dionysos Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Acum 2 minute, Silver Arrow a spus: Daca se numea Varadeo, adica cu un R era bine, asa cu doi de R nu se incadreaza Varadeo s-ar fi numit daca era deodorant :))))) Varadeodorant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Acum 3 minute, Silver Arrow a spus: Daca se numea Varadeo, adica cu un R era bine, asa cu doi de R nu se incadreaza Va trebui sa fi cu ochii pe prognoza meteo. Toate vor fi bune si frumoase pina incepe ploaia. Iar fiind septembrie, sunt sanse bune de o ploaie si posibil sa fie si ma racoare. Asa ca e probabil sa ai nevoie de echipament corespunzator. Nu era vb de mine vs tur UK-RO, am mentionat S1000SX ul in contextul in care ma plangeam de naked la drum lung Cum ziceam, l-am testat (am testat si noul F900XR) si mi-a placut extrem de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: Daca se numea vaca Dero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 (editat) Tare curios sunt daca exista cu adevarat o motocicleta cautata la noi. Multi incepatori zic ca isi iau motocicleta dar nu iau in calcul un echipament de 1000e MINIM + un 500e fond de rulment just in case, mai un set de anvelope, niste furci care plang, niste placute de frana, evident un ulei de schimbat + bujii. Sunt multi care cred ca daca au 2000e clar isi iau motocicleta si fac nazuri cand vad o motocicleta de 4000e, scump tata scump. Din experienta motocicletele si masinile sub 8k sunt cel mai greu de vandut. Cine da peste 10-12k pe un mijloc de transport nu este asa de crizat si stresat sa caute nod in papura. Acum cu noile legi A2 piata moto este in plina transformare, gata cu R6 sefu' care ia tot bordu' ca prima motocicleta. Un mono de 650 este arhisuficient. Ce am observat in B este ca e plin de NC750 = Loganul motocicletelor probabil macar 50% sunt noi. La faza cu loganul motocicletelor nu o zic cu intentii rele, de apreciat ca se mai schimba o leaca parcul moto. Totusi in sine din ce am vazut NC750 este cam acelasi concept ca si Loganul, ieftin si functional, nimic wow moto de mers din pct A in pct B fara pretentii. Editat August 28, 2020 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate