Sari la conținut

Ce compresoare folositi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 4 ore, ENEOS a spus:

Da! La camioanele cu sistem automat de umflare (militare de exemplu)! 😝

Daca ai un link , sint curios.  Oricum , se pare ca la motociclete nu prea a fost nevoie  , nu prea am gasit  decit  valve cu diferite unghiuri  dar  tot  o singura cale de comunicare. Mi as face singur dar nu stiu cum sa gestionez problema echilibrarii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 25.03.2025 la 10:11, Geo_ZGA a spus:

Super, fix pt asta as vrea sa-l folosesc... plus clasicul bagat presiune ocazional.

Vad ca e un model mai nou aparut, l-am comandat pe asta. Mersi mult

https://www.emag.ro/compresor-auto-xiaomi-portable-electric-air-compressor-2-bhr7112gl/pd/DVTFFYYBM/

L-am folosit ieri... scazusem cu 0.4 presiunea pe fiecare anvelopa la Jimny. Indica bine presiunea si a durat cam 5 minute sa le umfle la loc, fara sa fac pauza intre ele. Nu s-a incins deloc, f putin s-a incalzit la furtun.

Link spre comentariu

Acum 4 minute, Geo_ZGA a spus:

L-am folosit ieri... scazusem cu 0.4 presiunea pe fiecare anvelopa la Jimny. Indica bine presiunea si a durat cam 5 minute sa le umfle la loc, fara sa fac pauza intre ele. Nu s-a incins deloc, f putin s-a incalzit la furtun.

Exact acest model il am si eu cam de 2 ani si ceva. Fara nicio problema legata de moto si nici fata de auto. Doar sa fie incarcat corespunzator, iar daca nu, e bine sa ai de backup un acumulator extern de minim 10000 mA. Acumulator din asta, am varianta cu panou solar incorporat pe o parte si incarcare wireless pentru telefon pe cealalta parte.

Link spre comentariu