de multi oameni ignoranti in cele mai relevante si interesante discipline stiintifice, se arunca direct la genul asta de consideratii cosmogonice.

Calatoria e mult mai interesanta si palpitanta decat orice destinatie. Si fara sa parcurgi pas cu pas aceste trasee, oricum nu vei putea aprecia destinatia. Daca ar aparea maine o teorie stiintifica, probata si rasprobata a originii universului, fii convins ca nu ai intelege nimic din ea.

Link spre comentariu

Oameni buni, oare nu este evident ca ne pierdem timpul - iarasi - degeaba?

Unii credinciosi sunt imuni la idei noi si ne-educabili.

PS Dacian, tu esti clona cuiva, ca parca imi pare cunoscut stilul?

Link spre comentariu

1.Daca citeai si tu un pic despre astrofizica si diverse speculatii si modele cosmologice, aflai ca pe langa varianta "nimic" sunt si variante cu o existenta ciclica sau perpetuua. Un Multivers infinit.

2.Daca ar aparea maine o teorie stiintifica, probata si rasprobata a originii universului, fii convins ca nu ai intelege nimic din ea.

1.Adica toti s-au chinuit, pana si Hawking, sa demonstreze cum poate lua ceva nastere din nimic si tu vii cu aburelile astea cu "infinitul". Sa stii ca Multiversul tau este finit. Toate au avut un inceput si vor avea un sfarsit. Stiinta a facut deja calcule si se cam stie cand totul se va termina. Singurul lucru care nu se stie este ce a cauzat inceputul.

2.La fel, daca ar aparea maine dovada ca Dumnezeu exista, fii convins ca n-ai intelege nimic din ea. Doar daca nu cumva te astepti ca Dumnezeu sa fie un mos pletos cu barba alba, iar cineva sa vina si sa-ti arate o poza cu el.

Probabil ca existenta lui Dumnezeu va fi dovedita, daca va fi vreodata, ca "un camp energetic cu o intensitate nedetectabila".

Pe existenta lui dumnezeu se bazeaza insasi existenta bisericii biserica fara dumnezeu nu ar exista .Biseica baga in capul acelor babe si vizitatori ai locasurilor ca exista dumneziu , chiar ea spune prin predicile tinute de catre preoti ca este singura institutie care are dreptul de a intermedia relatia intre dintre dumnezeu si credincios . Dumneavoasta domnule HD incercati sa explicati existenta lui dumnezeu impletind idei stintifice cu cele enuntate de biserica . Incercati cumva sa aratati ca acel ceva " arbitru " ar exista deasupra intregului univers. dar sa luam sa citim biblia totusi si sa vedem ce spune sau ce aproba acel "arbitru" denumit in acest context dumnezeu. In biblie se spune ca dumnezeu l-a facut pe Adam si apoi pe Eva , acesti 2 oameni creatia "arbitrului" au fost primii oameni ei cica au avut urmasi ...si din urmasii lor s-a inmultit specia asta numita oameni .Pai soarele ei de smecherie nu se spune in biblie ca incestul este interzis ? cum au putut copii lor sa se inmulteasca ? s-a culcat frate cu sora ?mama cu fiu , tata cu fica? le-a dat voie acel "arbitru" daca da inseamna ca acel arbitru este un bagabont ce isi incalca propriile principii si "sfaturile" din biblie sunt bagabonteli de luat ochii .Daca in ziua de azi inca exista oameni care cred ca cineva sau un "arbitru" a luat el pamant si a facut animale oameni etc etc insemna ca trebuie sa organizez o excursie pe la muzeul antipa sa intelegem ce si cum cu vietatile astea .Acum o sa urli si o sa zbieri o sa spui ca sunt un nebun care ia in ras cuvantul si existenta "LUI" dar eu lucrez cu materialul clientului

Nu pot sa-ti raspund la aceste nelamuriri, pe care imi pare rau ca le ai.

Si stii de ce nu pot sa-ti raspund? Pentru ca-mi vor sari astia de pe aici in cap si-mi vor spune: Ahaaa... Credinciosule! Ai vazut ca ai mintit? Ai cunostinte in materie de religie. Numai un credincios ar putea avea.

Imi pare rau, dar mi-a fost taiata orice cale de comunicare pe partea religioasa.

Nu urlu si nu zbier... Doar ma amuz teribil.

Mai urmeaza intrebarea aia: De ce nu sunt, domnule, negri pictati in Biserica?

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

Nimeni nu putea retine cuvant cu cuvanta o fraza asa lunga, cu fiecare semn de punctuatie neclintit, dar sa uite sursa.

Un simplu copy/paste in google si apar o groaza de siteuri crestin ortodoxe cu numele lui Arsenie Boca.

Nu pricepeti deloc. Omul l-a avut pus ca status pe YM si a uitat de unde e. Copy-pasteul e de pe YM.

Stiinta a facut deja calcule si se cam stie cand totul se va termina.

Cum dracu' (LOL) puteti sa scoateti cu atita aparenta siguranta de sine aiurelile astea?

"Fara Dumnezeu nu ar iegzista nici atei"

Dan Bittman

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

1.Adica toti s-au chinuit, pana si Hawking, sa demonstreze cum poate lua ceva nastere din nimic si tu vii cu aburelile astea cu "infinitul". Sa stii ca Multiversul tau este finit. Toate au avut un inceput si vor avea un sfarsit. Stiinta a facut deja calcule si se cam stie cand totul se va termina. Singurul lucru care nu se stie este ce a cauzat inceputul.

Toate acele "calcule" sunt cu privire la universul observabil. Legile fizicii vin cu niste restrictii in privinta capacitatii de observare si masurare. Dar e foarte usor sa ai convingeri si certitudini in orice domenii, atunci cand esti ignorant in toate disciplinele relevante.

2.La fel, daca ar aparea maine dovada ca Dumnezeu exista, fii convins ca n-ai intelege nimic din ea. Doar daca nu cumva te astepti ca Dumnezeu sa fie un mos pletos cu barba alba, iar cineva sa vina si sa-ti arate o poza cu el.

Probabil ca existenta lui Dumnezeu va fi dovedita, daca va fi vreodata, ca "un camp energetic cu o intensitate nedetectabila".

Am spus ca daca maine ar aparea o teorie stiintifca -probata si rasprobata-. Pt ca stiinta probeaza, nu ai nevoie sa iti satisfaci intuita animala si asa destul de rudimentara.

Modelele si mecanismele din fizica fundamentala sunt descrise intr-un limbaj matematic inaccesibil pt cei mai multi oameni. Este doar un instrument folosit de niste minti capabile sa-l stapaneasca, care poate duce la formularea unor ipoteze testabile empiric.

Si cum poti merge pe doua roti si inregistra un cont online, cand esti capabil de asemenea tampenie:

Existenta lui dumnezeu (daca) va fi DOVEDITA ca un camp energetic de o intensitate NEDETECTABILA. Numai in mintea unui credincios poate fi dovedit nedetectabilul, si supranaturalul este o certitudine...

Nici cu limbajul uzual nu v-ati deprins, si voi vreti sa cunoasteti originea universului.

Link spre comentariu

Hai dom' motocicleta americana de fitze, zi-ne in ce documentar de pe Discovery ai auzit tu despre entropie.

Si stii de ce nu pot sa-ti raspund? Pentru ca-mi vor sari astia de pe aici in cap

Da' nu mai fi asa de defensiv si nu mai anticipa cum o sa iei bataie, ca de fapt de asta iei bataie.
Link spre comentariu

Cum dracu' (LOL) puteti sa scoateti cu atita aparenta siguranta de sine aiurelile astea?

Omule, n-ai facut decat sa ma iei la misto pana acum. Totusi, cu bunavointa mea caracteristica, te voi trata cu respect si voi incerca sa-ti explic de ce nu sunt aiureli.

Tocmai bosomul lui Higgs este cel care ne ajuta sa intelegem mai bine inceputurile si sfarsitul Universului.

Acest mult cautat bosom al lui Higgs se pare ca este cel care da masa materiei. Acum, ca se stie ca masa bosonului este in jurul al 126 miliarde electron-volti, s-ar putea calcula cu o oarecare exactitate cand Universul va muri. Deocamdata, singura problema este ca, pentru a fi siguri ca rezultatul este corect, masa bosonului ar trebui calculata cu o marja de eroare de maxim 1%, iar in cazul celorlalte particule subatomice sa se stie masa exacta.

Oricum, oamenii de stiinta au concluzionat ca peste cateva zeci de miliarde de ani Universul isi va afla sfarsitul.

Link spre comentariu

quote HD

"un camp energetic cu o intensitate nedetectabila"

Mi-ai facut ziua mai frumoasa.

Merci.

'Ai de capu' mieu....

Link spre comentariu

Hai dom' motocicleta americana de fitze...

Caterinca ieftina...

Nici macar nu am Harley. Dar astea va sunt limitele, n-am ce sa cer mai mult.

Daca la tine scrie, "Interests: ma-ta", sa inteleg ca-ti plac de fel hoastele sau te astepti ca pe aici sa fie forumisti tineri cu mame bune?

quote HD

"un camp energetic cu o intensitate nedetectabila"

Mi-ai facut ziua mai frumoasa.

Merci.

'Ai de capu' mieu....

Ba, baieti, de mistouri sunteti buni si... cam atat.

Voi nu aveti niciun fel de cunostinte. Eu nu inteleg cum de aveti curajul sa negati existenta lui Dumnezeu cu atata vehementa.

Ati auzit de Campul Higgs?

Campul Higgs este un camp energetic invizibil, care se gaseste pretutindeni in Univers si in care se gasesc bosonii Higgs.

Cand celelalte particule trec prin acest camp, ele capata masa.

Toate acestea fac parte din Efectul Higgs.

Din 1964, cand a aparut Teoria lui Higgs si pana in prezent, acest camp energetic a ramas nedetectabil.

Azi, acest camp energetic invizibil nu este detectabil decat prin prisma descoperirii bosonilor Higgs.

Numai ca eu nu vreau sa cred ca acest camp energetic nedetectabil este Dumnezeu... Vreau sa cred ca Dumnezeu este dincolo de asta.

Existenta lui dumnezeu (daca) va fi DOVEDITA ca un camp energetic de o intensitate NEDETECTABILA. Numai in mintea unui credincios poate fi dovedit nedetectabilul, si supranaturalul este o certitudine...

Baga la cap!

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

Pai ce sa facem si noi, cand dam de un tampit....facem misto, ca degeaba incerci sa-l faci sa inteleaga ceva.

Vax albina cavaler pasta.

Auzi la el, camp energetic invizibil.

Da' tu esti nepotul lu' Mama Omida, de vezi campuri energetice?

In cazul asta, recomand un psihiatru, pana nu este prea tarziu.

Link spre comentariu

Nu vad eu, prietene. Acest camp a fost evidentiat de descoperirea bosonului lui Higgs.

Vezi ca s-a construit un Mare Accelerator de Particule pentru treaba asta si altele la fel de importante. Toata lumea e tampita, numai tu esti destept.

Pai ce sa facem si noi, cand dam de un tampit....facem misto, ca degeaba incerci sa-l faci sa inteleaga ceva.

Vax albina cavaler pasta.

In cazul asta, recomand un psihiatru, pana nu este prea tarziu.

Asa se intampla mereu... Cand esti plin de r...t, arunci cu r...t si in altii, ca sa para ca tine.

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

"Pretene", ai reusit sa scazi nivelul suficient de mult.

Plin de rahat sa-l numesti pe domnul care, in loc sa se ocupe de cei sapte ani de acasa de care aveai nevoie, a preferat sa doarma in propria voma, prin santuri.

Hai sictir.

Link spre comentariu

"Pretene", ai reusit sa scazi nivelul suficient de mult.

Plin de rahat sa-l numesti pe domnul care, in loc sa se ocupe de cei sapte ani de acasa de care aveai nevoie, a preferat sa doarma in propria voma, prin santuri.

Tu ma faci tampit si tot tu ma acuzi ca am scazut nivelul discutiei? La tine chiar e ceva grav...

Pai ce sa facem si noi, cand dam de un tampit....facem misto

In cazul asta, recomand un psihiatru...

Sa-ti improspatezi memoria, desi n-au trecut decat cateva minute.

Si toate astea, dupa ce iti explicasem cum sta treaba cu campul ala invizibil, pe care tocmai stiinta, de care va agatati atat, l-a pus in evidenta.

Voi sunteti mai presus de stiinta, mai presus de Dumnezeu, mai presus si de propria persoana, cred.

Serios acum, te mai certi din cand in cand cu tine in oglinda? Care EU e mai inteligent?

Hai sictir.

Hai, PA! Ai ramas fara argumente. Altul la rand...

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic