Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Mai nou, exista aparate care pot masura radioactivitatea dintr-un anume loc. Iti vine sa crezi?

Radioactivitatea, electricitatea, bozonii si alte asemenea PROSTII sint inventii DRACESTI ale STIINTEI ATEE. NU EXISTA. Acestea nu au miros, culoare, sint invizibile deci nu exista. Singurul lucru invizibil care totusi exista e DUMNEZEU si orice PROST stie asta in afara de ATEI care sint o specie aparte aflata sub stapinirea lui SATAN care i-a stricat ireversibil la cap cu mirajele RATIUNII, DEDUCTIEI LOGICE si alte asemenea lucruri necurate.

V-as spune ca nici BACTERIILE, VIRUSURILE si MICROBII nu exista, in realitate sint pedepse pt. nepost, preacurvie si alte pacate grave. Cine a vazut cu ochii lui un VIRUS? Propaganda ATEE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vad ca topicul de fun, s-a mutat aici :alcy:

cred ca acu' doi ani am mai intrat aici

Tinere, o eternitate petrecuta in FUM DE PUCIOASA iti suna amuzant?

Mai bine ia aminte la acest baiat care nu e smintit de NECURATUL cu ratiune si alte timpenii SATANICE:

Stiinta crede in probabilitatea existentei unor civilizatii mult mai avansate decat noi. Religia crede acelasi lucru, ca exista ceva superior noua, care ne poate controla destinul. Deci da-extrateresti, nu-zeitati? Stiinta incepe sa-mi sune a religie care nu suporta concurenta.

Domnul v-a dat sarbatorile ca sa-L PROSLAVITI, nu sa faceti propaganda satanica.

A-L acuza pe Dumnezeu si pe credinciosii lui adevarati de orice rele se fac in numele Lui e o generalizare extrem de periculoasa si nefireasca. Avem pretentia sa avem libertatea de gandire, de exprimare, de miscare, de orice, dar ateii totusi incearca sa interzica credinta. Ca si cum niste orbi ar incerca sa interzica pictura.

Doamne ajuta sa te pazeasca FECIOARA MARIA de toate relele si tine-te departe de orice forma de RATIUNE care este doar o momeala draceasca. Editat de gn77b
Link spre comentariu

Din pacate multi tineri cred ca DAMNAREA ETERNA e o gluma. Dumnezeu v-a dat ocazia sa va purificati de pacatul originar in aceasta viata pentru a putea sa-i stati de-a dreapta o eternitate si sa-i cintati cintece de slava. Voi irositi acest MINUNAT DAR DIVIN dar sint curios daca ETERNITATI petrecute in chinuri teribile va vor parea o joaca.

Link spre comentariu

Gata, ma dau cu necuratul, poate imi pune o pila ca spalator de wc-uri acolo jos. Il iau cu presu' , mai scap de suferinta.

gn77b, poate iti fac si tie loc pe undeva, oricum esti patat de pacatul stramosesc.

Editat de alecscosmi
Link spre comentariu

Gata, ma dau cu necuratul, poate imi pune o pila ca spalator de wc-uri acolo jos. Il iau cu presu' , mai scap de suferinta.

gn77b, poate iti fac si tie loc pe undeva, oricum esti patat de pacatul stramosesc.

Daca ar fi asa simplu... Pai crezi ca necuratu primeste pe oricine ? Ceva violuri, crime, dracuit in biserica ...

Fii mai incisiv, poate citeste forumul si te remarca ...

Link spre comentariu

Incerci tu sa glumesti cu cele sfinte dar Dumnezeu nu are situl umorului.
Link spre comentariu

Pentru curajosii atei care iau in desert numele Domnului am si eu o intrebare: daca sunteti atei inseamna ca nu credeti nici in blesteme, nu? Deci niste blesteme nu v-ar deranja ci v-ar amuza la fel cum toata discutia pare sa va amuze.

Cine e gata sa primeasca fara suparare niste blesteme si sa se amuze de ele? Doar asa de proba, sa vedem daca chiar sunteti atei sau doar ipocriti. :tempted:

Probabil pierd foarte mult prin faptul ca nu am nici un cunoscut psihiatru :( Probabil n-ar mai trebui sa ma uit la comedii, sitcomuri sau sa citesc bancuri, l-as scoate la o bere si mi-as satisface nevoia de ris. Bine macar ca am forum, vorba lui Belbody. Editat de gn77b
Link spre comentariu

Are 59 de posturi si deja citeva pe atei. Deci e clar clona.

Baga emoticonurile lui jenifer dar are un avatar care ma duce cu gindul la Walhaz. Pare sa se enerveze usor si deja da in schizo dupa citeva posturi... Sa zicem Walhaz cu certitudine 65%?

Link spre comentariu

Are 59 de posturi si deja citeva pe atei. Deci e clar clona.

Baga emoticonurile lui jenifer dar are un avatar care ma duce cu gindul la Walhaz. Pare sa se enerveze usor si deja da in schizo dupa citeva posturi... Sa zicem Walhaz cu certitudine 65%?

Sau lucrarile lui Boris, sunt asa abstracte, pline de neinteles, cu o usoara urma de S.F.

Mi-am ratat cariera...

Link spre comentariu

E, asa zice si el da aia-i alta poveste :)) Sint doar curios cit o sa reusesti sa mimezi o alta identitate. Deja pari destul de nervos, deci as spune ca nu pt. mult timp. Nu-mi zi, stiu, esti cit se poate de calm.

Link spre comentariu

Alte forme comune de manifestare a lui Uciga-l sint MUZICA ROCK si EVREII. Muzica rock se vindeca foarte greu iar de pacatul CAPITAL de a te naste evreu nu ai cum sa te vindeci.Atentie, dreptatea absoluta e la cel cu mai multe paranteze inchise si, reamintim, acela e DUMNEZEU care are o INFINITATE.

Ai grija ce declari, daca peste 5 ani se dovedeste ca tot timpul alea au fost paranteze deschise? Iti dai seama, te-ai insela. And you're never wrong! Uite aici, ca sa ma scot :((((((( beat that, mo fo!

Din pacate multi tineri cred ca DAMNAREA ETERNA e o gluma. Dumnezeu v-a dat ocazia sa va purificati de pacatul originar in aceasta viata pentru a putea sa-i stati de-a dreapta o eternitate si sa-i cintati cintece de slava. Voi irositi acest MINUNAT DAR DIVIN dar sint curios daca ETERNITATI petrecute in chinuri teribile va vor parea o joaca.

Tu confunzi coada vacii cu stampila primariei(credinta cu religia). Bineinteles, nu e nicio problema. Dar n-o mai face. Sau daca nu, putem compara mere cu avioane. Cred c-o sa fie si mai amuzant. :D

Editat de littlekriminal
Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Sa inteleg ca te oferi voluntar? Sa nu cumva sa te calce camionul si sa dea lumea vina pe mine ca tu de fapt n-ai vrut asta ci am inteles eu gresit.

Ca sa nu apara accidente nedorite, cine e gata sa ii fie testat ateismul prin blesteme il rog sa scrie aici un mesaj cu textul "Ma ofer voluntar pentru testarea ateismului prin blesteme si imi asum toata responsabilitatea pentru urmari".

Ma ofer eu daca imi explici ce e aia ateism. Cand crezi in Cenusareasa sau Superman la varsta adulta iti da psihiatrul pastile, daca crezi intr-un zeu iti da popa aghiazma sau ti-o trage in cür daca esti mai fraged, daca ai toate mintile acasa nu cred ca ai nevoie de o denumire anume.

Astea fiind spuse poti sa incerci si blesteme din religia lui Superman? Sau ceva de la Cenusareasa, gen "umfla-ti-s-ar piciorul sa nu mai incapa in condur"? Vreau si din astea. Sa nu zici de Jedi, ca daca nu o sa mai fie Forta cu mine am pus-o, cine mai imi impinge motocicleta la vale?

Link spre comentariu

liitlekriminal, vorbesti de parca credinta este o virtute!...

Citeste posturi din urma caci m-am cam saturat sa ma tot repet!

Vezi diferenta? Eu vorbesc de parca, altii sunt mai mult decat siguri.

Am citit, nimic luminat. Se bate apa-n piua cu popi(poponari) si ce zice biblia si sarbatori, blesteme.

Sunt unii care cred, dar nu au nicio legatura cu toate astea. A fi credincios(in opinia mea) nu inseamna sa tii post, sa nu-l superi pe padre padre(oricare ar fi el: barbos batran, materie(interioara sau exterioara), sa te duci la biserica, etc.

"umfla-ti-s-ar piciorul sa nu mai incapa in condur"? Vreau si din astea. Sa nu zici de Jedi, ca daca nu o sa mai fie Forta cu mine am pus-o, cine mai imi impinge motocicleta la vale?

Hahahahahahahaha!

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Stiinta crede in probabilitatea existentei unor civilizatii mult mai avansate decat noi. Religia crede acelasi lucru, ca exista ceva superior noua, care ne poate controla destinul. Deci da-extrateresti, nu-zeitati? Stiinta incepe sa-mi sune a religie care nu suporta concurenta.

Cum sa creada stiinta?

Pe langa personificarea divinitatii ai personificat si stiinta acum?

Oamenii cred in "probabilitatea" existentei altor civilizatii inteligente. Dar plecam deja de la un caz cunoscut, si intregi discipline stiintifice ca biochimia, geologie, geofizica, astrofizica ce documenteaza aceasta instanta.

In cazul divinitatii nu avem decat basme populare si sofismele credinciosilor ca punct de plecare, fantezia unor "pacienti" si ignoranta publicului lor tinta.

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

Eu sunt de parere ca a fi credincios este un alt mod de a te minti singur doar pentru confortul mental care ti-l ofera!

Este cea mai grava forma de pacalire: pacalirea de sine!

In momentul in care o divinitate, oricare ar fi aceasta, este responsabila pentru viata ta, tu nu mai esti in control!

Prin urmare viata capata alt sens, sistemul tau interior de a lua decizii este afectat de lipsa asumarii responsabilitatii!

Insa nu poti vorbi despre credinta si religie decat cu acele persoane care si-au definit bine respectiva credinta!

Consider ca persoanele incapabile sa-si puna intrebari despre credintele proprii vis-a-vis de `divinitate`, sunt persoane care fie sunt lase/fricoase, fie sunt iresponsabile fata de sine!

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Pentru curajosii atei care iau in desert numele Domnului am si eu o intrebare:

Nu cred ca se impiedica vreun ateu de superstiile tale babesti, dar nu inteleg cum ar putea un crestin sincer sa isi blesteme semenii numai ca o provocare.

Exista oare si crestini sinceri, ori sunt toti niste ipocriti?

Link spre comentariu

Da, sunt de acord(oarecum) cu ce spui. Problema ar fi ca tu(eu nu) presupui ca X e in control in momentul in care tu crezi in el. Eu nu consider asta.

Cu pacalirea de sine, in general e valabila, nu trebuie sa fii credincios ca sa pici in plasa.

Eu cred ca singurul mod prin care poti sa afli este dupa ce-ai inchis ochii(for good).

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

Numai ca pana inchizi ochii traiesti o iluzie impusa!

Iluzie care iti afecteaza toate aspectele vietii tale.

In timp se nasc niste intrebari, lucru normal! Persoana cauta raspunsuri! Care nasc alte intrebari!

Procesul asta implica instruire continua, tot felul de lecturi etc!

Usor, usor persoana in cauza devine agnostica deoarece calitatea raspunsurilor nu se ridica la nivelul cerut de greutatea intrebarii adresate!

Sau persoana ramane aici de frica! De frica ca v-a descoperi elemente care ii vor zgudui `credinta`, sau ii vor planta urma de indoiala!

Si se va opri! Si se va minti alegand sa isi inventeze mental acel d-zeu personal, abstract, diferit de cel zugravit in biblie!

Dar tot nu va fi in controlul vietii sale, caci d-zeul respectiv este o alta iluzie! Un val peste ochii ratiunii, val al confortului mental!

Ceilalti vor continua sa caute raspunsuri si vor ajunge si la ultimul pas: ateism-ul!

Ultimul pas este reprezentat de intelegerea iluziei si improbabilitatii existentei unei divinitati al ordinii supreme!

Am vorbit despre acest zeu cu cateva pagini mai in spate!

Nici un ateu nu poate spune sigur `Nu exista d-zeu al ordinii`! Va spune doar : 'Dovedeste ca exista, dovedeste stiintific si voi crede'!

Odata constientizata probabilitatea extrem, extrem, extrem de mica pentru ca acel zeu sa existe, mintea simte nevoia sa prelueze controlul asupra propriei vieti!

Si cu asta vine eliberarea de jugul iluziei!

Cu asta vine realitatea ca tu esti responsabil pentru tot ce ti se intampla in viata iar deciziile tale vor fi luate urmand aceasta realitate!

Cu siguranta vor exista lucruri inexplicabile! Si ce daca? Va fi o noua provocare pentru mintea ta!

Si nimic nu se compara cu satisfactia descoperirii unui nou raspuns!

Cu siguranta vor fi indoieli, cu siguranta vei face alte greseli in ceea ce priveste deciziile luate si comportamentul adoptat in anumite conditii!

Si ce daca? Daca nu faci greseli nu ai cum sa inveti!

Credinta insa impune o viata de sclav deoarece tot ce ti se intampla va fi atribuit supranaturalului!

Mai concret: `Nu sunt eu de vina, draq m-a pus!`

Se poate alatura si conceptul `Asa a fost sa fie`!

Multi nu realizeaza ca tot ce ti se intampla in viata este un rezultat al atitudinii tale, atitudine care te impinge in a lua decizii mai bune sau mai proaste!

Supranaturalul, in mintea crediciosului nu este nimic altceva decat tapul ispasitor! Cu siguranta, credinciosul nu poate fi vinovat cu nimic: fie e opera lui d-zeu, fie a satanei....

Dar NICIODATA nu-i vina lui!

Cum poti lua deciziile cele mai bune?

E simplu: instruidu-te si tratand rational cele intamplate!

Poti sa tratezi si emotional, deoarece odata eliberat de jugul credintei, sistemul tau emotional si afectiv se va schimba, se va imbunatati, tot din cauza instruirii!

Libertatea mintii poate veni numai prin debarasarea de cele de mai sus!

Numai prin asumarea responsabilitatii si proprietatii vietii tale, cu bune si cu rele!

Din punctul meu de vedere, asta reprezinta poate, cea mai inalta forma de maturitate mentala cat si sentimentala!

Editat de Kosh
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic