Gec Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Buna ziua, Am avut un intruder C800 din 2006 timp de 8 ani si acum doresc sa trec la una din cele 2 mot din titlu. Ce imi recomandati? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Acum 14 ore, Gec a spus: Buna ziua, Salut! Sfatul meu, dupa Honda VTX 1800 este Yamaha XVS 1300. Cateva "+"-uri din cifre: - racire cu lichid fata de aer/ulei - injectie fata de 2 carb - frane: fata: 2 disc x 298 mm comaparativ cu 1 disc x 300 mm, spate: 1 disc x 282 mm comapartiv cu 1 disc x 180 mm - rezervor 18,5 litri fata de 15 litri - wet mass: 303 fata de 292+15+ cat o mai fi rezervorul de ulei... cateva "-" din cifre: - curea fata de cardan (desi unii prefera cureaua) - cuplu mai mic: 110 Nm fata de 114 nM - saua la 715 mm fata de 700 Ceva "stiu de la un baeat" - cel de la Customania mi-a spus asa cand am schimbat VN-ul de 800: "- Sa nu-ti iei Intruder de 1500 ca sunt cele mai stricacioase mobre pe care le-am vazut". Asta in conditiile in care ei fac si service pe langa customizare. Ce-i drept, de Midnight Star nu mi-a spus nimic. Ca sa compari cifrele, uite aici: https://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_v tour 1300 12.htm https://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_vl1500 02.htm Ca sa vezi cum stai pe ele, uite aici: https://cycle-ergo.com/ Te mai sfatuiesc sa: - te urci pe amandoua daca ai posibilitate si sa vezi ce "te coafeaza". - vezi cum te incadrezi in buget. - mai ceri si alte sfaturi si sa pui in balanta. Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Pffff am vrut sa scriu priumu vtx1800 da am zis sa nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gec Postat August 14, 2020 Autor Share Postat August 14, 2020 Va multumesc, ambele sunt din 2011 cu km putini si cumparate din tara. Intruderul de 1500 din 2011 este cu 2 carburatoare? Eu am avut de 800 din 2006 si cred ca era pe injectie. Nu sunt asa priceput, dar in 8 ani in afara de ulei nu am schimbat nimic. Intruderul imi place mai mult cum arata. Cel de 1800 este tot cu probleme. Va multumesc pentru sfaturi. La motocicletele pe curea la ce interval de timp/km se schimba cureaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 ia ce-ti place , restul sunt detalii, iar "performantele" sunt basme la modelele de genul faci alegerea gresita si vei intoarce tot timpul capu' dupa modelu alalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Clar Yamaha XVS 1300 pentru ca: 1. Tot ce inseamna cruiser/chopper japonez este sub Yamaha, Suzuki fiind cele mai slabe si mai ieftin realizate; Suzuki are mult plastic cromat, Yamaha are multa tabla cromata 2. Transmisia pe curea este net superioara celei pe cardan la categoria aceasta de motociclete deoarece cureaua nu are pierderile prin frictiune asociate cardanului iar un defect la cardan/grup costa mult mai mult decat o inlocuire de curea... Cureaua este foarte rezistenta, tine minim 80000 km si nu are durata de viata limitata asociata imbatranirii... 3. Yamaha are 2 discuri in fata, Intruder-ul am impresia ca doar 1 disc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Frumoşilor chiparoşilor, acesta este modelul de Intruder despre care e vorba in propozitie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gec Postat Octombrie 13, 2020 Autor Share Postat Octombrie 13, 2020 Buna, are cineva un chopper de vanzare mai nout si cu putin km? Prefer cele luate noi din tara. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate