Vlad_gsxr Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Salut, As vrea sa imi imbunatatesc frana fata la un R1 2005. - pompa RCS 19 - furtune frana metalice ( daca ma poate ajuta cineva cu un site de unde sa le comand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 (editat) La 14.06.2020 la 14:29, Vlad_gsxr a spus: Salut, As vrea sa imi imbunatatesc frana fata la un R1 2005. vezi pe gogu venhill. Daca esti din Bucuresti, stiu ca aduceau cei de la Grant racing garage venhill, vezi pe site ul lor. Editat Iunie 16, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Eu am luat de aici: https://www.helperformance.com/ Le zici la oameni exact configuratia (de exemplu, la mine, GSXR 1000 K1 cu pompa Brembo RCS 19) si ei iti trimit corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Sau poate vrei sa încerci și mai aproape de casa, aveam un coleg pe forum care se făcea furtune custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_gsxr Postat Iulie 6, 2020 Autor Share Postat Iulie 6, 2020 Multumesc! Se poate inchide, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 omul mai avea un topic cu R1 care nu franeaza... cam rar intalnit dupa aerisire+lichid Eu zic ca ori nu s-au aerisit corect, ori etrierii super jegosi/garnituri duse, ori trebuie kit de rebuild la pompa de frana. As fi inceput cu aerisit in service, curatare de etrieri si inspectat garnituri, dupa care m-as fi mutat pe MC daca nu se rezolva problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate