nike Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 La 20.06.2020 la 17:34, Flower-Power a spus: După cum spune și titlul, caut un suflet bun care să îmi regleze/strângă oglinzile, astăzi ,contra unor beri reci atent selecționate de la magazinul din colț. Vin eu în București ,dacă ar fi în sector 2 ,cu atât mai bine. Mâine plănuiesc o ieșire cu moto și nu am cum să plec așa. Multumesc! k@k@t!!! nu vei gasi in veci asa ceva. Restul sunt amatori Acum 12 ore, Nguyen a spus: Un sfat gratuit, fara beri: scapa de oglinzile alea, sunt frumoase dar sunt cel mai prost model de oglinzi pt ca ..... Ti e frica de ea, de ce eviti o bere? Esti ciudat rau Acum 12 ore, Nguyen a spus: Cand faci selfie nu mai inclina capul, e pitzi style si te faci de ras. daca i-ai vedea zabetul din spatele vizierei.. parca ai bea si niste vin Acum 12 ore, Nguyen a spus: PS: O critica face cat o mie de laude. PSSSS :si lautarosii fac ceva pe critici. Hai s-o lasam cu oglinzile, macar fata si le doreste, ramane de vazut la ce le foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 23 ore, robert23mg a spus: a avut si el oglinzi din astea, dar le-a inlocuit pentru ca nici el nu a avut un barbat puternic langa el, si s-a si chitrosit la o bere :)) asta e doar o observatie, nicidecum o critica, ca nu cumva sa fie interpretata ca o mie de laude Bre, nu ai nimerit-o dar trebuie sa recunosc ca postarea ta este plina de umor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 15 ore, taong_mapagbiro a spus: Da ...dar tot autobaza ramane Si era si-n rampa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 La 21.06.2020 la 21:59, Flower-Power a spus: M-am și rugat să plouă mai tare la tine dar a fost atât de frumos să mă plouă și pe mine, ploaie caldă de vară..foarte frumos a fost! Și am fost de una singură.. ATI INTELES ....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Da, sa trăiți !Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate