MateiT Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Am si eu o intrebare Detin categoria A1 si vreau sa plimb pe locul din spate un prieten care nu are casca moto,are doar casca de bicicleta si nu ar vrea sa isi cumpere. Intrebarea mea este daca din punct de vedere legal am voie sa merg cu el daca are casca de bicicleta? precizez ca am sa merg cu el f rar si nu merita achizitia uneia Intrebarea este una serioasa si astept raspunsuri la fel! Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Cand ai luat categoria A1, ai citit legislatia? Sau ai gasit permisul in cutia de cereale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Nu aveţi şi voi impresia că Sars Cov nu e singura pandemie în derulare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Merge și cu o cască Beats. Dar să fie by Dre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 (editat) Acum 18 minute, Lucian_M a spus: Merge și cu o cască Beats. Dar să fie by Dre. +1. Desi corect ar fi fost DR. DRE Cat despre cel care a initiat postul, ce sa mai spunem... Eu zic ca daca vrea sa nu-l aiba pe constiinta, sa-i dea o hartie pe proprie raspundere, ca la COVID. Poate scapa (macar) unul... Editat August 9, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Așa am semnat la un hotel, când am mers la piscină pe la 9 seara, totul pustiu afară (la vecinii din sud). Fără semnătura nu au fost de acord să mă lase. Pe mine mă strânge în spate când văd piele de om rascaita de asfalt, iar alții se scarpină in fund după o cască. Mai era una care cerea de pomană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate